Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

HADİ BAKALIM ANNE ADAYLARI İLK KURAN HATMİNİZ BENDEN İNŞ KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ ZAMANLARIDA GÖRÜRÜZ :d TOPLAM KAÇ ADAYIMIZ VAR ?

offff bende gelmek istiyorum yaaaa

gel bebem sende gelll:) haticem önlük alcam bnde zaten. beğenir alırız bikaç tane. bakınır bakınır bebelerimizi içlerine hayal ederiz.

ben bazen yüz üstü yatıyrm sıkıntı olurmu sen yatıyomusun hiç

melekcim bu zamana kadr annenn yatışı yüzünden bebeğin zarar gördüğü hiç olmamış. istediğin gibi yatabilirsin ama rahat edemezsn:) hiç tedirgin olma o konuda uyurken ne hallere bürünüyon kmbilir ama göbek büyüdükce yüzüstü istesende yatamıyon kafan ve kalcan havada kalıyo. ters dönmüş tosbaa gibi oluyon

ben dimi ayyyyyyyyyyy evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tezahurat yapıyorum oleyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy

HADİ BAKALIM ANNE ADAYLARI İLK KURAN HATMİNİZ BENDEN İNŞ KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ ZAMANLARIDA GÖRÜRÜZ :d TOPLAM KAÇ ADAYIMIZ VAR ?

yanlış saymadıysam 7 canım , allah razı olsun canım aminnnnn

tabiki sölerm niye olmasın düşündügm ve istedgm isim talhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bence çok güzel canım

bu arada kızlar zuhal face den yazmıştı bana evde internet problemi varmış o nedenle giremiyormuş aklı bizdeymiş bir kaç güne düzelir dedi, bilginiz olsun:):)

demi yaaaaaa canım tahmin edyrm açıkçası uyku zor oluyo demi esmacım annelik işte her anı zor cidden saglıklı olsunlarda çeklr anladım allah razı olsun şeker tosun nasıl kıpır kıpır demi karnın nasıl marak ettm en son küçüktü gördm koysana görelm

ama çok uzaksınız yaaa işten çıkıp gelsem anca yatıya gelirim ben oraya
bende dün ciciler gördüm bücürük te almak istedim ama çok erken diye alamadım yaa
ama içim gitti pıtpıtlarını duyayımda bikaç bişey alcam dayanamıyorummm

tosbaaa mı gözümün önüne geldi brden kendimi düşünemiyorum

tezahurat yapıyorum oleyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy

yanlış saymadıysam 7 canım , allah razı olsun canım aminnnnn

bence çok güzel canım

AMİN CANIM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN VALLA İSTEYEN HERKESE OKUYABİLİRİM ZOR BİŞEY DEĞİL NEDE OLSA EZBERE BİLİYORUM İŞ YAPARKEN OTURURKEN GEZERKEN OKUYORUM ÇABUK BİTİYO :d

allah iyiliğini versin emi :))))
serpil 40 larımız karışçak senle diyodu hadi lennn diyodum kıza doğru çıktı serpillllll

gece çok uyanıyorum dr sola yat dedi tektarafa yatmakda çok zor ya sırtüstü yatıyorum bu sefer pıtlatıyo benm sıpa

şöyle yayıla yayıla yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…