Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu arada tanselin kizi olcek benceeeee solemeden gecmeyeyim dedimmmmm
tansellllllllllllllllllllllll neredesinnnnnnnnn bebissssiiimmmmmmmm
gel artik catladik meraktan yaaaaaaaa
:26::44:

hoşbulduk canım evet ya bende okurken sasırdım enerjiniz cok yüksek maşallah...yok ben oyle hatunlardan degilim hamiş kalırsam burayı terketmem asla ...bu topik ugurlu gelir inş bana...

bu arada ben kendimi tanıtıyım...2.5 senelik evliyim...bir düşük birde dış gebelik gecirdim...bi kac aydır calışmalara başladık ama hamiş kalamadım...rabbim cok bekletmeden gönderir meleklerimizi inş hayırlısıyla...

bensiz halay çekilmez kızım hadiyinnnnnnnnnn teyy teyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyy Eki Görüntüle 315059

lorkeeeeeeeeee lorkeeeeeeeeee hanımey lorkeeeeeeee

pouhahahaaaaaaa
hatçe yine yaptın yapcağını haaaaa
soldaki aynı ben tipe bak

inş canım en kısa zamanda gelecek meleklerimiz,
yeni yılın uğuruna ve enerjisine inanın.....................
bende kendimi resetledim vallaa sıfırdan başlıyorum bu işlereeeeeee

tamam oleyse anlastik kacmak yoksaacanim benim bende 2.5 yillik evliyim bende bir dusuk gecirdim iki ay once(zor oldu tabi atlatmak ama kizlarin destegiyle hic girmeden cikitim depresyondan..simdi yeni yilda yeni umutlarla basladim yeniden yola koyulmaya doktor takibiyle ocak ayindan itibaren tekrar sahalara doncemm senin, benim ,isteyen herkesin gobisi dolcak 2012 de buna inancim sonsuzzz
bensiz halay çekilmez kızım hadiyinnnnnnnnnn teyy teyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyy Eki Görüntüle 315059

lorkeeeeeeeeee lorkeeeeeeeeee hanımey lorkeeeeeeee
biz de tam kamberimiz nerde ki diyoduk ahanda gelmissssss

hatice senn ne işin var bakım halayda otur kıcının üstünee aaaaa
rose gel anam gel sende tut teyyyyyyteyyyyteyyyyyyyyy...
meraktan çatlarız tansel öle gelir bugün. nerdeyse hepimz kız dedik oda çok istiyo kızı olmasını hakkında hayırlısı olur inş. topğinde ilk kızcesi olcak
pelin inş çok beklemiceksn inanıyorum buna. daha birkaç ay olmuş veletler gelene kadr biz burdayız bekliyoruz sağlıkla gelsinler inş....

Pelin hoşgeldin canım tam yerine geldin burası uğurluuuuuuuuuuu burdan tek başına çıkış yok :))))))))))))))
tanselllllllll kız kız kız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz isteri,zzzzzzzzzzz
hadi tosun paşalarıma gelin lazımmmmmmmmmm
esma rabbim mutluluğuna mutluluk katsın kıııııı hep böyle göbecik at imi

hamiş kalıp kaçanlar olunca kendimizi kullanılmış gbii hissediyoruz vallaaa ayıptır günahtır

ben yine telleri yaktım,

neyse karnım zil çalıyo öğle yemeği vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kız giren dul çıkıyo diye bi laf var ya
bizede tek giren çift çıkıyo maşallah kazı kazan gibiyiz boş yok

amin yavrum inş hep birlikte daha mutlu oluruz. sizler nedensiniz bu mutluluğaa:)

kız ben nasıl oturayım yeni gelinler gibi
içim kaynıyor ayolll alahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

rosee sırada siz varsınız kız derya ile sennde 40larınızı karıştırcaz burda tüm hamişlerin birbirleri ile karışıyo sizinkilerde karışacak

ayy canim benim Allah soletmitr insallah sana bunlari
deryaa kizzz duydun mu bak bizim 40larmiz da senle kariscekmisss anam bak benden once baslama sakin calismalara habersiz seeeetttini duyarsam fena olur bak ona goreeee bundan sonra anca beraber kanca beraberrr
bizimkiler bu gidisle huniyle bir dogar zatennn

KENDİMİZİ KİMSEYE KULANDIRMALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BUNA İZİNB VERMEYELİMMMMMM

evet canım yeni yıl demek yeni umutlar demek...amin inş bizlerde 2012 de hamiş kalırız hayırlısıyla...bende inanaıyorum bu topigin uguruna artık her gün burdayım inş...
tamam canım tabiki kacmak yok bende sizlerin enerjisiyle hamile kalırım inş...sanada gecmiş olsun ben baya bi üzüldüm iki kere üst üste yaşayınca insan zor toparlanıyo ama şimdi daha iyiyim...inş hepimiz cok beklemeden hamiş kalırız...
amin canım inş bende inanıyorum bu topigin enerjisiyle en kısa zmanda hamiş kalacagıma inş...

hoşblduk canım evet ugurlu olduguna bende inanıyorum maşallah hepiniz hamiş kalmışsınız...seninki daha yeni heralde inş rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...

Kız giren dul çıkıyo diye bi laf var ya
bizede tek giren çift çıkıyo maşallah kazı kazan gibiyiz boş yok

aynen ya kullanilmis gibi hissediyoruz duygularimzla oynamayin litfeeennnnnnnn
hay allahim yarebbim yaaa kut dye goturcen sen bu laflarla bi gun beni yaa deryaaa karnim agridi gulmekten
hadi mamani yee kusum sen bende cikayim siz burdayken kapayip gitmek cok zor geliyo siz kacmisken bnde tuyeyim barii kapanisa yetisirm insallahhhhh cok kaynatmayin tamam mi okuyamiyorum sonraaaaaa useniyorummmm

hepinizi cok seviyorum hepinizi coookkkk opuyorummm kuslarimmmm
gusel haberler getirin bakalim yine tamam mi gorusrz ogleden sonra ins.
baaabaaayyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…