- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.901
içtim işte hemde hiç iğrenmedim
hayyy allah ım yaa sinirli olduğun için içebildin şimdi içsen iğrenirsin
hemen bebeğe yorma bazı şeyleri bi kavgayla bişey olacaksa işimiz var yani
sen bi toparla kendini o sigarayı da ağzına alma yazık yavruya günah
bütün gece hiç uyumadım halimi görsen suratım nasıl şiş bugün istifa etmek niyetiyle geldim işe hala paltom üzerimde biliyormusun
öylece oturuyorum sabahtan beri.o var diye hala burdayım zaten olmasa 1 dk dahi durmam burda
haticem çok özel değilse anlat yaa ne oldu bu kadar sinirlisin offff
ailesine küfür ettim bağırdım falan itti düştüm koltuğun kenarına geldi belim nefret ediyorum ondan
eşim ve ailesi akşam kötü daldık birbirimize.
Benim sabahtan beri ne ağrım var nede tiksindiğim bana kötü kokan sigara artık kötü kokmuyor 2 tane içtim
ailesine küfür ettim bağırdım falan itti düştüm koltuğun kenarına geldi belim nefret ediyorum ondan
haticemmmmmm sen toparla kendini hiçbişiciği takam kafana. çık gel kız bu akşam bana bizimkide yok şöle oturalım karşılıklı :)
serpill nerde kaldın sen bakım nerelerdesn..... saat kaç oldu geldiniz.
serpil size ne oldu kuzum yaaaa?
bugn herkeste bişiler var. derya bitek sen iyiydin moral olarak. senide düşürdük sanırım.
özgecik nerelerde acaba? oda gelip bişiler yazaydı.
offffffofffffffff
bugn aldığım tek güzel haber babamız akşam evde çok şükr. hayırlısıyla gelsinler inş.
selam kızlar :)
yokh canım 10 dkkada bir mesaj işi sinir ediyo beni burdan yazışalım bari :)
evet ya çok sıkıcı, iyi yaptın vallaaa :)
serpil size ne oldu kuzum yaaaa?
bugn herkeste bişiler var. derya bitek sen iyiydin moral olarak. senide düşürdük sanırım.
özgecik nerelerde acaba? oda gelip bişiler yazaydı.
offffffofffffffff
bugn aldığım tek güzel haber babamız akşam evde çok şükr. hayırlısıyla gelsinler inş.
sorma esmacım yaa ben bgn böyle bi enerji toplayıp geldim
kızların canını sıkmayım diye, iyiydim de nitekim
amaa şmdi sizi okudukça ztn halsizim böyle iyice düştüm moralim..
neyse allah daha büyük dertler vermesin hiçbirimize de
iyi olalım ya böyle olmuyo
haticem atla gel sende bursaya nerde olcak kocan bgn gelmicekmi eve
aman yaaa çalışmıyo olsan gelirdin ne güzel
her aileden bi tane dengesiz çalışmayan başa bela olan biri çıkar yaa bizimde sülalenin dengesizi
malesef büyük abim karısı boşanacak sanırım ortam çok gergin , gerizekalı abimin elinde o kadar güzel mesleği var ki
tenezül edipte çalışmıyor 40 yaşına geldi adam olmadı babam da konuşmuyor zaten başımıza bela olacak allah ım fırsat vermesin ona
yapacağı kötülükler kendine dönsün nefret ediyorum ondan
öfkeyle kalkmak istemedim.yoksa akşamdan niyetim bugün işi bırakıp akşamda bursaya gelmekti bebeğim olmasaydı.
konuşmadık bilmiyorum nerde eskişehire gitçem diyordu bugünden için ama gelmesin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?