- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.241
tabiki sölerm niye olmasın düşündügm ve istedgm isim talhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabize de söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bazen yüz üstü yatıyrm sıkıntı olurmu sen yatıyomusun hiç
dr 3 ay dolana kadar sorun deıl dedı bende yattım ama artık tezgaha deyse gobusum ayyy dıyorum
sende artık yatma 12 haftalık oldun cnm
offff bende gelmek istiyorum yaaaa
ben bazen yüz üstü yatıyrm sıkıntı olurmu sen yatıyomusun hiç
ben dimi ayyyyyyyyyyy evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HADİ BAKALIM ANNE ADAYLARI İLK KURAN HATMİNİZ BENDEN İNŞ KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ ZAMANLARIDA GÖRÜRÜZ :d TOPLAM KAÇ ADAYIMIZ VAR ?
tabiki sölerm niye olmasın düşündügm ve istedgm isim talhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gel bebem sende gelll:) haticem önlük alcam bnde zaten. beğenir alırız bikaç tane. bakınır bakınır bebelerimizi içlerine hayal ederiz.
melekcim bu zamana kadr annenn yatışı yüzünden bebeğin zarar gördüğü hiç olmamış. istediğin gibi yatabilirsin ama rahat edemezsn:) hiç tedirgin olma o konuda uyurken ne hallere bürünüyon kmbilir ama göbek büyüdükce yüzüstü istesende yatamıyonkafan ve kalcan havada kalıyo. ters dönmüş tosbaa gibi oluyon
tezahurat yapıyorum oleyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy
yanlış saymadıysam 7 canım , allah razı olsun canım aminnnnn
bence çok güzel canım
gel bebem sende gelll:) haticem önlük alcam bnde zaten. beğenir alırız bikaç tane. bakınır bakınır bebelerimizi içlerine hayal ederiz.
melekcim bu zamana kadr annenn yatışı yüzünden bebeğin zarar gördüğü hiç olmamış. istediğin gibi yatabilirsin ama rahat edemezsn:) hiç tedirgin olma o konuda uyurken ne hallere bürünüyon kmbilir ama göbek büyüdükce yüzüstü istesende yatamıyonkafan ve kalcan havada kalıyo. ters dönmüş tosbaa gibi oluyon
yerim onu ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa nbr hülyacım nasılsın kuzum nasılay benm yazım kaynadı kimse görmedi galibabenm sıpada sevindi fıkırdıyo içerde
haticeeeee canım ya çok sevindim ya tebrik ederim allahım mutluluğunu daim etsin, yüzünü görmayide nasip etsin
kızlar bakıyorum birden atağa geçtiniz
Bugünün en güzel heberiTey tey tey
tezahurat yapıyorum oleyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy
yanlış saymadıysam 7 canım , allah razı olsun canım aminnnnn
bence çok güzel canım
39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bu grafiği yorumlayacak birisi var mı yardım edinn?
ay benm yazım kaynadı kimse görmedi galibabenm sıpada sevindi fıkırdıyo içerde
yerim onu ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa nbr hülyacım nasılsın kuzum nasıl
ivetttttttttttttttttttttttttttttttttttttt çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben sıramı serpile verdm oda sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaşasın çüçük anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?