- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.281
Ye ekşiyi çıkar ayşeyiiiiiiiiii
Şu önemi ay sonunda maaşa da yansıtsalar ya azcık
lafta önemliyiz dee
pouhahaha
kızlar bugün muhabbet daha bi doyumsuz ama kaçmalıyım eşim oruçlu yemek lazım ama gitmek zor geliyr a.e.olun görşrk kızlar dua edelm birbirimizeeeeeeeeeeeeeeee
ama bunlara bayıldı hülyaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaa bende istyrm ne kadar tuttu bebiş eşyalarıda çok pahalı yav
sağolun kızlar.. bu arada benden size tavsiye ilk baştaki ufak biberon yeni doğan biberonu anne memesi başına benziyo
bebek memeyi bırakmasın diye yapmışlar dün akşam doldurdum içtim acaba nasıl diye çok güzel
hullyaaa hrıkalar ıyı gunlerde kullansın dunde esımle chicco ya gırdık allahım magzayı alasım geldı tabı kızmı erkekmı bılmedıgımız ıcın bızde bebek arabalarına baktık fıyat aldık fıkır aldık cıktık ayy bende delı gıbı bısıler alasım vaaarrrr
teşekkür ederim canım.senn bence kızın olucak bak dedi dersin kızlar geç gösteriyo 16 haftalık oldun artık söyler heralde doktorun
bebek eşyalarının hepsi çok güzel ya, ben indirimleri takip ediyorum cinsiyet beblli olsun yazarım burdan
allah bılıyorya acayıp kızım olsun ıstıyorumm ıcıme erkek doguyor ama hala kalbım kız olsun dıyorrr
hep hayırlısı olsun dıyorum tabıykı yarın dr erkek derse asla uzulmem ama kız derse baska sevınırım
tamam cnm sen haber dar et bende oyle ındırımlı denk gelırse soylerım
carsıda bebeler sarayı varya bugun arkadasım dedı chiconun cantalı bakım setı 40 tl almıs ındırım var cok dedı sampuan pudra sabun vs bısıler daha dedı
kızlar öksürünce kasığım çok battı ağrıdı ahh dedirtti bana normal dimi
banada hep olur canım, hapşurunca oluyo genelde bana da
bi kaybolduk tam 6 sayfa gitmissiniz yaw. hem yüreğinize hem cenenize vurdu bugün :)
hülyacım güle güle kullansın paşan cicilerini. bnde chiconun gaz yapmayan biberonunu aldım. ilk aylarda anne göğüs ucu gibi olanları veriyolar. çok çeşit var dikkat etmek lazım bu konulra.
bn okadr doldurdum ama yinede alasım var durduramıyom kendimi. kzııyolar bana biçoğunu giydiremicen diyolar ama napım yaa engel olamıyom günde 2-3 kere üst değiştirirm bn artık :)
serpil daha çok batacak cnm endişelenme...
selma inş sende cinsiyeti öğrenirsin ya yeter yani demi kocaman oldunuz.:)
özgeee reklamlarda cosmodisk diye bişi varya bel ve sırt ağrıları için onu bi denesen belki işe yarar kız. bi arkadaş rahat ettm onu kullanalı dedi. aklıma geldin.
haticeeeeeeeeeeeeeeee şimdi sen ne yapcan??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?