Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

mrb arkadaşlarr

valla şu agzını bi hayra açsan pozitif düşünn bebegin iyi bi sıkıntısı yok stres yapıyosunn oda hissediyo annesii
mecbur deilsen çalışma ama sen evde daha çok takarsın aklını kendine iyisimi dogum iznine kadar bekleee

offf melek perşmebe kontrolum var her kontrol öncesi içimi korku sarıyor bide gerginim şu soğuk yüzünden,
bu haftalarda bebeklerin kalbi duruyor çok okudum çok korkuyorum kötü haber almaktan yine vesvelere başladım
her sabah kusuyorum o tatmin ediyordu beni bugün o da çare etmedi umutsuz oldum yine eski serpil geri döndü

serpilllllllllllllllllll Off be içimi kuruttun iyi şeyler düşün kızımya sen kendini sıktıkça bebeğinde hisseyor hadi kendini düşünmüyon onu düşün bari.gayet iyi gayet sağlıklı biraz rahatla artık.bak miğden falan bulanıyor.sende gayet iyisin niye bu kadar tasan hem okuma kötü şeyleri

Serpillllllllllll haticeye katılıyorum bak al bi tokatta benden sana
pazar günü hatırlat sahisinden de atcam bi tane

serpillllll dayak vaktin gelmiş senn ama şimdi bebişimize kıyıpda dövemeyiz seni. ne kız bu sabah sabah... bukadr olumsuz düşünürsen bebeğinde olumsuz olur. tuaf şeyler okuyupda germe kendini boş yere. allam yaaa valla sopalıksınnnnnnnnnnnn....allahın izniyle bişicik olmaz bebişlerimize. sağlıklı mutlu bi şeklde alcaz kucaklarımıza. lütfen tatlım yaa yapma bölee nekadr güze düşünürsen herşey gzl olur....

sabah 1,5 saatte geldim işe yollar buz. bnde uyudum valla bi güzel.... uykumuda aldım rahatcana. arkadaşlar sağolsun kendilerini değil bni düşündüler bu havada çok mutlu oldum. kayma esma dikkat et falan diye. kucakalrına alcaklardı nerdeyse kollarına girdim çıktım yerime.... dün gecede eşim karabüke gidecekti iptal ettiker çok şükür. bu havada gitseler hop oturur hop kalkardım hrhalde

dayak vaktim geldi sanırım okuyorum salak gibi işte , işi bırakacağım evde nette yok hiçbişey okumayacağım
ot gibi yaşasam ancak stresten uzak dururum herhalde dünden beri böyle huzursuzum bu ofis çok gerdi beni
bide geçen kasığım ağrıdı yaa aklım bebeğimde bide o hafif kanama olunca hiç huzurlu değilim şuan

hoşgeldin canım hehe bende girdim iki kişinin koluna çantamıda aldılar elimden sokağın başından beri 3 kişi kol kola geldik
Bide diyorumki bak düşerseniz falan beni bırakında düşün :)))))))))

Serpillllllllllll haticeye katılıyorum bak al bi tokatta benden sana
pazar günü hatırlat sahisinden de atcam bi tane

offf deryaaaa ben geçen gün ki çok azda olsa gelen kanamadan sonra çok huzursuzum kasığım geçen haftadan beri ağrıyor ve karın ağrısı vuruyor arada
üşütmekten mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum

esmaaaaa içim rahat değil deryaya da söyledim o kanama beni çok gerdi perşembe kontrol var arada karın ağrısı vuruyor bana kasığım zaten kaç gündür rahat bırakmıyor beni
kusmak bi kriter mi bebeğin iyi olduğunu göstermke için hiç bişey düşünemiyorum çok gerginim sadece çalışamkta istemiyorum artık gerildim

hoşgeldin canım hehe bende girdim iki kişinin koluna çantamıda aldılar elimden sokağın başından beri 3 kişi kol kola geldik

yavrularım aman dikkat edin karda kışta
sıkı sıkı tututun çevrede kim varsa
bnm bile bgn aklım çktı
ufak ufak yürüdüm 2 adım yolu 15 dkda :)
çok tehlikeli vallaa

kanaman için niye ilaç vermedi ben progynex kullanıyorum mesela sadece kasıklarımda ara ara ağrım var ondan verdi.
Sen evde olsan daha çok kurarsın kafanda.en azında işte biraz olsun kafan dağılıyor.
Bide benim gibi olsan napçan valla serpil akşam mesela tansiyonum yükselmiş fenalaştım.şükür et haline şükür

ben hiç kanama yaşamadı ki sadece yerleşme zamanı kahverengi geldi doktora gittim sorun yok dedi , geçen ünde malum olaydan dolayı
varla yok arası bişey gördüm perşmebe de doktora gideceğim diye sormadım hiç, aşırı kanaman yoksa takma kafana dedi, geçen salıdan beri
karın altımda ve kasığımda batmalar oluyor ama üşüdükçe karnıma da şiddetli ağrılar giriyor ne düşüneceğimi şaşırdım halime şükür tabiki ama
elimde değil ister istemez korkuyorum

