Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay bgn içimde anlamsız bi sevinç var biri beni çimdikleyebilir mi kafayı yedim galiba
adet olcam üstüne kocayla küsüm üstüne bide bu sevinç allaahım hayır eyle
dün aksine pek gudubet bi haldeydim, anam anam garip anam bigün yanında kaldım iyi etti beni
haftasonu istnbulun anasını bellicem ulan yuppiiiiiiiiiiiiiiii
içecem sarhoş olacaaaaaaam cıs tak cıs tak dans edecemmm tutmayın beniiii

zaten bnm çenem açılınca siz pısıpp kalın orda emi aman konuşmayın

iki ters bi düzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yetiştireyim yiğenlerime haftasonuna bari

slm kızlar çok yorgunum bugün dün çarşıya gittik evi toplamamıştım kahvaltı masası duruyodu aklım evde bizimki görünce ne olcak diye akşam kar yağmaya başlayınca koçişte keyiflendi sokak sokak karda oynadık çok güzeldi o arada söledim eve gidince şok olma halsizdim bişey yapamadım yemekte yok olsun hayatım hallederiz dedi ben daha evi düşünürmüyüm keyifle kar topu oynamaya devam ettik birde bizim ilk karımız daha önce hiç oynamamıştık çünkü denk gelmemişti neyse eve girdik koçiş bana bi sarıldı ellerimi ısıtmaya başladı sonra ne olsa beğenirsiniz balık kızarttı salata fln sonra sindirelim diye çay sonrada temizlik yaptı bende yardım etmeye çalıştım ama o herşeyi çok çabuk halletti şoklar içindeydim hayırdır ne oldu demekten canım çıktı sana yardım etsek suç etmesek suç bi sürü lakırtı dinledim ama olsun değdi bence mis gibi evde oturuyorum şimdi

oooooohhhh ne keyifli bi günmüş yaaa :)
bende istioorum o temzliklerden yemeklerden
ah ah barışık olaydık bnm kocişimde yapardı
ama yoooooook affetmiycem hemen yelkenleri indirmek yokkkkk

ohh valla ne güzel ne keyifli bi gün en son geçen sene kar topu oynamıştık bizde dağa çıkmıştık telefrikle hemde :)))))))

bu arada şu haftasonunu bi netleştirrelim kızlar
pzar günü müsaitlik durumunz nedir?
ben pazar günü uygun olucam, öğlende araçla Bursaya dönücekler var ama eğer sizinle görüşceksek ben dönmiycem onlarla..
bi arkadaşım daha takılmak istiyo kendi arkdşıyla buluşcakmş snra onla buluşp otobüsle döneriz byk ihtimal..
konuşalım da ona göre netleştirelim.
ben ataşehir de olcam.
naparız nerlerde bluşuruz bi konuşun bakayım..

e5 üzerinde derya.bana uyar canım cumartesi akşamıda olur pazarda.zozdemir yok zaten bayadır.esma serpil ben varım

yaaa kıakanıyorum ama ben olmazki boyle
yaa agırlasmadan ıyce bursadada bulusalım hatıcee deryaaa hulyaaa

esımde haftaya ızne cıkcak bızde ıst gıtmeye nıyetlendık arkadaslarımız var bu hafta deıl haftaya olsaydı kocaya baskı yapar gelırdım ama olmadı
ama soz verın bursada bulusalııımmmm

e5 üzerinde derya.bana uyar canım cumartesi akşamıda olur pazarda.zozdemir yok zaten bayadır.esma serpil ben varım

ctesi akşam olcak bizim toplantı 6 dan snra çıkamam ama,
pazar günü boşş,
diğerleri uygnumu acep kızlarr bi ses edin serpilll esmaaaa

cıddıyım ben kocıse bıle dedımkı bu hafta kızlar ıst toplanıyor sonrada bursada toplancaz dedım ve bısı demedı ben ızınlıyım anlayacagınız

yehuuuuuuu
bu haftasonu malum ist dayım sonraki haftaa da burda buluşuruzz şekerim

ohh valla ne güzel ne keyifli bi gün en son geçen sene kar topu oynamıştık bizde dağa çıkmıştık telefrikle hemde :)))))))

valla hatice çok keyifliydi :) rüyamda bile güzel şeyler gördüm uyandığımda eşim bana sımsıkı sarılıyodu oda rüyasında görmüş beni neyse hergünümüz böle olsun inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…