Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpılın abısı ayrı telden calıyor herkez bır alem evladında gelınınde damadında hayırlısını versın rabbım hepımıze

ailesine küfür ettim bağırdım falan itti düştüm koltuğun kenarına geldi belim nefret ediyorum ondan

çok üzüldüm haticem bende nefret ediyorum düşüncesiz yaratıklar. baba olmayı haketseler keşke
benim eşim de gayet haklı olduğum bi konuda beni ailesinin ve annemin yanında bozduu bozduu ben cevap verdikçe bana hakaretler etti, kardeşleri vardı eltim vardı herkes ordaydı, bana küfretti, yemek yiyorduk, sonra ben yemedim tabi gözümde yaş, bunlar oturup yediler hep beraber, sonunda biz tartışırken annem de araya girip uzatmayın dedi alt tarafı kadıncağıza da bağırdı çok, sinir krizine soktu hastanelik etti, annem bastı gitti, ben yine kaldım birbaşıma ,benden de annnem de özür diledi ama olan oldu kırılan kalp düzelmiyor hemen, gururum yerlerde rezil olduk tam, annem perişan.. hiçbişey olmamış gibi aşkım diyor bi de sarılıyor salak

Allah tan kızım var tesellim, ona kavuşsam sağlıkla başka bişey istemiyorum ama onu böyle bir ortamda nasıl yetiştireceğim sırf anne olmak için bencillikmi ettim böyle bir adamla çocuk yaparak çocuğuma kötülük mü bu acaba bilmiyorum ama onu çok istiyorum

Son düzenleme:
herkesss mutlu gelsinn lütfennnnnnnnnnnn..........pozitif bi gün olsun...............

günaydınnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

pozitifim ama çok uykum var tek derdim bu şmdilik hee bide çokkkk üşüyorum :)))

haydi kısçeler erkenden gelin yahuuuuuuuuuu :26:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

deryaaa uykuna alıştık kız valla. farklı bişeymiş gibi gelmiyo artık. uykucu şirine:)
bugn bebeğimin mobilyaları gelecekkkkk:) mutluyumm........

deryaaa uykuna alıştık kız valla. farklı bişeymiş gibi gelmiyo artık. uykucu şirine:)
bugn bebeğimin mobilyaları gelecekkkkk:) mutluyumm........

dimi cnm ya yadırgamıoorum bende artık, nasılsn diye soranlara
iyiyim demek yerine uykuluyum diyorum hehehe :))
oleyyy tosunun mobilyaları geliyorrr sonunda, akşama şenlik var

günaydın kızlar....

çok heyecanlıyım ve tırsağım bebeğimle buluşacağım bugün
randevumuz var onunla:) , inşallah sağlıklı bi şekilde görürüm onu
rabbim mutlu bi şekilde çıkmayı nasip etsin odadan

dimi cnm ya yadırgamıoorum bende artık, nasılsn diye soranlara
iyiyim demek yerine uykuluyum diyorum hehehe :))
oleyyy tosunun mobilyaları geliyorrr sonunda, akşama şenlik var

sonunda geliyo cnm mutluyum valla. mobilyalar gelsinde haftasonu tamamlayım odasını halı perde vs. ciclerinide yıkayp ütüleyim.... içim içime sığmıyor

serpilim sabah gitmicekmiydin sen? merak etme kuzum güzel haberlerle gelceksin inş.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydııın ne güzel mutlu herkes bugun bir benim dışında sabah sabah burun kanaması ile uyandım neysee zar zor durdurup işe geldim iş yerınde iş arkadaşımın kardeşi cocugunun akşam basıldıgını ogrendım cocuk olmus üstelik de carpan araba durmamıs kaçmış bunların dışında dun doktorum buyuk itimal sezeryan olman gerekebılır dedi daha karra vermek için erken ama eşiğin cok asagıda 6 ayda yukarı cıkarsa normal olabılır dedi. kanama olmaması ıcın herseyi nerdeyse yasakladı kanamam olmaın dıye kendısı 10 gunlugune amerikaya gıttı ben yokken kanama olursa lekelenme seklınde bu ılacı al ve ayaklarını dik yat dedi eger kanama daha fazla olursa kesınlıkle devlet hastanesıne git diyede ikaz etti ayy su 9 ayı bir atlatsam varya rahatlıycam ne güzel platese başlama planları yapıyordum hepsi hayal oldu

yok esmacım öğlen gidiyorum genelde öğle arasına denk getiriyorum aşırı heyecanlıyım sıpam iki gündür
rahat bıraktı beni kusturmuyor sadece hafif öğürme var bide karnımın altı geriliyor inşallah iyi haberlerle gelirim yaa
dua edin ne olur

canım içini rahat tut eminim cook guzel haberlerle geleceksin doktordan

günaydın canımmm,
çok az kalmışşşşşş güzel haberlerinin alıp bebeğini göreceksin inşş
aminnnnnnn

ayyy cnm yaa, ne ters bi güne başlamşsın,
çocuk ölmüşmüüü allahıım sen koru yarabbim
demekki bundan snra kendine çok dikkat edeceksn cnm,
allaha emanet bir sorun olmadan bebeğini kucağına alacaksn merak etme

canım içini rahat tut eminim cook guzel haberlerle geleceksin doktordan

inşallah baharcım yaa ellerim titriyor heyecandan :)

dua et bize teyzesi uçarak geliyim ofise güzel haberler vermek için

inşallah baharcım yaa ellerim titriyor heyecandan :)
dua et bize teyzesi uçarak geliyim ofise güzel haberler vermek için

dualarım sizinle canımmm,
güzel haberler vereceksin bize..

günaydın kızlar maşallah hepinize
sepil içini ferah tut güzel haberlerle geliceksin bugün

haticem günaydın hoşgeldin, naber bugün daha iyimsiin cnm

baharrr inş sorun olmadan geçirirsn cnm. dinlen bol bol herfırsatta olumsuz düşünme. burun kanamaları normal bnm düzenli olrak kanıyo sabah kalktığımda kan tıkamış oluyo burnumu. kanımız fazlalaşıyo ondan bunlar hep. bide dişetlerm sürekli kanıyo fırçalamaya korkuyorum:)

serpil kocaman oldu sıpan bak gör belkide hareketlerini görcen kuzunun. yanlış hatrlamıyosam bn 9+6da kıpır kıpır görmüştüm ilk kez kuzumu:) taklalar atıyodu içimde küçük adamım:)

haticem hoşgeldinnnn............

inşallah canım yaaa ultrasona göre 8+5 bugün sıpamı bi iyi görsem ohh çekeceğim bide haeket ederse ağlarım herhalde inşallah zıpladığını görürüm kuzumun:) rabbim büyük
çok dua ediyorum , nasıl bir heyecan bu yarabbim, bide göbüşüm çıkmaya başladı benim sabahları normal oluyordu iki gündür çıkıntım var artık:)

burun kanamaıs normal dedinya içim rahatladı normalde alıskın deılım patlamazdı ondan dı endısem :) dişetlerim iyi durumda simdilik ama bu sıra fırcalayamıyorum mıdmeıbulandırıyo dıye doktora gıdıcem bakalım ne onericek. :) ne guzel ya 30 haftaya gelmişsin nerdeyse sennki baya bır hareketlenmıstır karnını sekilden şekile sokuyodur senin :) allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…