- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.261
ama çok uzaksınız yaaa işten çıkıp gelsem anca yatıya gelirim ben oraya
bende dün ciciler gördüm bücürük te almak istedim ama çok erken diye alamadım yaa
ama içim gitti pıtpıtlarını duyayımda bikaç bişey alcam dayanamıyorummm
tosbaaa mıGözümün önüne geldi brden kendimi düşünemiyorum
allah iyiliğini versin emi :))))
serpil 40 larımız karışçak senle diyodu hadi lennn diyodum kıza doğru çıktı serpillllll
iyiyim tatlım sağol,yataktan kalktım hemen girdim, çok uykucu oldum 1e kadar uyuyorum
bu arada son testimizde (4lü test) güzel çıktı şükürler olsun bugünleri gösterene
kıııııııııııııııııı yenisini yapıyo kııııııııııııııııııııııııııııııııı hamarat karısaat 1 gibi ( öğlen ) uyuorum kulağıma bi ses geldi uyandım dinlyorum, benm üst kattaki çatlak karı ah ah ahhh diye bağırıp duruyo
töbe töbe dedim içimden, ama susmak bilmiyo gündüz vakti çocuklu karı ne yapıyosa artık yarım saat aynı sesi çıkardıhala gülüyorum
allah iyiliğini versin emi :))))
serpil 40 larımız karışçak senle diyodu hadi lennn diyodum kıza doğru çıktı serpillllll
gel kız gel bizde bişeyler alırız çok şeker önlükler var
kıııııııııııııııııı yenisini yapıyo kııııııııııııııııııııııııııııııııı hamarat karı
saat 1 gibi ( öğlen ) uyuorum kulağıma bi ses geldi uyandım dinlyorum, benm üst kattaki çatlak karı ah ah ahhh diye bağırıp duruyo
töbe töbe dedim içimden, ama susmak bilmiyo gündüz vakti çocuklu karı ne yapıyosa artık yarım saat aynı sesi çıkardıhala gülüyorum
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
tansell,
melek63,
kardelen2248,
srdrhly,
hatunirem,
alaraburcu,
haticemavi+,
mulberry,
serfik+,
lugesma
hatıcemm bereketıne bak bugunun masallah
Noluyooo ulann burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
topicin delisi geldi gardınızı aldın bebelerinizi çekin kenaraaaaaaaa
2 dk yokoldummmmmmm 5 sayfa atmış be gözüm çıktı okurken
yavaşınız azcık ğzt bugün yoğun gün yaa rica ediyorum
kızımmm bi wc ye gidicem dedin çıkamadın kaç saattir
kızlar ben acayip ekşi manyağı oldum yaa cuma günü o yağmurda çıktım kendime turşu aldım bide limon çekiyo canım offfffff.....
sevgili çikolatımı da gözm görmez oldu sabahları çikolatalı süt içen ben artık muzlu içiyorum
kızlar ben acayip ekşi manyağı oldum yaa cuma günü o yağmurda çıktım kendime turşu aldım bide limon çekiyo canım offfffff.....
sevgili çikolatımı da gözm görmez oldu sabahları çikolatalı süt içen ben artık muzlu içiyorum
ay tahmin edebiliyorum bende ilk öğrendiğimde 1 kavanoz salata turşusu yemiştim. tatlıyla hala aram yok
Pouhahahaa
wc dönüşü yakalayıp iş buyurdular hemen merak etmeee
şey ederkende rahat yok insana beeeeee
benimde pek aram yok dün ilk defa canım çilekli puding istedi de eşim yaptı sağolsun iki kase yedim ama çikolata istemiyorum turşuu istiyorummmmmmmmmm
ohhh ekşi ekşi ağzımın suyu aktı..............sanırım bana da bir tosun gelecek
ne önemli insanmışsın yawww wc de bilem peşinden geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?