- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.861
hayatımda elıme krem surmeye usenen ben tek gozum kapalı asla ıhmal etmeden hergece yatarken ve duslarımdan sonra kople butun vucudumu kremlyorm esıme netten gobek catlakalarını gosterdım ıyy bu ne dedı adam sen bol bol kremlen dedı
ya bunye meselesı catlıyacagı varsa catlıyormus ben sımdı : johnson s baby losyon kullanıyorum esma yagını deıl losyonunu al dedı bende oyle yaptım ama cok nemlendırmıyor gıbı ve o bıtmek uzere arastırmalarıma gore zeytınyag bende fısfıslı kolanya sısesıne koyup oyle kullanıcam
dr sordum ben en iyisi saf kakao yağı dedi aldım sürüyorum bakalım inş fazla çatlamayız.. bende duştan sonra sürüyorum ama çok yağlı oluyorum ya vıcık vıcık
akşam sürdüm benm adam gelde yağlı güreş yapak diyo delüü
off benmde saçlarım çok kötü yarıya kadar kendi saçım yarısı boya fön çekince çok belli oluyo neyse bi doğurayım hemen röfle yaptırıcam
20 senedir ordayız biz canım. Eskiden pazar pazarın orda oturuduk çınarda
en kartınız benim içinizde zaten :))))) kızlar benim bu saç muhabbetim nolacak iyice beyazladı kafam her yerde okudum en az 3-4 ay boyatmayın yazıyor. Ben ne edecem
ulan boyle kız dıe kaptırdım kendımı dr haftaya erkek derse anam resmen mors olurum heee bebettodan aldıgım butun pembelerı mavıyle degıstırırım artık ayy sakası bıle kotuuu ıns oyle bı durumla karsılasmam ben 1 aydır kızım dıe sevıyoruummm
saka bı yanada arkadas gıbı dogumda ogrenmekten ıyıdır
dr sordum ben en iyisi saf kakao yağı dedi aldım sürüyorum bakalım inş fazla çatlamayız.. bende duştan sonra sürüyorum ama çok yağlı oluyorum ya vıcık vıcık
akşam sürdüm benm adam gelde yağlı güreş yapak diyo delüü
evet ya bende dusunuyorum zeytın yagını nasıl olur dıe cok yaglıyaaaa
baaby yaglarına devam etcez yada napalım aman herseyımız olayy vallahı hee
kızlaaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız yaaa nerdesınız peh gelın kartopu oynayalım
bugun kımsecıkler takılmadıyaa ınadına evde canım sıkılıyordu sımdıde herkezcık evlerıne gıttı
hılalll meyra ısmı cok guzel yaa sen sev esınde razıysa neden olmasın
ben daha gitmedim şekerim birazdan çıkıcamiyi akşamlar canım
:)günaydınnnn.....
geç kaldınızz heeyyyyy..........
:)
günaydın esma nasılsın bakalım kimsecikler yokben hatimleri başa aldım ya tekrar okudum fazla hatim göz çıkarmaz vakit geçmiş oluyo 3.başa döncem birazdan :)
ben acaba yanlış bi topiğemi bakıyorum yaaa nerdesnizzz kızlar.............
bende başka bi topiğe baktım kimse yok diye :) ama inan bakmasaydım keşke ne çok genital rahatsızlık varmış rabbim inş vermez kimseye böle rahatsızlıklar verenlere ise çabucak kurtulmak nasip etsin ...rabbim ne olur bizi sağlığımızla sınama aminnnn
Ben geldimmm... sbhtan beri kimse gelmemiş
nolmuş bu topice esma burcu o kdr :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?