- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.801
buluşupta resim eklemeyenii var yaaaaaaaa:)))
oooooohhhh ne keyifli bi günmüş yaaa :)
bende istioorum o temzliklerden yemeklerden
ah ah barışık olaydık bnm kocişimde yapardı
ama yoooooook affetmiycem hemen yelkenleri indirmek yokkkkk
selammm cadalozlarrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin şeker nasılsın
ist neresindesin gel sende
buluşupta resim eklemeyenii var yaaaaaaaa:)))
feci şekilde kasığımdan ayağıma inen bi ağrı var ya ciddi anlamda üşüttüm ya da başka bişey çok canım acıyor ayağımı koparsanız yeridir....
esmacım yazdıklarını okudum sende korkular geçirmişsin dediklerinde çok haklısın ama işte ben tanıyorsunuz beni nasıl geçer bu 7 ay bilmiyorum herşey normalken bende normalken birden ne oluyorsa bana korku salıyor içimi bebeğime zarar veriyorum farkındayım ama elimde değil ki ama biliyorum ki olacağı varsa olacak bişeyler ama kim ister ki yavrusundan ayrılmak uff ne biliyim işte başladım yine saçmalıyorum boşverin beniiiii
kızlar buluışma konusunda çok istiyorum gelmek bir aksilik olmazsa da gelirim zaten haftasonu izmit e gitme durumu var ve ben hiç gitmek istemiyorum eğer kocamı kandırırsam gitmeyeceğiz ve ben buluşmaya geleceğim ama çoookk uzak yerde buluşmayalım olmaz mı
bende birgün önceden bi sürü kızmıştım odunmusun niye beni anlamıyosun azcık abine benzeseydin böle gitmez bizim ilişkimiz gözüm görmez kimseyi çıkar giderim kusura bakma dedim ağlıyorum görsen sende ağlardın halime hiç yoktan kavga konusu çıkarıyo kendine çok dolmuştum bu seferdünde anladı galiba odun yumuşamaya başladı temizlik bittikten sonra ilk tanışmamızı nasıl aşık olduğunu falan nasıl olduysa anlatmaya başladı güzel bir gündü sende yelkenler fora yapma sakın anlar inş bizim yumuşaklığımızdan böle odunlaşıyo bunlar
selam hatunar nasılsınız..bizde akşam kar topu oynadık çocuk gibi ama öyle üşümüşüm ki hala ısıtamadım popomu
benim göbek iyice şişti kızlar artık metroda yer veriyolaroğlumda maşallah kıpır kıpır çok şükür bu günleri gördük
bu arada TANSEL ismini egemen diye düşündük ama ben hala kararsızım ya
selam hatunar nasılsınız..bizde akşam kar topu oynadık çocuk gibi ama öyle üşümüşüm ki hala ısıtamadım popomu
benim göbek iyice şişti kızlar artık metroda yer veriyolaroğlumda maşallah kıpır kıpır çok şükür bu günleri gördük
bu arada TANSEL ismini egemen diye düşündük ama ben hala kararsızım ya
inşş şekerim bu buluşalım da çekerizzzzz de eklerizz deeeee
sahi sende gelsene ne taraftasın :)
hay allah noldu sana cnm ya
kesin üşüttün bence :S
bana uyar cnm nerde buluşalım mesela kararlaştıralım
yaa gitme izmite ama gel olmaz öyle
ztn önce cnmızı çıkarıolar sonra şriinlik yapıyolar
bu sefer sökmeyecek bana ,
doğru diyosun biz yapıyoruz bunları böyle
hee bide tam 4 kilo aldım çokmu aldım bilmiyorum. tansel kız sen kaç kilo aldın
slm cnm bu ısım konusu zormus kızlar olursa mına erkekse bugra dıyen bız herseyı gerıde bırakıp memlekette kız ısmı kalmamıs gıbı kara kara dusunuyoruz
benımde kocaman oldu gobusum kız artık montumu zor ılıklıyorum gerıyo ayy cok guzel cok sukur
ahh sen yine zor mor kapatıyosun benim imkanıyok hiçbirşeyim olmuyo..
off şu isim konusu benide çok geriyo eşim egemen olsun diyo ama pekde içime sinmiyo benm
cnm ben kılo konusunda saçma sapan oldum ılk gebe kalıp dr gıttıgımde 62 kılo cıkmıstım sonra 57 kadar dustum sımdı yıne 62 kıloyum ama kendımı 60dan hesaplamanın mantıgına vardıgım ıcın dıyorumkı 2 kılo aldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?