Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amin canım inş kimseye uğramaz çok geçmiş olsun rabbim sabır versin tedavi sürecinde şimdide kıl sorununa çözüm bulmuşlar onu okudum ve sevindim inş uyguladığım zaman bende de biter bu sorun

canıım hoşgeldin :)))

sorma canım topikte yalnız kaldık

hoşbulduk kızlar,
çok sancım var zor duruyorum, ayaklarm buz gibi dondum dışarlarda..
eşim öğle yemeğine çıkardı beni sağolsun,
şmdide ofis iş güç bugün bi bitse biran önce gidip uzanmak istiyorum
ağrı kesici aldım ama banamısın demiyo

canımya bende deli gibi uşuyorum :) bugun iş cıkışı doktora ugrayacagım amerikaya gıdıyor yarın bır ıkı sorum olucak benım plasenta aşağıda ya hala baya korkutular. onun hakkında bişiler sorucam off ikili testımın sonucundada cıkması lazımdı ama gecıkme olmus cıkmadı henuz bırde doktorum donenen kadar beklıycem mecburen acayıp duygular içindeyim pufff

of ya bu işin her evresi stres dolu valla bünyem şimdiden kaldırmıyo :26:
testte bişicik yoktur cnm sıkma canını, beklemek gerio işte insanı
git de sor tabi aklında kalıpkuruntu yapacağına
allaha emanet..

Ben geldimmm... sbhtan beri kimse gelmemiş
nolmuş bu topice esma burcu o kdr :26:

canıım hoşgeldin :)))

hoşgeldinz kızlarr...

deryaaa bıraktılar bizi bir başımıza çok tırsıyorum. bakıyom bomboş topic dünyam boşaldı sanki:)
kırmızılarda gelmiş sana ama pozitifsin maşallahh umudumuz bdahaki aya inş. rabbm daha bekletmezz....
bahar nerelerdesn sen bakım?

canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrr...amcamın doktoruyla bugn tekrar konuşmuş babam. sözde bana bişi dmicekler ama zorla söylettim. içine dağılmış komple kemotarapiyi kaldıramaz belki demiş moral vern bol bol mutlu edin kemoterapi dmeyn başka bi ilaç verceklermiş diyip motive edin morali he yüksek olsun demiş. allahım yardım etsn sabr versn bizlere... okadr kötüyümki dokunsalar incek yaşlar gözümden. aahh cnm babam herzaman metanetli hiç mi belli etmez bi insan üzüntüsünü. bişi yok doktor çok iyi dedi diyo bana telde. sonra annemle konuşunca öğrendm. babamda bağırıyo ordan neden söyledin die. adam bilmiyoki nekadr sıkıştırdım annemi sölesn die. offoffffffffffffffff

valla özendirmek gibi olmasın eşim yatak odasının bir kısmını tv odası yaptı peteğin yanında oturuyorum ve sıcacık eve gidin kızlar kışında çalışmayıverin :) işin espirisi bi yana üzülüyorum valla sizin bu halinize rabbim sabır versin ve yardımcınız olsun

ben geldim kızlar ne var ne yok benim midem bulanıyor sankim karnım patlayacak
geçmişi de okumadım herkesi iyidir inşallah

canım buralardayım bende işler yoğun fazla yazamıyorum o nedenle. amcanın durumuna uzuldum neler hissetiğini anlıyorum benimde ablam kanserden öldü. allah sabır versın allah herkese bir ömür biicyor zamanı gelen de gidiyor elinde sonunda hepimizin başına gelcem dualarım amcanla inşalla fazla acı cekmez hayata kaldıgı süre boyunca.

canm ya kıyamam rabbim inş tez zmnda şifasını versin,
ne illet bi hastalık kimseye göstermesin allah, acil şifalar versn tüm hastalara,
İnş cnm amcanda iyi olsn şifa bulsun, sen içini ferah tut üzme kendini.......

evet kırmızılarm geldiler cnm düşündüğümden daha rahatım, sebebini bende bilmiyorum ama hayır olsn :)
elbet üzülüyosun ama brz mantıklı düşünmeye başladm sanırım, kendimi yeni başlamış gibi hissediyorum
bekleme sürecim tamamen bitti artık vs. yeni yıla girdik resetledim bnde kendimi
yeniden başlıyomuş gibi sabır ve güç kazandım sanırım...
artık bundan sonra hayırlısını nasip etsin rabbim.

allah şifa versin esmacım yaaa çok zor bi durum bizde yaşadık kayınpederimde illet girdi mi çıkmıyor işte ne kadar saklasan da anlıyorlar o kadar tedavi neden yapılsın ki kayınpederime neler denemedik arı poleni arı sütü vs. bi ışın tedavisi gördü elden ayaktan tamamen düştü sonrası malum , Rabbim çektirmesind derdi veren dermanını da verir sıkma kendini çok

esma inşallah amcan çok acı çekmez canım.benim amcamda aynıydı.rabbim acısını azaltsın.
derya gelmiş kırmızılar zamanı gelmemiş demek henüz ama keyfin yerinde ne güzel sevindim

esma inşallah amcan çok acı çekmez canım.benim amcamda aynıydı.rabbim acısını azaltsın.
derya gelmiş kırmızılar zamanı gelmemiş demek henüz ama keyfin yerinde ne güzel sevindim

nerde kaldınız bakim siz
kendimi hazırlamştım haticem ztn o yzden fazla koymadı
hayırlısı diyorum rahatım artk kasınca olmuyor sanki öyle hissetmeye başladım.
rabbim daha fazla aratmasn kimseye..

Son düzenleme:
eşim ve ailesi akşam kötü daldık birbirimize.
Benim sabahtan beri ne ağrım var nede tiksindiğim bana kötü kokan sigara artık kötü kokmuyor 2 tane içtim

aaa ne oldu haticemmm anlat bakalım yaa öyle hemen kötü düşünme ve sigara içme allah allah niye içtin şimdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…