- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.341
çok teşekkür ederim canım.daha dün öğrendim 571 çıktı rakam cuma günü çağırdı dr.hala inanamıyorum şaka gibi
evet gördüm bende çok çok mutlu oldum bizde iyiz teyzesi çok şükür işte az kaldı zaman azaldıkca bende biraz heyecan oluyor ev bize yaradımı ya güzel ama işimide özlemedim değil hani
hoşbulduk tatlım çok çok sevindim herkesin iyi olmasına o 2 bebişi yerim ben yerim ayy esma ben çok heyecanlanıyorum doğum yaklasıo kızım yaaa
canlarrrrrrrrr ben geldim sonundaaaaaaaa nasılsınız çok çok özledim yafffffff
sorma cnm ya zaman yaklaştıkca acayip bi heycan basıyo korkuda tabi:) 2 haneli sayılara indik geri sayım başladı. hazırlıklar bitmek üzere çok şükür. sağlıkla gelsinlerde paşalar o korkuyu heycanı yaşayalım:)
kocaman olduk baksana daha dün gibi burda yazdıklarımız. inş sonunuda görmek nasip olur.
serpilim güle güleeeee.........
selmacım allah gönlündekini verir inş. çok merakta bekletme bizi hemencik haberdar et emi.
ZUHAAAAAAAAAALL
hOŞGELDİN Kızz özledik vallaaa nerelerdesin?
umarım iyisindir cnm sen ve oğlun
geçmişide çok okuyamadım benim bugün son saatlerim çok yoğundu çok yoruldum kızlar
şimdide acilen kaçırmiyim otobüsümü çıkıyorum yarın görüşürüzz
öpüyorummmmmmmmmmm
valla ne yapıcaz bilmiyorum eksiklerini tamamladın mı? buarada nasıl doğum istıyorsun
hoşbulduk tatlım bende özledim sizi çok iyim şükür bi gittim geldim herkesler hamiş birtek sen kaldın kuzum haa gayret
günaydın kızlar günaydınnn
rose canım çok teşekkür ederim çiçekler için ayy evet hamileyim hala inanamasamda galiba ben hamileyim :)))))))))))))))))))))))))
Şekerim günaydın yav inan artık hamilesinnnnnnnnnn :)
artık pıt pıtları duyunca inanırsın
derya bn karnım büyümeye başlayınca inandım :) haticede artık doğurduğunda inanır:d
valla inanamıyorum kızım gerçek olduğuna.ben bu akşam yine kan vercem kaç olması gerekir canım
değerinin ikiye katlaması gerekir cnm. 1000lerde bişi olmalı. Merak etme herşey çok güzel olcak.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?