Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallah esma inşallah canım rabbim bunaltmasın kimseyi

sen gönlünü ferah tut :) bundan sonra herşey istediğin gibi olcak. meleğininde zamanı gelmiş artık bundan sonra onunla daha mutlu bi hayat bekliyo sizi inş.

ayy dün akşam bişi okudum hala o aklımda. ağladım durdum uyuyamadımda. huzursuzum bugün. kndime sürekli pozitif şeylr sölüyom aklımdan çıksın diye. anlatmak istemiyodum ama içimde tutarsamda patlıcam yani. sizin canınızı sıkmak istemem ama napım rahatlamam lazım 25 haftalık biri bebeği hareket etmiyo diye doktora gitmiş ölmüş bebeği normal doğum yaptırmışlar. nedenide belli değil kızada göstermişler bebeğini öpüp kokladım falan yazmış öle şeyler yazmış ki ağladım durdum halada etksindeym rabbm kmseyi evladıyla sınamasın.

derya bn karnım büyümeye başlayınca inandım :) haticede artık doğurduğunda inanır

Sanki öyle olacak

valla inanamıyorum kızım gerçek olduğuna.ben bu akşam yine kan vercem kaç olması gerekir canım

Haticem 1000 leri aşmıştır o değer merak etme herşey yolunda

Of ama ya bende duydum buna benzer hikayeler ölü de olsa doğurtuyomuşlar
nasıl bişey yaa doğuruyosun onca zmn taşımışsın ve kucağın boş kalıyo
rabbim kimseye yaşatmasın insan atlatamaz böyle bişeyi kolay kolay ((

Son düzenleme:
kimseler niye yok bugün yaa bizden başka :)
ya ztn herkes bu hafta crishmas tatilinde sinirim bozuluyo, bi biz çalışıyorz burda
serpil ne için izin almış acaba dün öyle bişey dedi yok bugün de.
diğer kızlarda miskinlik yapıyolar tabi evlerinde ohhhhhh
tanselin rand. kaçtaydı acaba biliyomusunz cinsiyet öğrencekti ay çok heycanlııııııııııııııııı

serpilin doktor randevusu ayın 5deydi. aama bugn nere gitti bilmiyom.
şöle 1 hafta tatil olsa bizede gerile ger,le yatsak ne güzl olurrr demi deryaa ağzım sulandı he
selmanın randevu saatını bilmiyom bnde ama çok merak ediyorum.bnce kız
melek gelrdi erkenden oda glmedi. ağrıları dinmiştir belki sızıp kalmıştır uyuyodur.
salınında çok etkisi var bence. sallanıyoz hepimiz

aklına kötü şeyler getirme tamam bunlar var buna benzer bişeyi bizde abimde yaşadık.ama sen içini ferah tut rabbime bol bol dua et o kimseyi boş çevirmez bi kaç ay sonra sende evladını alıcaksın kucağına bak az kaldı onları düşün sadece onun hayalini kur

valla kaçtı herkes bi yere,

aynen esmacım tatil tatilllll diye anırıyorum resmen çok bunaldım bu ara
bencede selmanın kısçesi geliyor erkek çıkarsa çok şaşırıcam
melek te iyidir inşşş,

resmen sallanıyorum valla çok doğru bi tabir buldun

rose gelmiş hoşgeldin canımmmmm..

inşallah derya inşallah herşey yolunda gider.
Serpilin niye bugün izinli gördüğümde yazıyı çıkmıştı bende merak ettim

heytttttttttttttttttt canlanın bakayım biz burda güle oynaya koskaca pazartesiyi atlatmışız salıda neeymiş kızımmm kalkın bakayım hadiii

heytttttttttttttttttt canlanın bakayım biz burda güle oynaya koskaca pazartesiyi atlatmışız salıda neeymiş kızımmm kalkın bakayım hadiii

gunaydin canlarimmmmm..........
bgun disarda islerim var benimmm ya giremem pek aklim sizde kalicak ozellikle tansel de bebisi kiz mi olcak acaba erkek mii
ay cok heycanliii ..........
soyle bi bakip cikayim dedim siz napiyosunuz bakalim????

