- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.881
aminn burcuu allah kmseyi hastalıkla sınamasın. sende öle şeyler okuyup moralini bozma.
bnm amcamında dikşleri alınacak bugün ve kemoterapi için gün verecek doktorubu sefer pek umutlu deil hiçbişi ama kötü düşünmek istemiyorum. rabbm geçinden versin kötü şyleri cümlemizin evnden barkından uzak tutsun...
Ben geldimmm... sbhtan beri kimse gelmemiş
nolmuş bu topice esma burcu o kdr :26:
canıım hoşgeldin :)))
sorma canım topikte yalnız kaldık
hoşbulduk kızlar,
çok sancım var zor duruyorum, ayaklarm buz gibi dondum dışarlarda..
eşim öğle yemeğine çıkardı beni sağolsun,
şmdide ofis iş güç bugün bi bitse biran önce gidip uzanmak istiyorum
ağrı kesici aldım ama banamısın demiyo
canımya bende deli gibi uşuyorum :) bugun iş cıkışı doktora ugrayacagım amerikaya gıdıyor yarın bır ıkı sorum olucak benım plasenta aşağıda ya hala baya korkutular. onun hakkında bişiler sorucam off ikili testımın sonucundada cıkması lazımdı ama gecıkme olmus cıkmadı henuz bırde doktorum donenen kadar beklıycem mecburen acayıp duygular içindeyim pufff
Ben geldimmm... sbhtan beri kimse gelmemiş
nolmuş bu topice esma burcu o kdr :26:
canıım hoşgeldin :)))
hoşbulduk kızlar,
çok sancım var zor duruyorum, ayaklarm buz gibi dondum dışarlarda..
eşim öğle yemeğine çıkardı beni sağolsun,
şmdide ofis iş güç bugün bi bitse biran önce gidip uzanmak istiyorum
ağrı kesici aldım ama banamısın demiyo
hoşgeldinz kızlarr...
deryaaa bıraktılar bizi bir başımıza çok tırsıyorum. bakıyom bomboş topic dünyam boşaldı sanki:)
kırmızılarda gelmiş sana ama pozitifsin maşallahh umudumuz bdahaki aya inş. rabbm daha bekletmezz....
bahar nerelerdesn sen bakım?
canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrr...amcamın doktoruyla bugn tekrar konuşmuş babam. sözde bana bişi dmicekler ama zorla söylettim. içine dağılmış komple kemotarapiyi kaldıramaz belki demiş moral vern bol bol mutlu edin kemoterapi dmeyn başka bi ilaç verceklermiş diyip motive edin morali he yüksek olsun demiş. allahım yardım etsn sabr versn bizlere... okadr kötüyümki dokunsalar incek yaşlar gözümden. aahh cnm babam herzaman metanetli hiç mi belli etmez bi insan üzüntüsünü. bişi yok doktor çok iyi dedi diyo bana telde. sonra annemle konuşunca öğrendm. babamda bağırıyo ordan neden söyledin die. adam bilmiyoki nekadr sıkıştırdım annemi sölesn die. offoffffffffffffffff
hoşgeldinz kızlarr...
deryaaa bıraktılar bizi bir başımıza çok tırsıyorum. bakıyom bomboş topic dünyam boşaldı sanki:)
kırmızılarda gelmiş sana ama pozitifsin maşallahh umudumuz bdahaki aya inş. rabbm daha bekletmezz....
canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrr...amcamın doktoruyla bugn tekrar konuşmuş babam. sözde bana bişi dmicekler ama zorla söylettim. içine dağılmış komple kemotarapiyi kaldıramaz belki demiş moral vern bol bol mutlu edin kemoterapi dmeyn başka bi ilaç verceklermiş diyip motive edin morali he yüksek olsun demiş. allahım yardım etsn sabr versn bizlere... okadr kötüyümki dokunsalar incek yaşlar gözümden. aahh cnm babam herzaman metanetli hiç mi belli etmez bi insan üzüntüsünü. bişi yok doktor çok iyi dedi diyo bana telde. sonra annemle konuşunca öğrendm. babamda bağırıyo ordan neden söyledin die. adam bilmiyoki nekadr sıkıştırdım annemi sölesn die. offoffffffffffffffff
hoşgeldinz kızlarr...
esma inşallah amcan çok acı çekmez canım.benim amcamda aynıydı.rabbim acısını azaltsın.
derya gelmiş kırmızılar zamanı gelmemiş demek henüz ama keyfin yerinde ne güzel sevindim
nerde kaldınız bakim siz
kendimi hazırlamştım haticem ztn o yzden fazla koymadı
hayırlısı diyorum rahatım artk kasınca olmuyor sanki öyle hissetmeye başladım.
rabbim daha fazla aratmasn kimseye..
ben sabahtan beri burdayım sadece biraz canım sıkkın o yüzden
o zmn bana gel bana gel bana gel (hadise gibi)
ne oldu hayırdır?
eşim ve ailesi akşam kötü daldık birbirimize.
Benim sabahtan beri ne ağrım var nede tiksindiğim bana kötü kokan sigara artık kötü kokmuyor 2 tane içtim
aaa ne oldu haticemmm anlat bakalım yaa öyle hemen kötü düşünme ve sigara içme allah allah niye içtin şimdi onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?