Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tmm ozaman kızlar sız ıst bulusana kadar bursada buluscaz bu gıdısle hadı bakalım hatıcem dort gozle senı beklemekteyız ozmana

bende media marktın yanımdayım kız.. evet şimdi çok gelişti buraları.. gel biran öncede bulaşak çok merak ediyorum sizi

ben en küçüğünüzüm galiba

bende media marktın yanımdayım kız.. Evet şimdi çok gelişti buraları.. Gel biran öncede bulaşak çok merak ediyorum sizi

ben en küçüğünüzüm galiba

20 senedir ordayız biz canım. Eskiden pazar pazarın orda oturuduk çınarda

en kartınız benim içinizde zaten :))))) kızlar benim bu saç muhabbetim nolacak iyice beyazladı kafam her yerde okudum en az 3-4 ay boyatmayın yazıyor. Ben ne edecem

hatıceeemmm ayy o beyazlar basa beladır kız benımde kafada sukur bırtane beyazım yok zaten olsada kapalı oldugum ıcın sorum yok ama ynede saclarımı boyamayı cookkk sevıyooruuummm ve ozledım bı dogurayım hemen kuafore kosacagım

off benmde saçlarım çok kötü yarıya kadar kendi saçım yarısı boya fön çekince çok belli oluyo neyse bi doğurayım hemen röfle yaptırıcam

kızzz mayısmı dogur barı dogum gunuınde tam olsun he kacında

1 mayıs kız o kadar erken doğurur muyum bilmem. tahmini doğum tarihi 26 mayıs.. ama çok isterim doğum günümde doğurmak.. ayy vazgeçtim çok zayıf olur o zamanda
son haftalarda alıyolar kilo zaten

ozaman hatcenınkınde dogur kız senın erkenmıs hakkaten ıscı bayramı zaten bekle sen hatceyı tuttur

eltim mayıs 25 de doğurdu geçen sene bende hırs yaptım tutturdum amma denk geldi ama haa

hahaahhhaayyy afferım kız sana benım eltıde gecen sene nısanda dogurdu ama ben 1 ay gec kaldım neyse benımde 20 sınden sonra dedı dr senınkıde 10dan sonra buyuk ıhtımal zaten erkek coccukları gununu tamamlarmnıs kızlar erken olurmus hade hayırlısı

ulan boyle kız dıe kaptırdım kendımı dr haftaya erkek derse anam resmen mors olurum heee bebettodan aldıgım butun pembelerı mavıyle degıstırırım artık ayy sakası bıle kotuuu ıns oyle bı durumla karsılasmam ben 1 aydır kızım dıe sevıyoruummm
saka bı yanada arkadas gıbı dogumda ogrenmekten ıyıdır

evet ya erkek bebekler biraz geç oluyo benm ark 41 haftalık doğurdu ayy çatlarım ben o kadar beklersem yaa
bu arada vücudunu nemlendiriyo musun kız ben kakao yağı ve nıvea bebe yağı aldım onu sürüyorum
en korktuğum şey çatlamak

hayatımda elıme krem surmeye usenen ben tek gozum kapalı asla ıhmal etmeden hergece yatarken ve duslarımdan sonra kople butun vucudumu kremlyorm esıme netten gobek catlakalarını gosterdım ıyy bu ne dedı adam sen bol bol kremlen dedı
ya bunye meselesı catlıyacagı varsa catlıyormus ben sımdı : johnson s baby losyon kullanıyorum esma yagını deıl losyonunu al dedı bende oyle yaptım ama cok nemlendırmıyor gıbı ve o bıtmek uzere arastırmalarıma gore zeytınyag bende fısfıslı kolanya sısesıne koyup oyle kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…