Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dr sordum ben en iyisi saf kakao yağı dedi aldım sürüyorum bakalım inş fazla çatlamayız.. bende duştan sonra sürüyorum ama çok yağlı oluyorum ya vıcık vıcık
akşam sürdüm benm adam gelde yağlı güreş yapak diyo delüü

evet ya bende dusunuyorum zeytın yagını nasıl olur dıe cok yaglıyaaaa
baaby yaglarına devam etcez yada napalım aman herseyımız olayy vallahı hee
kızlaaaaaaaarrrrrrrrr nasılsınız yaaa nerdesınız peh gelın kartopu oynayalım

off benmde saçlarım çok kötü yarıya kadar kendi saçım yarısı boya fön çekince çok belli oluyo neyse bi doğurayım hemen röfle yaptırıcam

3. aydan sonra bitkisel boyalarla falan boyatılabiliyor, ben röfle saç derisine değmediğinden hem dip boyamı hem röflemi yaptırıcam haftasonu 16 haftalık olduk zaten. şuan saç dibim koyu kahve kendi rengi, ondan sonra açık kahve sonra da sarı uzun saçlarım devam ediyor 3 renk oldu artık dayanıycam kanıtlanmış bi zararı yok zaten saç boyasının..

ayy ben de kızım diyorum ama bana kendi dr um dan başka kadın doğumcu bi arkadaşım da baktı bariz kız dedi, alışveriş te canım nasıl istiyo anlatamam ama erken diye almıyorum, inşallah öyle bişey olmaz canım, insan alıştırıyor kendini, ismiyle falan bile seviyorum bazen sonra isim değişir belki diyorum ama dayanamıyorum meyraam diyorum kızıma

ben de lierac vardı ama bu sefer indirim vardı 3 kutu mustela aldım onu da çok övdü bi arkadaş çünkü,l banyodan çıkarken de badem yağı sürüyorum çatlamayız inşallahh

bugun kımsecıkler takılmadıyaa ınadına evde canım sıkılıyordu sımdıde herkezcık evlerıne gıttı
hılalll meyra ısmı cok guzel yaa sen sev esınde razıysa neden olmasın

bn geldimmm....

kayıp güzeller gelmiş nasılsınız kızlar. okudum muhabbetinizi. çatlıcanız varsa çatlıyosunuz zaten. bnm göbek kocaman oldu önde top gibi. karnımda çok şükür en ufak bi çizik bile yok ama kalcamda sivilceler çıktı sonrada bi baktım ki çatlak oldu:) uzun zamandırda çok nadir sürüyom krem. yağlar ilerde kıllanma yapıyomuş öle diyolar o yüzden hiç yağ kullanmak istemedm ben.olanlar yetiyo zaten :)))
kilo konusuna gelince kilolar ilerde bn ilk 3 ay hiç kilo almadım sonra 2 2 almaya başladım bu ay tam 4 kilo almışım vitamini kesti doktorum daha fazla alma diye. 30 haftamda 12 kiloyla tamamladım. son iki ay az alsam bari diyorum:)
renkli usg harika bişi kızlar. herşeyini görüyosun bn tosunumun resmlerini koymuştum. şimdi nasıl çok daha fzla merak ediyorum. biraz daha büyüyelim ozamn tekrar girerim belki usgye. tabi doktor izin verirse. renkli usg 1 kere mecur kalınırsa 2. kere girilmesi iyiymiş. öle demişti.

hatcem deryamm bu pzar inş bi aksilik çıkmazsa buluşuruz haberleşiriz yine. bizim mobilyalar gelmedi hala bi dengesizlk yapıp pazar getrmezlerse iyi olcak. yaa kızlar bide bu hafta sonu cnr'da anne bebek fuarı var. oraya gitmeye nyetleniyorum bakalım haftasonu nasıl olcak durumlar. havalarda soğuk ee artık yürüyemicek kadarda dobişkoyum gözüm alırsa cmtesi fuardayım

güzeller bn fenalardayım yaaa yatamıyorum oturamıyorum çok rahatsızım bugece. acayip karnım geriliyo oğlumda sağolsun çok şükür tepincem diye deliriyo. o tepindikce ben ayakta dikiliyom. nefesm daralıyo... yemek dokundu desem normal yedim abartmadım yani üstünede yürüdüm soda içtim falan ama yok öle bişi değil bu gerildim patlıcam sankiii.....

Günaydın kızlar...
ben sabaha uyandım ve kırmızı kartı yedim :)
geçen ay amelyattan snra ancak düzene girdi artık gününde oluyorum demiştim ya evet hakkaten artık özüne döndü
gününü saatini şaşırtmadı çok şükür uyandırdı beni sbh sürprizi :)
buna bile sevinir oldum şu hale bak
neyse kahvaltı ediyorum şmdi 10 dan sonra dışarda bi toplantımız var,
öğleden sonra gelrim ancak, öyle de ağrım var ki
geçen ayda böyle oldu ne zmn müşteriye gtçek olsak o gün geliyo ya dalga geçer gibi
çekicem artık yapıcak bişey yok kahvaltım bitsin bi ağrı kesici alırım yoksa bugün geçmez bana.

bu arada akşam kocamla da ateşkes imzaladık
konuşalım dedi oturduk 2 saat konuştuk içimde ne varsa söyledim
özür diledi yaptıkları için sevdi öptü sonra sarıldı öylece uyumuşuz,
ben yine temkinlyim ama çok yüz vermedim bi daha yapmasın eşşek

öf sbh sbh ne çok konuştum

ben acaba yanlış bi topiğemi bakıyorum yaaa nerdesnizzz kızlar.............

bende başka bi topiğe baktım kimse yok diye :) ama inan bakmasaydım keşke ne çok genital rahatsızlık varmış rabbim inş vermez kimseye böle rahatsızlıklar verenlere ise çabucak kurtulmak nasip etsin ...rabbim ne olur bizi sağlığımızla sınama aminnnn

aminn burcuu allah kmseyi hastalıkla sınamasın. sende öle şeyler okuyup moralini bozma.
bnm amcamında dikşleri alınacak bugün ve kemoterapi için gün verecek doktoru bu sefer pek umutlu deil hiçbişi ama kötü düşünmek istemiyorum. rabbm geçinden versin kötü şyleri cümlemizin evnden barkından uzak tutsun...

eşimde bugn karabüke gitti sizde yoksunuz kaldım bir başıma buralarda
akşama döner inş. giderken yolda -18 gördük esma dedi içim parçalandı. sabah 4de çıktılar yola hayırlısıyla dönsnler inş. giderken öptü bizi okudu üfledi. daha evden çıkmadn tosunum anladı gitceğini bi başladı tepinmeye hemn çağırdım bak neler yapıyo die sonra bi 5 dk dinledi ama gitti.

sizde yoksunuzzzzzzzzzzz bn şimdi ne edem nerelere gidemmmmmmmmmm

Ben geldimmm... sbhtan beri kimse gelmemiş
nolmuş bu topice esma burcu o kdr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…