Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

feci şekilde kasığımdan ayağıma inen bi ağrı var ya ciddi anlamda üşüttüm ya da başka bişey çok canım acıyor ayağımı koparsanız yeridir....

esmacım yazdıklarını okudum sende korkular geçirmişsin dediklerinde çok haklısın ama işte ben tanıyorsunuz beni nasıl geçer bu 7 ay bilmiyorum herşey normalken bende normalken birden ne oluyorsa bana korku salıyor içimi bebeğime zarar veriyorum farkındayım ama elimde değil ki ama biliyorum ki olacağı varsa olacak bişeyler ama kim ister ki yavrusundan ayrılmak uff ne biliyim işte başladım yine saçmalıyorum boşverin beniiiii

kızlar buluışma konusunda çok istiyorum gelmek bir aksilik olmazsa da gelirim zaten haftasonu izmit e gitme durumu var ve ben hiç gitmek istemiyorum eğer kocamı kandırırsam gitmeyeceğiz ve ben buluşmaya geleceğim ama çoookk uzak yerde buluşmayalım olmaz mı

oooooohhhh ne keyifli bi günmüş yaaa :)
bende istioorum o temzliklerden yemeklerden
ah ah barışık olaydık bnm kocişimde yapardı
ama yoooooook affetmiycem hemen yelkenleri indirmek yokkkkk

bende birgün önceden bi sürü kızmıştım odunmusun niye beni anlamıyosun azcık abine benzeseydin böle gitmez bizim ilişkimiz gözüm görmez kimseyi çıkar giderim kusura bakma dedim ağlıyorum görsen sende ağlardın halime hiç yoktan kavga konusu çıkarıyo kendine çok dolmuştum bu sefer dünde anladı galiba odun yumuşamaya başladı temizlik bittikten sonra ilk tanışmamızı nasıl aşık olduğunu falan nasıl olduysa anlatmaya başladı güzel bir gündü sende yelkenler fora yapma sakın anlar inş bizim yumuşaklığımızdan böle odunlaşıyo bunlar

selam hatunar nasılsınız..bizde akşam kar topu oynadık çocuk gibi ama öyle üşümüşüm ki hala ısıtamadım popomu

benim göbek iyice şişti kızlar artık metroda yer veriyolar oğlumda maşallah kıpır kıpır çok şükür bu günleri gördük

bu arada TANSEL ismini egemen diye düşündük ama ben hala kararsızım ya

hoşgeldin şeker nasılsın

hoşbulduk tatlımmm iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl

ist neresindesin gel sende

canım neresinde buluşucaksınız..hafta sonu 2 tane doğum günümüz var biri abimin çocuğunun biride teyzemin kızının gitmezsem ayıp olur siz ne tarafta buluşacaksınız bakayım bana yankın mı

buluşupta resim eklemeyenii var yaaaaaaaa:)))

inşş şekerim bu buluşalım da çekerizzzzz de eklerizz deeeee
sahi sende gelsene ne taraftasın :)

hay allah noldu sana cnm ya
kesin üşüttün bence :S
bana uyar cnm nerde buluşalım mesela kararlaştıralım
yaa gitme izmite ama gel olmaz öyle

ztn önce cnmızı çıkarıolar sonra şriinlik yapıyolar
bu sefer sökmeyecek bana ,
doğru diyosun biz yapıyoruz bunları böyle

selam cnm hoşgeldinnn
ohh herkes karın tadını çıkarmış ne güzel :)
maşallah oğluşuna eğlenmiştir o da annesi

slm cnm bu ısım konusu zormus kızlar olursa mına erkekse bugra dıyen bız herseyı gerıde bırakıp memlekette kız ısmı kalmamıs gıbı kara kara dusunuyoruz
benımde kocaman oldu gobusum kız artık montumu zor ılıklıyorum gerıyo ayy cok guzel cok sukur

kızlarr bu arada ben sabah kan testi verdim internetten ara ara bakıorum daha sonucu çıkmamış çıkınca hemen olumlu yada olumsuz sonucu yazarım daha hastalanmadım biliomusunuz:) ve birşey dikkatimi çekti sizdede öylemiydi acaip tuvaletim gelio gece 3 kere kalkıorum üşüttüm ondan mı acaba bide çok su içmişim gibide bembeyaz :)) suda o kadar içmiorum ama? bilemedim valla herhalde psikolojikk :)

canım ben seninnn hunilikk yerindeyim :)) bakırköy

hee bide tam 4 kilo aldım çokmu aldım bilmiyorum. tansel kız sen kaç kilo aldın

cnm ben kılo konusunda sacma sapan oldum ılk gebe kalıp dr gıttıgımde 62 kılo cıkmıstım sonra 57 kadar dustum sımdı yıne 62 kıloyum ama kendımı 60dan hesaplamanın mantıgına vardıgım ıcın dıyorumkı 2 kılo aldım bende

ahh sen yine zor mor kapatıyosun benim imkanıyok hiçbirşeyim olmuyo..
off şu isim konusu benide çok geriyo eşim egemen olsun diyo ama pekde içime sinmiyo benm

hulyaaa renklı usg nezaman senın benım haftaya cuma ve cok heyecanlıyım ben kızımı cok net 45 dak gorucem kısmetse ıns

ahh sen yine zor mor kapatıyosun benim imkanıyok hiçbirşeyim olmuyo..
off şu isim konusu benide çok geriyo eşim egemen olsun diyo ama pekde içime sinmiyo benm

egemen guzel ısım arkadasımın oglunun adı tabı ıcıne sınmesı onemlı esımde gökçe dıyor oda benım ıcıme sınmıyor unısex bı ısım oldugu ıcınde
kız bızde bursada buluscaz kısmetse derya hatıce ben gelırmısın sendeee

ayy ne güzel hiç kilo almamış gibi birşeysin kız.. ben 59 ile hamile kalım şimdi 63 oldum benm boyumda kısa 1. 62.. top gibi olcam walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…