- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.961
düne göre daha iyiyyim.duş alıp yattım hemen zaten yalnızdımda
günaydınnn arkadaşlarr serfçim iyi haberlerle gelceksin inş.,allahım nasıl soguk var kayseridee sabah gelirken -18 gördükk dogalgazımızda fırlamış gitmiş saolsunn donuyorummmm
hımm iyi o zaman kafanı dinlemişsindir canım sinirini bozma yavrucağızı da dün üzdün annesi artık toparla kendini sigara öhhhhh
günaydın canım inşallah dua et bize... anamm biz burda eksiyi görmedik donuyoruz , kayseri de buz kesilirim herhalde allah yardımcınız olsun canım
günaydınnn arkadaşlarr serfçim iyi haberlerle gelceksin inş.,allahım nasıl soguk var kayseridee sabah gelirken -18 gördükk dogalgazımızda fırlamış gitmiş saolsunn donuyorummmm
kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum dua edin sizi seviyorum
nee -18 mi burda sabaları 1 derece oluyo donuyoruzzz nasıl dayanıyorsunuz o soguga ???
inşallah canım yaaa ultrasona göre 8+5 bugün sıpamı bi iyi görsem ohh çekeceğim bide haeket ederse ağlarım herhalde inşallah zıpladığını görürüm kuzumun:) rabbim büyük
çok dua ediyorum , nasıl bir heyecan bu yarabbim, bide göbüşüm çıkmaya başladı benim sabahları normal oluyordu iki gündür çıkıntım var artık:)
burun kanamaıs normal dedinya içim rahatladı normalde alıskın deılım patlamazdı ondan dı endısem :) dişetlerim iyi durumda simdilik ama bu sıra fırcalayamıyorum mıdmeıbulandırıyo dıye doktora gıdıcem bakalım ne onericek. :) ne guzel ya 30 haftaya gelmişsin nerdeyse sennki baya bır hareketlenmıstır karnını sekilden şekile sokuyodur senin :) allah nazarlardan korusun
ya kızlar şimdi haftasonu için şöyle bi durum var
bizim millet pazar günü 13 te varmış kadıköyden bursaya deniz otobsü onla dönmeye karar verdi
bi sonraki de taaa 18:30 da var :S
ben kalırsam sonra yalnz dönmem gerekçek hadi o tmm da 6:30 çok geç ama daha erken de yok
sinir oldum ya.....................
ben cumartesi 1'de orda olcam akşam 5-6 ya kdr boşum aslnda cumartesimi buluşsak
yaaa hatice çalışıyo ama dime off deli oldum napalım ya bi akıl verin
ben pzar o kdr geçe kalınca da 9 da ancak evde olurum öyle olnca ertesi gün iş kabus gibi olcak
ayyy kıskanıyordun zaten bırak onlar gelsın kız burda toplanalım sen yanlıs bursaya donemezsın ama onlar cumbur cemaat ıst donerler
ayyy kotuyum sanırım ben yada hepınızı kıskanıyorum :26::26::26::26:
ya kızlar şimdi haftasonu için şöyle bi durum var
bizim millet pazar günü 13 te varmış kadıköyden bursaya deniz otobsü onla dönmeye karar verdi
bi sonraki de taaa 18:30 da var :s
ben kalırsam sonra yalnz dönmem gerekçek hadi o tmm da 6:30 çok geç ama daha erken de yok
sinir oldum ya.....................
ben cumartesi 1'de orda olcam akşam 5-6 ya kdr boşum aslnda cumartesimi buluşsak
yaaa hatice çalışıyo ama dime off deli oldum napalım ya bi akıl verin
ben pzar o kdr geçe kalınca da 9 da ancak evde olurum öyle olnca ertesi gün iş kabus gibi olcak
ayy selma çok hoşsun
bizde haftaya buluşcazzz yehhuuuuuuu
bursada oldktan snra bana hep uyarrrrr
gunaydın kızlar
serfık cıkmıssın ama dualarımız senınle
hatıcem dun cok uzdun benı ıyı ol toparlan tamammı kıyamam sana bebegıne
hılalın anlattklarıda cok agırya ne oluyor bu adamlara sabah benımkıde aglattı dondum yattım goya ozur dıledı ama duymadım bıle
bunlar hamıle bırakıp kuduruyolar huysuz ooluyolar anlamadım sanırım onların hormonlarında sorun var
ayyy kıskanıyordun zaten bırak onlar gelsın kız burda toplanalım sen yanlıs bursaya donemezsın ama onlar cumbur cemaat ıst donerler
ayyy kotuyum sanırım ben yada hepınızı kıskanıyorum :26::26::26::26:
s.a kızlar giremedm kaç gündr misafirim vardı neler oldu yaaa odun kocalar demi benmkide az önce gene beni aglattı nedr bunların elnden çektgmz gelişme vrmı başka okuyamadım
aklım hep burdaydı ama giremedm canım ya serpilci inş gözel haberlerle gelck ben biliyrm çok şüküür toparlanma varsa elhamdülillah sende yavaş yavaş yaklaşıyon sona esmam ya maşallah tosunuma bebiş kaç kilo oldu bide canım sanki karnım kaşınmaya başlıyo sen ne kullanıyosun çatlamalar için badem yagı iyi diyrlrsen nerelerdesn bakım kaç gündür?
sevndirici gelişmemiz yok şimdilk. serpil bebeğini görmeye gitti güzel haberlerle döncek inş.
dün herks dökülüyodu ama bugn toparladık baya.
kızlarrrrrrrrr 7 ayı bitiriyoruz biz çok mutluyum:) 2gündür ellerimin şiştiğini hissediyorum. yüzüklerim sıkıyo dolma parmak oldum
artık iştahmda kesildi yaw , ne yesem ağzıma geliyo sanki....hiç doymadım bugnde... meyvelere kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?