Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet canım bende hamileyim ama nekedarlık bilmiyorum daha hamileyim onuda bilmiyom ya :))))))))))))

40 aydır bebek istiyordum mevlam sonunda benimde yüzümü güldürdü. Inşallah sizler çok beklemezsiniz canım sayfanın en taze ve en kart anası benim :))))))))))))))))))

olsun canım insan ilk başlarda inanamıyo ama ,inş once keseyi sonra kalp atışlarını ondan sonrada hayırlısıyla saglıklı kucagına aldıgın günleri görürüsün...

demekki zamanı bu aymış canım...amin inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürür hayırlısıyla ...ben bu topigi cok sevdim enerjiniz muthiş:))))

şimdi cıkmam lazım evde işlerim var sizlerle tanıştıgıma memnun oldum görüşmek üzre

pelinn yine gel biz hep burdayız :) evde olsam bnde ev işi yapsam keşke...
yemeğimizi yedik geldik. ütüne bide bahceye indik bu soğukta kıçım dondu yawww nekadr soğukmuş hava....

slm arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım hatice valla senin msjları okudukça ağladım rabbim kucağına aldığın günüde göstersin
BANADA DUAAAA EDİN ....BU ARADA SENN BEBEĞİN HATMİ BİTTİ :d RABBİM HAYIRLI EVLAT EYLESİN

kızlar günaydın desem ayıp olurmu acaba

yok olmaz kuzu olmaz günaydın... maşallah size nekadr çok uyumuşsunuz. banada yolla o uykulardan bn hiç uyuyamıyom artık rhat yatamıyom ama evde olsa yatmadın cılkını çıkarırım

allah kabul etsn ağzına sağlık burcu. bizler içinde oku lütfen.
dualarımız tüm bebiş isteyenlerle cnm inş rabbm szleride çok bekletmez...

yok olmaz kuzu olmaz günaydın... maşallah size nekadr çok uyumuşsunuz. banada yolla o uykulardan bn hiç uyuyamıyom artık rhat yatamıyom ama evde olsa yatmadın cılkını çıkarırım

evet biz biraz artık aşırıya kacıyoruz yarından itibaren düzene sokucam uykumuzu olmuyor böyle bütün günümüz ölüyor bende artık rahat uyuyamıyorum irde son aylarımızın düşünemiyorum seninde az kaldı benim markete cıkmama lazım bişiler alıcam yemek lazım aksama birde temizlik yapmam lazım lazım sonra görüşürüz öptüm sizi

şunu bi sıraya koymam lazım kaç anne adayımız vardı ona göre hergün birine okumak istiyorum birde doğduktan sonra okumak istiyorum kırkları çıkmadan valla bende hiç bir belirti yok geçen ay 29. adet olmuştum düzensiz adet oluyorum bu arada bakalım inş tutunmuştur bizim velet ama içimde ümitle ümitsizlik arasında bi duygu var :) hayırlısı artık ...

selam kızlar nörüyonuz

nasıl tembel uykucu oldum ben ya, hamile kaldığımdan beri 1 kere süpürge yaptım

sağolsun herşeyi eşim yapıyo, iyice alıştım rahata çocuk olunca yandım yandım, eşim zor uyandırdı 1de

esma zuhal kızlar siz temizilik mal. kullanıyomusnz domestos falan

zararı olur mu bebeğe

banyolarım ovulcak beni bekliyo ama korkuyorum deterjanlara temas etmekten

AYY KIYAMAM BENDE AĞLIYORUM HEP AYY İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH RABBİM O GÜNLERİDE GÖSTERİR.
NASIL YANİ SEN BANA HATİMİ ŞERİFMİ BİTİRDİN.ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM YA AYY ÇOK MUTLU OLDUM
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN RABBİM EN KISA ZAMANDA SENİNDE HABAERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
BURASI ÇOK UĞURLU

allah razı olsun cnm. aklıma gelen hamişleri yazım sana ben. okadr büyük bir sevap işliyosunki hakkını helal et. bizleri düşünmen bile çok güzel.

ben
zozdemir
srdrhly
mfalcon
serfik
haticemavi
tansel
greenmoon
melek 63

unuttuğum kalmadı sanırım. varsa ekleyn kızlar...

hoşgeldin hülyaa... çok solumamak gerekiyor eldven kullan bişicik olmaz allahın izniyle. dikkat et önceki gibi olmuyo hee hemencik başını döndürüyo mideni kötü yapıyo koku. kapı pencere aç öle başla. bide dikkat et kayma ayağına kaymıcak bişi giy. bnce hatta sen bu işi boşver kocana yaptır:) bn en son yaptığımda fena üşütüp grip olmuştum. evlerden uzak olsun lanet hastalık.

buranın uğurlu olduğuna bende inanıyorum artık nie şaşırıyosun canım zor bişey değil ki ben hafızım zaten hemen bitiyo amin canm valla rabbim kimseyi evlatla sınamasın evlendiğimden beri tedavilerle kafayı bozmuştum bu sayfayı bulduğuma çok seviniyorum kafam dağılıyo huzurlu mutlu oluyorum

ne büyük mutluluk cennette giriceklerden biride hafızlardır.bende yasin tebareke amme ezbere bilirim :))
buradaki hemen hemen herkes kafayı yemiştir zaten.tam 6 aydır biz burda beraberiz iyisiyle kötüsüyle hergün dostan öte olduk aileyiz biz 6 ayda 9 hamişimiz var maşallah

evet bu güzel dostluğu farketmemek mümkün mü ? valla artık aranıza girmiş bulunuyorum etimde kemiğim de sizin bütün sırlarımı sizinle paylaşmaya karar verdim :) neden çünkü oturduğum yerin çok çok çok yabancısıyım kolu komşu hiç bişey yok eşimde sabah çıkıyo akşam geliyo onada bişey anlatmak istemiyorum üzülmesin diye ...olllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy artık benimde sırdaşlarım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşaallah inş bunların arasına bizlerde gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…