- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.401
evet canım yeni yıl demek yeni umutlar demek...amin inş bizlerde 2012 de hamiş kalırız hayırlısıyla...bende inanaıyorum bu topigin uguruna artık her gün burdayım inş...
Tamam canım tabiki kacmak yok bende sizlerin enerjisiyle hamile kalırım inş...sanada gecmiş olsun ben baya bi üzüldüm iki kere üst üste yaşayınca insan zor toparlanıyo ama şimdi daha iyiyim...inş hepimiz cok beklemeden hamiş kalırız...
Amin canım inş bende inanıyorum bu topigin enerjisiyle en kısa zmanda hamiş kalacagıma inş...
Hoşblduk canım evet ugurlu olduguna bende inanıyorum maşallah hepiniz hamiş kalmışsınız...seninki daha yeni heralde inş rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...
evet canım bende hamileyim ama nekedarlık bilmiyorum daha hamileyim onuda bilmiyom ya :))))))))))))
40 aydır bebek istiyordum mevlam sonunda benimde yüzümü güldürdü. Inşallah sizler çok beklemezsiniz canım sayfanın en taze ve en kart anası benim :))))))))))))))))))
kızlar günaydın desem ayıp olurmu acaba
slm arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım hatice valla senin msjları okudukça ağladım rabbim kucağına aldığın günüde göstersin
BANADA DUAAAA EDİN ....BU ARADA SENN BEBEĞİN HATMİ BİTTİ :d RABBİM HAYIRLI EVLAT EYLESİN
yok olmaz kuzu olmaz günaydın... maşallah size nekadr çok uyumuşsunuz. banada yolla o uykulardan bn hiç uyuyamıyom artık rhat yatamıyomama evde olsa yatmadın cılkını çıkarırım
yok olmaz kuzu olmaz günaydın... maşallah size nekadr çok uyumuşsunuz. banada yolla o uykulardan bn hiç uyuyamıyom artık rhat yatamıyomama evde olsa yatmadın cılkını çıkarırım
allah kabul etsn ağzına sağlık burcu. bizler içinde oku lütfen.
dualarımız tüm bebiş isteyenlerle cnm inş rabbm szleride çok bekletmez...
slm arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım hatice valla senin msjları okudukça ağladım rabbim kucağına aldığın günüde göstersin
BANADA DUAAAA EDİN ....BU ARADA SENN BEBEĞİN HATMİ BİTTİ :d RABBİM HAYIRLI EVLAT EYLESİN
kızlar günaydın desem ayıp olurmu acaba
şunu bi sıraya koymam lazım kaç anne adayımız vardı ona göre hergün birine okumak istiyorum birde doğduktan sonra okumak istiyorum kırkları çıkmadanvalla bende hiç bir belirti yok geçen ay 29. adet olmuştum düzensiz adet oluyorum bu arada bakalım inş tutunmuştur bizim velet ama içimde ümitle ümitsizlik arasında bi duygu var :) hayırlısı artık ...
selam kızlar nörüyonuz
nasıl tembel uykucu oldum ben ya, hamile kaldığımdan beri 1 kere süpürge yaptım
sağolsun herşeyi eşim yapıyo, iyice alıştım rahata çocuk olunca yandım yandım, eşim zor uyandırdı 1de
esma zuhal kızlar siz temizilik mal. kullanıyomusnz domestos falan
zararı olur mu bebeğe
banyolarım ovulcak beni bekliyo ama korkuyorum deterjanlara temas etmekten
allah razı olsun cnm. aklıma gelen hamişleri yazım sana ben. okadr büyük bir sevap işliyosunki hakkını helal et. bizleri düşünmen bile çok güzel.
ben
zozdemir
srdrhly
mfalcon
serfik
haticemavi
tansel
greenmoon
melek 63
unuttuğum kalmadı sanırım. varsa ekleyn kızlar...
valla sizin haberleriniz beni çok mutlu ediyo her ne kadar kıskansamda sizi :) o zaman sırayla okumaya devam ediyorum ...
AYY KIYAMAM BENDE AĞLIYORUM HEP AYY İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH RABBİM O GÜNLERİDE GÖSTERİR.
NASIL YANİ SEN BANA HATİMİ ŞERİFMİ BİTİRDİN.ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM YA AYY ÇOK MUTLU OLDUM
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN RABBİM EN KISA ZAMANDA SENİNDE HABAERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
BURASI ÇOK UĞURLU
allah razı olsun cnm. aklıma gelen hamişleri yazım sana ben. okadr büyük bir sevap işliyosunki hakkını helal et. bizleri düşünmen bile çok güzel.
ben
zozdemir
srdrhly
mfalcon
serfik
haticemavi
tansel
greenmoon
melek 63
unuttuğum kalmadı sanırım. varsa ekleyn kızlar...
valla sizin haberleriniz beni çok mutlu ediyo her ne kadar kıskansamda sizi :) o zaman sırayla okumaya devam ediyorum ...
hakkını helal et canım ezbere ne kadar günde bitiriyorsun kuranı kerimi
hakkını helal et canım ezbere ne kadar günde bitiriyorsun kuranı kerimi[/Q
ananızın ak sütü gibi helal olsuuuuuuuunnn bebeğimgenelde 1 günde bitiriyorum ama ruh halime görede değişiyo
buranın uğurlu olduğuna bende inanıyorum artıknie şaşırıyosun canım zor bişey değil ki ben hafızım zaten hemen bitiyo amin canm valla rabbim kimseyi evlatla sınamasın evlendiğimden beri tedavilerle kafayı bozmuştum bu sayfayı bulduğuma çok seviniyorum kafam dağılıyo huzurlu mutlu oluyorum
ne büyük mutluluk cennette giriceklerden biride hafızlardır.bende yasin tebareke amme ezbere bilirim :))
buradaki hemen hemen herkes kafayı yemiştir zaten.tam 6 aydır biz burda beraberiz iyisiyle kötüsüyle hergün dostan öte olduk aileyiz biz 6 ayda 9 hamişimiz var maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?