Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gel kız gel bizde bişeyler alırız çok şeker önlükler var

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
tansell,
melek63,
kardelen2248,
srdrhly,
hatunirem,
alaraburcu,
haticemavi+,
mulberry,
serfik+,
lugesma

hatıcemm bereketıne bak bugunun masallah

saat 1 gibi ( öğlen ) uyuorum kulağıma bi ses geldi uyandım dinlyorum, benm üst kattaki çatlak karı ah ah ahhh diye bağırıp duruyo

töbe töbe dedim içimden, ama susmak bilmiyo gündüz vakti çocuklu karı ne yapıyosa artık yarım saat aynı sesi çıkardı hala gülüyorum

kıııııııııııııııııı yenisini yapıyo kııııııııııııııııııııııııııııııııı hamarat karı

allah iyiliğini versin emi :))))
serpil 40 larımız karışçak senle diyodu hadi lennn diyodum kıza doğru çıktı serpillllll

hahahahayyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum yanılmadım::):):)10 gün var şekerim aramızda lohusa lohusa araşırız artık haticemmmmm

gel kız gel bizde bişeyler alırız çok şeker önlükler var

üfff nasıl geliyim yaa denizler var aramızda ma çok istiyorum gelmeyi amann beee helikoptere atlayıp geleceğim en hızlısından:)

maşallh topige tam toplandık zuhal eksik bide rose tam olucaz olsalardı ayyyyyyyyyyyyyy bak bide bunun için halay çekeyim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yandan yandan güzelm yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn koptum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tutun yahu gidiyrm

ayyy hülyaaa çok güldümmm
kadın möhim işlerde demek ki

hatice kııııııııııı çizelgende faren gibi farklı olmuş kı allah ne etmesn seni leylek nirden çıktı aslanlar gibi siz ettnz onu

Noluyooo ulann burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
topicin delisi geldi gardınızı aldın bebelerinizi çekin kenaraaaaaaaa
2 dk yokoldummmmmmm 5 sayfa atmış be gözüm çıktı okurken
yavaşınız azcık ğzt bugün yoğun gün yaa rica ediyorum

kızlar ben acayip ekşi manyağı oldum yaa cuma günü o yağmurda çıktım kendime turşu aldım bide limon çekiyo canım offfffff.....
sevgili çikolatımı da gözm görmez oldu sabahları çikolatalı süt içen ben artık muzlu içiyorum

kızımmm bi wc ye gidicem dedin çıkamadın kaç saattir

ay tahmin edebiliyorum bende ilk öğrendiğimde 1 kavanoz salata turşusu yemiştim. tatlıyla hala aram yok

Ye ekşiyi çıkar ayşeyiiiiiiiiii

ay tahmin edebiliyorum bende ilk öğrendiğimde 1 kavanoz salata turşusu yemiştim. tatlıyla hala aram yok

benimde pek aram yok dün ilk defa canım çilekli puding istedi de eşim yaptı sağolsun iki kase yedim ama çikolata istemiyorum turşuu istiyorummmmmmmmmm
ohhh ekşi ekşi ağzımın suyu aktı..............sanırım bana da bir tosun gelecek

Pouhahahaa
wc dönüşü yakalayıp iş buyurdular hemen merak etmeee
şey ederkende rahat yok insana beeeeee

ne önemli insanmışsın yawww wc de bilem peşinden geliyorlar

Şu önemi ay sonunda maaşa da yansıtsalar ya azcık
lafta önemliyiz dee
pouhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…