Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hulya cızelgede ne fark ettım senın doguma 120 gun var benım 111 ne alaka senın benden az demek ben senden once dogurcam

ayy ne güzel hiç kilo almamış gibi birşeysin kız.. ben 59 ile hamile kalım şimdi 63 oldum benm boyumda kısa 1. 62.. top gibi olcam walla

boylarız aynı cnm dıkkat etmeye calısıyordum ama artık dayanamıyorum son gunlerde gece cok acıkıyorum esımde kızıyor sakın ac yatma dıe 10dan 11den sonra yemek yemege basladım oyuzden sımdı sımdı alırım dıe dusunuyorum bıde cok uyuyorum 12den once gozumu acamıyorum benıde bu uyku sısırcek sanırım

gelmek isterim canım tam olarak nerde ve ne zaman buluşacaksınız

hahaytt benm yarın randevum minik sıpamı görücem çok mutluyum kız ( detaylı ultrason diyosun demi )

eeveeeeeettttttttt ayy ne guzel senın tarıh gelmıs ayyy ne heyecanlı yarın resımlerı ekle bak ona gore he aramızda 10 gun var bende 10 gun sonra ıns beklıyorum sabırsızlıklaaa

ohhh maşallah büyüdü annesi büyüdü egemen ismi güzel bence canım , darısı başımıza inşallah

iyidir canım yaa perşebe kontrolum var bugün çok sancım var ayağım çok ağrıyor kasığımda sağlam üşüttüm sanırım

bende çok gelmek istiyorum yaa sülalece gidilecek midem bulanıyor sabah rahat edemem dedim bakalım ne yapacak koca göbekli kocam inşallah gitmeyiz hiç çekemem gelmeyi çok istiyorum

ayy hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin canım

eeveeeeeettttttttt ayy ne guzel senın tarıh gelmıs ayyy ne heyecanlı yarın resımlerı ekle bak ona gore he aramızda 10 gun var bende 10 gun sonra ıns beklıyorum sabırsızlıklaaa

eklerim canım.. bu arada sen hangi hastaneye gidiyosun dr kim
sımdı bu hafta kızlar ıst bulusuyor artık bıdaha hatıce bursaya nezmaan gelırse hepımız musaıt oldugumuzda

tamam canım konuşuruz ben çalışmıyorum zaten evdeyim müsaitim genelde

eklerim canım.. bu arada sen hangi hastaneye gidiyosun dr kim

tamam canım konuşuruz ben çalışmıyorum zaten evdeyim müsaitim genelde

malum bende evdeyım calısmıyorum banada hersey uyar bakalım kısmet
cekırge dorukta evrım aydın a gıdıyorum ve ınanılmaz cok memnunum dr cok sevıyoruuummmm
80 tl ultrasona dedı eger cd ıstersenız 95 tl dedı 40 tlde ıste muane param
senın fıyatlar nasıl ogrendınmı

Benim kıyafetler şimdiden olmuyor karnımda çıktı taş gibi şişim ben
Ama wc sorunum var ne yersem yiyim çok rahatsızım kızlar yaw

ben pembe maviye gidiyorum canım muayene ücreti 120 tl ama benm detaylı ultrasona dr bakmıcak prof geliyo haftada 3 gün o bakıcak oda 150 tl

Beniiiiiiiiii bekleyinnn anacımm hülyayla derya nilüferdesiniz dimi acıbadem hastanesinin arka kısmında bizim evde

ben pembe maviye gidiyorum canım muayene ücreti 120 tl ama benm detaylı ultrasona dr bakmıcak prof geliyo haftada 3 gün o bakıcak oda 150 tl

anladım cnm benımde dr bakmıycak baska bı daha uzaman dr gelıyormus o bakıcak evet benım daha uygun pembe mavı bıraz pahalı neyse kıscelere feda olsun artk

Benim kıyafetler şimdiden olmuyor karnımda çıktı taş gibi şişim ben
Ama wc sorunum var ne yersem yiyim çok rahatsızım kızlar yaw

sabah rahatım da öğlene doğru sıkıyor pantolonlar artık göbeğim benim de çıktı canım top gibi yaa
nasıl bişeyse bebekten değildir herhalde şişliktir bu:)

evet kız nilüferdeyim ben.. Sen annenemi geliyosun

benim ailem bursada canım en son ayın başında ordaydım havalar düzelsin biraz gelirim haftasonu evet ben nilüferde oturuyordum şimdi bulvar bursanın en iyi yeri olmuş çamurun alasıydı orası hastanenin arka tarafı canım beşevler istasyonuna yakın mezarlığın yanındaki ev :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…