- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.921
off serpilim zor valla, allah yardımcınız olsun
inş aklı başına gelir üzmez daha fazla çevresindekileri...
sonra üzülen yine kendi olacak yalnız kalacak,
üzme kendini canım bi şekilde yoluna girer inş herşey...
offf haticem ya dur sakin ol...
tabiki öfkeyle kalkma, zararla oturmak var sonra sonunda..
sabır çek dua oku canım kendni telkin et,
hiç muhattab olma konuuyu bilmiyorum ama sen bırak o elbet pişman olup gelicek
nereye kdr gelmicek sanki
e şimdi anası fln senin üst katında değilmi onlarında hbri varmı mevzudan onlarla ne durumdasın?
off serpilim zor valla, allah yardımcınız olsun
inş aklı başına gelir üzmez daha fazla çevresindekileri...
sonra üzülen yine kendi olacak yalnız kalacak,
üzme kendini canım bi şekilde yoluna girer inş herşey...
offf haticem ya dur sakin ol...
tabiki öfkeyle kalkma, zararla oturmak var sonra sonunda..
sabır çek dua oku canım kendni telkin et,
hiç muhattab olma konuuyu bilmiyorum ama sen bırak o elbet pişman olup gelicek
nereye kdr gelmicek sanki
e şimdi anası fln senin üst katında değilmi onlarında hbri varmı mevzudan onlarla ne durumdasın?
var tabi onların yüzünden çıktı zaten sonra gidincede gece biz girdik birbirimize allah ne verdiyse.pişmanmı çok az kalır yanında doğurmuycam gidiyorum diye bağrındım.tüm ailesi aynı binadayız 2 amca kaynana babanaane beni bu halimle delirttiler hepsinin gözünün yaşı dinmesin inşallah
yok be canımmm bildim bileli öyle 40 yaşına gelmiş düzelmemiş düzelmez de aklım çıkıyor etrafına zarar verecek diye
tv de görüyoruz cinnet geçirdi şunu yaptı bunu yaptı allahım fırsat vermesin offff çok gerginim yaaa annem o kadar üzgün ki
var tabi onların yüzünden çıktı zaten sonra gidincede gece biz girdik birbirimize allah ne verdiyse.pişmanmı çok az kalır yanında doğurmuycam gidiyorum diye bağrındım.tüm ailesi aynı binadayız 2 amca kaynana babanaane beni bu halimle delirttiler hepsinin gözünün yaşı dinmesin inşallah
ayy cnm allah korusun düşünme öyle şeyler
yahu bişeyin en kötü ihtimali nerde varsa onu bulup çıkarıyosun serpilim ya valla tebrikler
tmm terstir üzer bağrır çeker gider fln ama o kdrda ileri gitmez heralde,
sevip saydığı biri de olsa yokmu alsa karşısına konuşsa... ne bileyim artık değişmesi de zor dediğin gibi..
ahh derya ahhh anneme babama neler yaptı bi anlatsam dediklerimde haklısın dersin bana
kaç kere konuşuldu adam çalışmıyor istiyor ki gökten para yağsın ya da herkes ona baksın borç almış
gitmekte icralar falan ama bu halde evde teknolojik eksik hiç yok her türlü alet mevcut oldum olası böyle
parayı sever bulunca yer ilerisini düşünmez olmayınca da çalışmaz ayyy çıldırcam valla allah ım şu ezanların
hürmetine hidayet versin , akıl versin , şu karnımdaki yavrunun hatrına çalışma istediği versin
çok zor canım ya,
allah hayırlı evlat versin diye hep dua ediyoruz ya gerçekten çok önemli...
allah hidayet versin inş tez zamanda aklını başına alır da sizi de üzmez daha fazla,
elde olmaz biliyorum ama sende aklına kötü şeyler getirme bebeğini düşün..
işte aynı binada oturmak bu yüzden çok kötü
bi kavga ediyosun herkese reklam art niyeti olan da görüp duyup seviniyodur
allah fırsat vermesin kötü niyetlilerse eğer
eden bulur haticem kimsenin yaptıığı yanına kar kalmaz merak etme sen..
amin canım inşallah , rabbim kötülüklerden uzak tutsun ne diyim sadece anne babamı düşünüyorum
bide iki tane yiğenimineyse ben çıkar yarın ola hayır ola öpüyorum hepinizi hadi görüşürüz...
köpeğin önüne atmışlarda o bile yememiş.
kalmıyor zaten rabbi,m obür tarafa brakmad burda gösteriyor.görüyorumda.4 senedir bu kapıdayım sabah çıkıp akşam geliyorum zaten etliye sütlüye karışmam ama insanlar bizden ne ister anlamıyorum anlamıycamda zaten bunu benim beynim almıyor.dün kocabşalar girmiş birbirine.akşam eve gittim eşim anlattı biraz konuyu sinirime bağrındım çekip gidicem yeteer diye.sonra kaynanam geldi benimle konuşmaya güya allah ne verdiyse bağrındım onada ben kime ne yaptım ya ne biçim ailesiniz diye çekemiyorlarmış kıskanıyor işte millet dediği lafa bak bide.mutfağa geçtim kapıyı kağpatmamla anasına benim söylediklerimi söylüğyor bizim deli duymadım sandı 11gibi anası gidince daldık birbirimize sen napıyorsun diye ne varsa geçirdim kafasına bıktım vallahi bıktım.
amin canım inşallah , rabbim kötülüklerden uzak tutsun ne diyim sadece anne babamı düşünüyorum
bide iki tane yiğenimineyse ben çıkar yarın ola hayır ola öpüyorum hepinizi hadi görüşürüz...
kim çekemiyomuş sizi yaa anlamadım ne istiyolar yani kim bunlar eltin fln mı var senin?
hey alaaahım abe kaynana karışma işte çek git işine
haklısın cnm ama boşver napıcan, kavga gürültü nereye kadar elden bişey gelmiyor olan sana oluyor
serpil o delilerden herkeste var bizdede var benim bi deli kaynım var.götürüp yatırıyoz polis zoruyla sabaha salıyorlar akıllı delilerden 30 yaşında iş güç yok anca millete zarar versin ya birini döver biçer ya evi kırar hiç polisimiz eksik olmaz
ah ah babamın kaspısında ne rahattmışım meğer.bu yaşlıma kadar görmediğim bilmediğim okadar çok şeyi öğrendimki burda polisi kavgası hapı şapı korkuyu
bide işin boktan tarafı annemimlerin bunda zerrsinden haberi yok bi bilseler varya 1 dk tutmazlr beni burda
3 katlı çift daire eşimin 2 amcası var babaennesi kaynanam kaynanamın eltisi yapan.oo neler diyimki
kızlar bende çıkıyorum
öptüm hepinizi
selmaa kız sanada hem hoşgeldin cnm hemde by by :)
çabuk oku ki geçmişi bak gidiyo herkes brzdan :)
kuzum okudum ama okadar sok oldum bı okadar uzuldum
yaa dimi cnm (bende kocamı bekliyorumda gelemedi hala ondan çıkamadım)
bende çok üzüldüm
haticeme allahtan sabır kaynanalarına da akıl fikir diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?