- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.301
bi kaybolduk tam 6 sayfa gitmissiniz yaw. Hem yüreğinize hem cenenize vurdu bugün :)
hülyacım güle güle kullansın paşan cicilerini. Bnde chiconun gaz yapmayan biberonunu aldım. Ilk aylarda anne göğüs ucu gibi olanları veriyolar. çok çeşit var dikkat etmek lazım bu konulra.
Bn okadr doldurdum ama yinede alasım var durduramıyom kendimi. Kzııyolar bana biçoğunu giydiremicen diyolar ama napım yaa engel olamıyom günde 2-3 kere üst değiştirirm bn artık :)
serpil daha çok batacak cnm endişelenme...
Selma inş sende cinsiyeti öğrenirsin ya yeter yani demi kocaman oldunuz.:)
özgeee reklamlarda cosmodisk diye bişi varya bel ve sırt ağrıları için onu bi denesen belki işe yarar kız. Bi arkadaş rahat ettm onu kullanalı dedi. Aklıma geldin.
Haticeeeeeeeeeeeeeeee şimdi sen ne yapcan??????
ayyy bilmemmm napçam benya :)))))))))) karnım ağrıyo kasıkalrım batıyor benim dicektim serpile cvp gelmiş normalmi bu yani
bi kaybolduk tam 6 sayfa gitmissiniz yaw. hem yüreğinize hem cenenize vurdu bugün :)
hülyacım güle güle kullansın paşan cicilerini. bnde chiconun gaz yapmayan biberonunu aldım. ilk aylarda anne göğüs ucu gibi olanları veriyolar. çok çeşit var dikkat etmek lazım bu konulra.
bn okadr doldurdum ama yinede alasım var durduramıyom kendimi. kzııyolar bana biçoğunu giydiremicen diyolar ama napım yaa engel olamıyom günde 2-3 kere üst değiştirirm bn artık :)
serpil daha çok batacak cnm endişelenme...
selma inş sende cinsiyeti öğrenirsin ya yeter yani demi kocaman oldunuz.:)
özgeee reklamlarda cosmodisk diye bişi varya bel ve sırt ağrıları için onu bi denesen belki işe yarar kız. bi arkadaş rahat ettm onu kullanalı dedi. aklıma geldin.
haticeeeeeeeeeeeeeeee şimdi sen ne yapcan??????
Anne -Baba Fark'ı:
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası bakıyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde
'çay seti'oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da
... bebeğinin kendisine çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla
ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.
Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yaparak, bebeği izlemesini istedi.
Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu
olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
- Çocuğumuzun uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?
Baba:
- ?!..?!...
Sözün özü:
Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair herşeyi bilirler.
Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmezler ama onları çok severler.
ayyy bilmemmm napçam benya :)))))))))) karnım ağrıyo kasıkalrım batıyor benim dicektim serpile cvp gelmiş normalmi bu yani
hatıce yaaa ne durumdasın esın sen aılen anlat kız bıraz hadııııı
sabahtan beri eşim kaç sefer aradı nasılsın diyeAkşama canın ne istiyor dedi yemeğe götürcekmiş bizi :)))))))))))
o kadar heyecanlıki ne yapıcağını şaşırıyor dünden beri :)))
annem çorluda dün tel aradım açtı teli anne anneanne oluyosun dedim sadece başladı ağlamaya bu sabah konuştuk :)))) akşam babamı aradım annem hemen aramış biliyorum ben dede oluyorum diye bağırıyodu
kaynanam rizede iyi iyi kendinize iyi bakın dedi teli kapattı :)))))
beni sorarsan ayakalrım yere basmıyor
serpil ve hatice yer belliyo sizin veletler:)
ayy kızlar aklıma geldi sölim sizede çok güzel bi duygu sizlerde yaşıcaksınız inş.. şimdi sol tarafıma yatıyom gece bnm ufaklık birden kayıyo aşağı doru sanırım sonra başlıyo tepinmeye yukarı çıkmaya çalışıyo:) ve sanırım ayağını bnm kaburgama koyup kendini yukarı çekiyo öle hissediyom. dün gece hissedince gözümün önüne kavanozun içine konmuş bi kaplumbağa geldi şişyei çevirdikce sağa sola kayar sonrada ayaklarına dayanır kafayı çıkarır ya. tuaf tuaf hayaller kurup yavrumun hareketlerini ona benzetim durumuna üzülmeye başladım:) bizim annelerimiz neden bukadr pimpirikli şimdi çok net anlıyommmm:)
Yaaa ne guzel yazmısın harıka bısıybuya yemın edıyorum aglaıyorum suanda anneler babalar bıtaneyaaa
bu gunlerın tadını cıkar cunkı sen cok bekledın ve bunu cok hakettın
ayy kızlar aklıma geldi sölim sizede çok güzel bi duygu sizlerde yaşıcaksınız inş.. şimdi sol tarafıma yatıyom gece bnm ufaklık birden kayıyo aşağı doru sanırım sonra başlıyo tepinmeye yukarı çıkmaya çalışıyo:) ve sanırım ayağını bnm kaburgama koyup kendini yukarı çekiyo öle hissediyom. dün gece hissedince gözümün önüne kavanozun içine konmuş bi kaplumbağa geldi şişyei çevirdikce sağa sola kayar sonrada ayaklarına dayanır kafayı çıkarır ya. tuaf tuaf hayaller kurup yavrumun hareketlerini ona benzetim durumuna üzülmeye başladım:) bizim annelerimiz neden bukadr pimpirikli şimdi çok net anlıyommmm:)
Ayy kızlar aklıma geldi sölim sizede çok güzel bi duygu sizlerde yaşıcaksınız inş.. şimdi sol tarafıma yatıyom gece bnm ufaklık birden kayıyo aşağı doru sanırım sonra başlıyo tepinmeye yukarı çıkmaya çalışıyo:) ve sanırım ayağını bnm kaburgama koyup kendini yukarı çekiyo öle hissediyom. Dün gece hissedince gözümün önüne kavanozun içine konmuş bi kaplumbağa geldi şişyei çevirdikce sağa sola kayar sonrada ayaklarına dayanır kafayı çıkarır ya. Tuaf tuaf hayaller kurup yavrumun hareketlerini ona benzetim durumuna üzülmeye başladım:) bizim annelerimiz neden bukadr pimpirikli şimdi çok net anlıyommmm:)
ay içim bi tuhaf oldu canım. çok güzel duygular bunlar benim minik oğlumda ufaktan ufaktan vuruyo
off bian önce mayıs gelsin ben oğlumu görmek istiyorum
hulyaaaa bızımde senle kırkımız karısıyor bende bazen dıyorum ayyy hemen mayıs olsa dıe ama
bugunlerde ele gecmıycek bıdaha oyuzden bence tadını cıkaralım bunlarda guzel seyler yasamaya deger esım artık opuyor benı gosumu kıpırdadı dıyorum aksam hemen elını koyuyor hanı nıe hıssetmedın dıe
dur dıyorum benı boyle kasır gıbı oluyor sen nasıl hıssetcen sabır dıyorum
cok huzel gunler bugunlerde
efeettyaaaa bakalım deryanın kımle karıscak
tesadüfe bakın kızlar
haticeyle serpilin kırklar karışıyo
benimle selmanın karışıyo
esmayla zozdemirin karışıyo
ayhhhhhhhh bitebilir mi bugün beynim paketlendi resmen ya
nefret ediyorum şu salak insanlardan gerekli gereksiz işler istiyolar
sinirlendim yine bak
siz nettiyonuz bakem gebeler klübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?