Kızım şu senin fareye baktıkça enerjim düşüyoo şaşı beş bişe oluyorum
ahaaa aynen onun gibiyim şuanda

gunaydin canlarimmmmm..........
bgun disarda islerim var benimmm ya giremem pek aklim sizde kalicak ozellikle tansel de bebisi kiz mi olcak acaba erkek mii
ay cok heycanliii ..........
soyle bi bakip cikayim dedim siz napiyosunuz bakalim????

iyi ettin canım napalım miskin miskin pineklyioruz burda
bekliyoruz güzel haberler gelsin sağdan soldan
köy kahvesindeki adamlar gibi olduk laa mahallenin muhtarları

selam kızlar...benimde bir melegim olsun istiyorum inş...topiginizi baştan sona kadar ara ara okudum...maşallah hepiniz hamiş kalmışsınız nerdeyse rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin...benide aranıza alırmısınız:26:

Gel bacım sen bnm tarafaa bana değen hamile kaliyo daa kendime bi hayrım olmadı daha
İnşşşşşşşşşşş seninde meleğin tez zamanda gelir
bu topic uğurludurrrrrrr sende görmüşsün zaten her ay hamişimiz çıkıyo çok şükürrr

hoşgeldin pelin. herkese kapımız açık valla. uğurlu topic burası. takıldıkca kıyıdan köşeden bulaşır sanada inş. çok bekletmez meleğin.başladığımızda herkes ümitsizdi ama çok şükür ki çoğumuzun göbüşi doldu. bikaç arkadaşımız kaldı rabbm hayırlısıyla onlarada nasip etcek. enerjimn yüksek bizim bebeişler ayaklarını sürüyerek geliyorlar:) maşallahhhh hepsineee

haticemmm dünün etkiside olabilir kız hepimiz çok çığrındık yorgunluk çöktü ama yinede çığırıyım bn YAŞASINNNNNNNN BEKLENENNNN MELEĞİMİZ TEŞRİF ETTİ SONUNDAAAAAAAAAAA HATİCEDE HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! derya tut kız köççük parmağımı halay çekcez ama bana ayk uydurcen he malum artık ağır vasıtayım

Tuttummmmmmmmmmm esmaaaaaaaaaaaaam

tamam kenardan kenardan şey edelim tosunuma dikkat aman

haydiririrlllilililiiiiiiiiiiiiiiiiiilliiiiiii yaaaaaaaaaaaa

hosgelin canimmm evet cogumuz hamis su anda yolun basindayken hepimiz ayni durumdaydik simdi cogumuz iki kisi olarak devam ediyo hayatina:))
sen de gel tabi aramiza burasi cok ugurlu dusunce gucuyle bile basardgmizi dusunmeye basladim artik ben o derece yani:))ama hamis kalinca burayi terk edersen bi de bidha seni tanimayiz ona gore cok oluyo cunku gelip sole bi laflayi sonra o ay hamis kalip naniiikkkk yapip gidenler sinir oluyorum onlaraaaaaa

ayy evet ya aynen derya bi tek fotr sapkamiz eksikkk
su kizlara iyice bi surunelim sirada biz variz yeni yilin ilk hamisleri de biz oluruz insallahhhhhh ucarak yetisirz hamislerimize

evet canım maşallahı var topiginizin sırayla hepiniz hamiş kalmışsınız...inş bu topik banada ugurlu gelir...belkide hamile kalma sırası sendedir inş...

hoşbulduk canım evet ya baştan sona okurken hepinizin hamiş kaldıgını gördüm maşallah diyim hayırlısıyla saglıklı kucagınıza alırsınız inşinş sizlerden banada bulaşır ve en kısa zamanda hamiş kalırız hayırlısıyla...

rosee sırada siz varsınız kız derya ile sennde 40larınızı karıştırcaz burda tüm hamişlerin birbirleri ile karışıyo sizinkilerde karışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…