serpilimm cnmm bak en önmli dönemdesn şuanda nekadr olumsuz düşünürsen okadr olumsuzluk getirir sana. bnm 4 gn kanamam olmuştu ama çok şükür bişicik çıkmadı normal şeyler bunlar. kasık ağrısı hele en normali. bnm hala var. hele şimdidlerde dahada can acıtıcı. ayaklarımı uzatırken yatarken dönerken eğilip kalkarken bile batıyo hemde nefesmi kesiyo.bebek büyüdükce daha çok olcak ağrıların. çalışmak en güzeli bnce evde olsan hepden ağırlaşacaksın en ufk bişi sorun olcak senn için. dün eşimle konuşuyoruz ilk zamanlarda halsizlik bulantı hiç bitmicek gibiydi. sonra geçti rahatım derken bebeği hissetmediğin için tedirginliklr başladı. hareketleri hissetmeye başladım şimdide gün içinde bazen unutyorum hiç hissetmedim gibi geliyo aklıma gelince bi korku basıyo eve gidince dinliyorum çok şükür diyorum. yatma vakti geliyo uyku akıyo gözünden ama uyuyamıyosun rahat dönemiyosun heryern ağrıyo uyku arasında kramplar giriyo, ayağını sert uzatıyosun bi ağrı saplanıyo falan. cnm zor bi süreç ama olumsuz olmıcaksın tedirgin olmıcaksın. kendine dikkat etceksn ama herşeyi kafaya takmıcaksın. ilk defa bukadr tombişim ben:) taşıyamıyorum gibi geliyo kendimi bide variz problemim var akşamları bacaklarım mosmor oluyo. ki 2 ayım var daha nasıl olcak diyorum.heryerm ağrıyo ağlıyorum bazen sızıdan. ama olumsuz düşünmüyorum. önünde daha çok uzun bi zaman var. lütfennn sorun yapma. hem bulantılaırnın olması bebeğinin sağlıklı olduğunuda gösterir. zaman geçtikce nefes almak bile zor oluyo serpilim bunları getr aklına en güzel zamanları olumsuz düşünerek geçirme.

aynen valla yavrum yaa. allah korusun kmseye vermesn valla. bi kaysan bile okadr büyük bir sorun ki. aman aman dikkat etme vaktleri. rabbm hepimizi korusun.

hatcem senn hepimizden çok dikkat etmen lazım canm. tansiyon şeker falan. ama maşallahhhın var çok iyi gidiyo bnce hamişlik.
bide insan çok bekleynce sadece onun tadını çıkarmak istiyo dert etmiyo demi hep pozitifsin. allah anzarlardan saklasın hep böle sorunsuz devam et inş.

deryaaa kocadan ayrı yatılırmı kız bu soğukta. gerçi ana evi sıcacıktır. ama bnce çok uzatma be. canım diyip iğnele bence erkeklerin en çok o canını acıtıyo

eline sağlık esmam ne güzel yazıyosun
yavrum evt bu soğukta yatılmaz ama anamın evide mis gibiydi yatağımda yattım ohh mis gibi
eve gidip onun suratını çekmekten iyiydi yani
bakalım bu akşam neler olacak evde 2. dnya savaşı kopmaz inş,
ayy bnmkinin canı acımaz hemen şımarır cnm manım yaptım mı, ardındaki mesjı hiç almak istemez :))

iyiyim şükür esma çalışıyorum kızım allaha şükür daha ne olsun bana göre bu bile büyük bişey :)))
ama akşam oldumu tansiyonum sorun yaratıyor normalde her akşam düşerdi ama akşam 17 ye çıkmıştı.allahtan eşim evdeydi bayılmadan müdahalae etti hemen.iyiyim aç kalmamaya dikkat ediyorum sürekli yiyiyorum zaten açım sürekli ben var ya 100 e doğru gidicem bu gidişle :))))))

yok be yavrum gitmezsn merak etme. ilk zamnlarda insan kendini okadr şiş kilo almış hissediyoki sonrasında geçiyo ama ilk 3 ay öle kilo almışsın gibi olur. sonra iniyo pıss diye sanki sus doldurulmuş balon gibi oluyosun. bnm ilk aylarımda yengemler falan korkmuşlar bukız neden böle şiş neden bukadr kilo almaya başladı diye anneme soruyolarmış. 3 ay bitince normale döndüm. şimdi önümde top taşıyomuş gibiyim gördün ya halimi:) merak etme bişicik olmaz. aman yaa gelen kilo olsun doğum sonrasıda hep birlikte rejim topiği açarız orda takılırız. sen ben polyanacılık yaparız. derya yemek besteleri yapar serpilde karnım aç midem kazınıyo diye olumsuzluklara başlar:)
hayırlısıyla kavuşalımda bebişlerimize sonrasında allah büyük yaparız bişiler.

deryaaa ateş ne durumda tatlım yaa bi akraksiyon lazım bu soğuk havada halay çekip ısınalım kız

yavrum ateş mateş kalmadı dibi gördük, yarın bekliyorum vazgeçilmez kırmızılarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…