Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tesadüfe bakın kızlar

HATİCEYLE SERPİLİN KIRKLAR KARIŞIYO

BENİMLE SELMANIN KARIŞIYO

ESMAYLA ZOZDEMİRİN KARIŞIYO

bereketli gacileriz biz ayak sürtüp peşimizdne birilerini getiriyoz hemencik:)

başım ağrıdı bnmde yaa hatice en güzelini yapmışsın izni çoktan hakettin sen:)

zuzuuuummm geldııııı hosgelmıssss

zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay hoşbulduk ya bune böyle herkescikler hamiş ay inanmıyorum ben bi yok oldum herkes döllenmiş yaa çok sevindim hatceeeeeee gıı sende hamileymişsinnnn ya çok çok sevindim serikcan senide tebrik ederim rabbim hepimizin yavrularını kucaklarımıza almayı nasip eder insallah sağlıklık bir şekilde ayyy çok özlemişim ayolll

cok mutluyuuuzzz zuzum cok sukur daha ne olsun bebıslerımız var bol bol artık teyzesı sen ve oglunda ıyı dımı yaradımı sıze evde yatmakkk

evet gördüm bende çok çok mutlu oldum bizde iyiz teyzesi çok şükür işte az kaldı zaman azaldıkca bende biraz heyecan oluyor ev bize yaradımı ya güzel ama işimide özlemedim değil hani

zuhalcikk hoşgeldin bizde seni özledik yaa çok kulağını çınlattık he:)
hepimiz çok çok iyiyzzz şükür:) 2 bebişimiz daha var yolda.

hoşbulduk tatlım çok çok sevindim herkesin iyi olmasına o 2 bebişi yerim ben yerim ayy esma ben çok heyecanlanıyorum doğum yaklasıo kızım yaaa

aminnn zuzucuk , döllendik valla bol bol bu sene çok bereketli maşallah:):)

hoşgeldin zuzu evin keyfi nasıl tosunpaşa nasıl neler yaptın anlet hele

hoşbulduk tatlım öncelikle seni tebrik ederim çok çok sevindim biliyormusun ben sen düşük yaptıgında seni en yakın zaman hamile kalacağını tahmin etmiştim ama seni heveslendirmeyeyim die söylemedim yaa inanamazsın çok sevindim ev iyi oğlumda iiyi çok şükür teyzesi iyice büyüdük haraketlerimiz dışarıdan görünebiliyor inş. sizde görüceksiniz o günleri hee birde yemek yapabiliyorum artık :):) sen nasılsınnasıl öğrendin tepkin nasıldı gördün mü miniği

eee bebek gobuse gırınce zaman gecı verıyormus eskısı gıbı bos bos beklemıyoruz artık
DOLU DOLU beklıyoruz hemde gobusumuz dolu beklıyoruz

çok teşekkür ederim canım.daha dün öğrendim 571 çıktı rakam cuma günü çağırdı dr.hala inanamıyorum şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…