Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnn arkadaşlarr serfçim iyi haberlerle gelceksin inş.,allahım nasıl soguk var kayseridee sabah gelirken -18 gördükk dogalgazımızda fırlamış gitmiş saolsunn donuyorummmm

düne göre daha iyiyyim.duş alıp yattım hemen zaten yalnızdımda

hımm iyi o zaman kafanı dinlemişsindir canım sinirini bozma yavrucağızı da dün üzdün annesi artık toparla kendini sigara öhhhhh

günaydınnn arkadaşlarr serfçim iyi haberlerle gelceksin inş.,allahım nasıl soguk var kayseridee sabah gelirken -18 gördükk dogalgazımızda fırlamış gitmiş saolsunn donuyorummmm

günaydın canım inşallah dua et bize... anamm biz burda eksiyi görmedik donuyoruz , kayseri de buz kesilirim herhalde allah yardımcınız olsun canım

dualarım seninle inş..amam uçarak gel bize güzel haberleri vermek içinnn

nee -18 mi burda sabaları 1 derece oluyo donuyoruzzz nasıl dayanıyorsunuz o soguga ???

HEYCANLA BEKLİYORUZZ SNİİİİ güzel haberlerle gelceksn dualarımız sennle ve meleğinle....

çok şükr 30 haftalara geldik allah sizlerede göstersn bu günleri......hem göbeğimi hemde bni şeklden şekile sokuyo tosuncum teyzesi:) artık nerde neresi var hissediyorum bide tekmeleri okadr güçlüki maşallah yavruma.
dişlerim için doktora gtmk istiyorum bnde ama çok korkuyorum dişciden bide bu halde zaten bişi yaptrmam allah beter bi durum vermesin. ama resmen kırmızı diş macunu kullanıyomusum gibi :) vampir gibiyim bu sıralar.

ya kızlar şimdi haftasonu için şöyle bi durum var
bizim millet pazar günü 13 te varmış kadıköyden bursaya deniz otobsü onla dönmeye karar verdi
bi sonraki de taaa 18:30 da var :S
ben kalırsam sonra yalnz dönmem gerekçek hadi o tmm da 6:30 çok geç ama daha erken de yok
sinir oldum ya.....................

ben cumartesi 1'de orda olcam akşam 5-6 ya kdr boşum aslnda cumartesimi buluşsak
yaaa hatice çalışıyo ama dime off deli oldum napalım ya bi akıl verin
ben pzar o kdr geçe kalınca da 9 da ancak evde olurum öyle olnca ertesi gün iş kabus gibi olcak

gunaydın kızlar
serfık cıkmıssın ama dualarımız senınle
hatıcem dun cok uzdun benı ıyı ol toparlan tamammı kıyamam sana bebegıne
hılalın anlattklarıda cok agırya ne oluyor bu adamlara sabah benımkıde aglattı dondum yattım goya ozur dıledı ama duymadım bıle
bunlar hamıle bırakıp kuduruyolar huysuz ooluyolar anlamadım sanırım onların hormonlarında sorun var

ayyy kıskanıyordun zaten bırak onlar gelsın kız burda toplanalım sen yanlıs bursaya donemezsın ama onlar cumbur cemaat ıst donerler
ayyy kotuyum sanırım ben yada hepınızı kıskanıyorum :26::26::26::26:

ayyy kıskanıyordun zaten bırak onlar gelsın kız burda toplanalım sen yanlıs bursaya donemezsın ama onlar cumbur cemaat ıst donerler
ayyy kotuyum sanırım ben yada hepınızı kıskanıyorum :26::26::26::26:

ayy selma çok hoşsun
bizde haftaya buluşcazzz yehhuuuuuuu
bursada oldktan snra bana hep uyarrrrr

canım ben cumartesi 5 te çıkıyorum ama bana bulunduğun yer çok yakın.pazar günü istersen tabi sen kartala gelirsen ben seni kartaldan bindiririm her zaman var burdan

ayy selma çok hoşsun
bizde haftaya buluşcazzz yehhuuuuuuu
bursada oldktan snra bana hep uyarrrrr

evet cmt bulusuruz ohh mıısss gıbı yemek yer yer gezerız yer yer gezerııızzzz ısteyen gelsın bursaya buyursun
topıkte tad kactı yıne sende kırmızıları gordun halay cekemedık hepımız toptan sana surtunmesı gerekıyorr

hoşgeldin canım daha iyyim.birilerine anlatmasam çatlıycam iyiki varsınız cidden.onların hormalnlarına başlıcam ben kesicen kökten hormon falan kalmıycak en iyisi o valla

s.a kızlar giremedm kaç gündr misafirim vardı neler oldu yaaa odun kocalar demi benmkide az önce gene beni aglattı nedr bunların elnden çektgmz gelişme vrmı başka okuyamadım

s.a kızlar giremedm kaç gündr misafirim vardı neler oldu yaaa odun kocalar demi benmkide az önce gene beni aglattı nedr bunların elnden çektgmz gelişme vrmı başka okuyamadım

sen nerelerdesn bakım kaç gündür?
sevndirici gelişmemiz yok şimdilk. serpil bebeğini görmeye gitti güzel haberlerle döncek inş.
dün herks dökülüyodu ama bugn toparladık baya.

kızlarrrrrrrrr 7 ayı bitiriyoruz biz çok mutluyum:) 2gündür ellerimin şiştiğini hissediyorum. yüzüklerim sıkıyo dolma parmak oldum
artık iştahmda kesildi yaw , ne yesem ağzıma geliyo sanki....hiç doymadım bugnde... meyvelere kaldım...

aklım hep burdaydı ama giremedm canım ya serpilci inş gözel haberlerle gelck ben biliyrm çok şüküür toparlanma varsa elhamdülillah sende yavaş yavaş yaklaşıyon sona esmam ya maşallah tosunuma bebiş kaç kilo oldu bide canım sanki karnım kaşınmaya başlıyo sen ne kullanıyosun çatlamalar için badem yagı iyi diyrlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…