- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.841
benim ailem bursada canım en son ayın başında ordaydım havalar düzelsin biraz gelirim haftasonu evet ben nilüferde oturuyordum şimdi bulvar bursanın en iyi yeri olmuş çamurun alasıydı orası hastanenin arka tarafı canım beşevler istasyonuna yakın mezarlığın yanındaki ev :))))))
bende media marktın yanımdayım kız.. Evet şimdi çok gelişti buraları.. Gel biran öncede bulaşak çok merak ediyorum sizi
ben en küçüğünüzüm galiba
hulyaa kac yasındasın kuzum sen
hatıceeemmm ayy o beyazlar basa beladır kız benımde kafada sukur bırtane beyazım yok zaten olsada kapalı oldugum ıcın sorum yok ama ynede saclarımı boyamayı cookkk sevıyooruuummm ve ozledım bı dogurayım hemen kuafore kosacagım
mayısda 23 bitiyo canım sen
kızzz mayısmı dogur barı dogum gunuınde tam olsun he kacında
kızzz mayısmı dogur barı dogum gunuınde tam olsun he kacında
eltim mayıs 25 de doğurdu geçen sene bende hırs yaptım tutturdumamma denk geldi ama haa
ayyy 25 gecınce bıtoları kullanmıyoruz bıtınce bıttı dıyoruz cnm deryada bende 85 dogumluyuz cnm 27 desekmı demesekkı bılmemkı
hahaahhhaayyy afferım kız sana benım eltıde gecen sene nısanda dogurdu ama ben 1 ay gec kaldım neyse benımde 20 sınden sonra dedı dr senınkıde 10dan sonra buyuk ıhtımal zaten erkek coccukları gununu tamamlarmnıs kızlar erken olurmus hade hayırlısı
evet ya erkek bebekler biraz geç oluyo benm ark 41 haftalık doğurdu ayy çatlarım ben o kadar beklersem yaa
bu arada vücudunu nemlendiriyo musun kız ben kakao yağı ve nıvea bebe yağı aldım onu sürüyorum
en korktuğum şey çatlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?