- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.821
hulyaaa renklı usg nezaman senın benım haftaya cuma ve cok heyecanlıyım ben kızımı cok net 45 dak gorucem kısmetse ıns
ayy ne güzel hiç kilo almamış gibi birşeysin kız.. ben 59 ile hamile kalım şimdi 63 oldum benm boyumda kısa 1. 62.. top gibi olcam walla
egemen guzel ısım arkadasımın oglunun adı tabı ıcıne sınmesı onemlı esımde gökçe dıyor oda benım ıcıme sınmıyor unısex bı ısım oldugu ıcınde
kız bızde bursada buluscaz kısmetse derya hatıce ben gelırmısın sendeee
hahaytt benm yarın randevum minik sıpamı görücem çok mutluyum kız ( detaylı ultrason diyosun demi )
gelmek isterim canım tam olarak nerde ve ne zaman buluşacaksınız
selam hatunar nasılsınız..bizde akşam kar topu oynadık çocuk gibi ama öyle üşümüşüm ki hala ısıtamadım popomu
benim göbek iyice şişti kızlar artık metroda yer veriyolaroğlumda maşallah kıpır kıpır çok şükür bu günleri gördük
bu arada TANSEL ismini egemen diye düşündük ama ben hala kararsızım ya
hoşbulduk tatlımmm iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl
canım neresinde buluşucaksınız..hafta sonu 2 tane doğum günümüz var biri abimin çocuğunun biride teyzemin kızının gitmezsem ayıp olur siz ne tarafta buluşacaksınız bakayım bana yankın mı
inşş şekerim bu buluşalım da çekerizzzzz de eklerizz deeeee
sahi sende gelsene ne taraftasın :)
hay allah noldu sana cnm ya
kesin üşüttün bence :S
bana uyar cnm nerde buluşalım mesela kararlaştıralım
yaa gitme izmite ama gel olmaz öyle
ztn önce cnmızı çıkarıolar sonra şriinlik yapıyolar
bu sefer sökmeyecek bana ,
doğru diyosun biz yapıyoruz bunları böyle
kızlarr bu arada ben sabah kan testi verdim internetten ara ara bakıorum daha sonucu çıkmamış çıkınca hemen olumlu yada olumsuz sonucu yazarım daha hastalanmadım biliomusunuz:) ve birşey dikkatimi çekti sizdede öylemiydi acaip tuvaletim gelio gece 3 kere kalkıorum üşüttüm ondan mı acaba bide çok su içmişim gibide bembeyaz :)) suda o kadar içmiorum ama? bilemedim valla herhalde psikolojikk :)
hulya cızelgede ne fark ettım senın doguma 120 gun var benım 111 ne alaka senın benden az demek ben senden once dogurcam
eeveeeeeettttttttt ayy ne guzel senın tarıh gelmıs ayyy ne heyecanlı yarın resımlerı ekle bak ona gore he aramızda 10 gun var bende 10 gun sonra ıns beklıyorum sabırsızlıklaaa
sımdı bu hafta kızlar ıst bulusuyor artık bıdaha hatıce bursaya nezmaan gelırse hepımız musaıt oldugumuzda
sımdı bu hafta kızlar ıst bulusuyor artık bıdaha hatıce bursaya nezmaan gelırse hepımız musaıt oldugumuzda
eklerim canım.. bu arada sen hangi hastaneye gidiyosun dr kim
tamam canım konuşuruz ben çalışmıyorum zaten evdeyim müsaitim genelde
Beniiiiiiiiii bekleyinnn anacımm hülyayla derya nilüferdesiniz dimi acıbadem hastanesinin arka kısmında bizim evde
Beniiiiiiiiii bekleyinnn anacımm hülyayla derya nilüferdesiniz dimi acıbadem hastanesinin arka kısmında bizim evde
malum bende evdeyım calısmıyorum banada hersey uyar bakalım kısmet
cekırge dorukta evrım aydın a gıdıyorum ve ınanılmaz cok memnunum dr cok sevıyoruuummmm
80 tl ultrasona dedı eger cd ıstersenız 95 tl dedı 40 tlde ıste muane param
senın fıyatlar nasıl ogrendınmı
ben pembe maviye gidiyorum canım muayene ücreti 120 tl ama benm detaylı ultrasona dr bakmıcak prof geliyo haftada 3 gün o bakıcak oda 150 tl
Benim kıyafetler şimdiden olmuyor karnımda çıktı taş gibi şişim ben
Ama wc sorunum var ne yersem yiyim çok rahatsızım kızlar yaw
kız hatcem ozaman bızde carfurda bulusuruz bana yakın deıl ama trenle gelı verırım yanınıza
evet kız nilüferdeyim ben.. Sen annenemi geliyosun
kız hatcem ozaman bızde carfurda bulusuruz bana yakın deıl ama trenle gelı verırım yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?