Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bacılarrr ben kaçıyorummm herkese hayırlı akşamlarrr

serpil canım aklım sende kalcakk allah yardımcın olsunn
haticemm o bişey alıp yiyip sana vermeyenlerin ...... neyse avcunu kokla yada ne aldılarsa söyle kargo yapım kuzu yaaa

slm canlar ozencık gıbı olmasın gezdım gezdım geldım sabah anama mıs gıbı hazır kahvaltıya gıttım ordan gezmege sımdıde evdeyıımmm ayy yoruldum ama ben ezelımden berı gezmeyı pek severım benım kıscede bana benzerse yandık yanııı artık pesınden bende gezerım nabayım

gecmıısı bıraz okudum her kez ıyı sorun yok masallah
esmaa bende ılk gebelıgımde takıldıgım topık vardı kasım annelerı neyse orda arkadas 31 haftalık dogum yaptı ama sımdı oglu kocaman oldu ve saglıklı oyuzden sakın sıtres sıkıntı yapma olurmu

serpılın nesı var kacırdım ben sanırım okudum ama kızlar belımı agrıyor yıne cok

hoşgeldin kuzum

cnm görüşürz yrn
bata da az kalmış
inş bebiş geliyordurr halay istiyoruz artık :)

hadi bay byy

bu arada Rose'cum anlattıklarına bakılırsa hamilesin gibi geldi bana
normalde olmayan şeyler yaşıyosun genelde herkeste böyle oluyor
inş öyledir hadi bakalım :) olmadı bi test yapıver belki halayı çekeriz erkenden ...

benim baglanti da cacik yine bgun yaaa
o kadar patis resmi paylastim ne tepkisiz gacilar siniz yaaa
insan bi iyiymis iyy cirkinmis felan der
surda bazen bole sanki bosluga konusuyomusum gibi oluyorum ya sinir oluyorum harbidenn

delüüü ya benım belım agrımıyor cok sukur serpılınmı belı aghrıyor dıdım heralde hayret bısı tamammı

ben artık ne dediğimi ne okuduğumu biliyommu saat olmş 6 pert oldum pert aha da böyle
uyduruvermişim bunuda demekki
serpiilin hafif lekesi gelmiş brz uzun sürmüş telaşlandı o yzden, önemli bişi yok ama canım..

canim benim bana hic oyleymis gibi gelmiyor hic bi hamilelik belirtisi yok ki oncekinde
mesela nasil goguslerim agrimaya baslamisti ordan bi cikarim yapmistim simdi o da yok
agri sizi da yok dencek kadar az amannn bilmiyorum iste hele bi yarin olsun bakalim
benim kirmizilar acayiptr biraz gece yarisi uykudan uyandiran siddetli bi bel kasik agrisiyla da istee biz geldikkk diyebilirler
tanselll hosgeldinn canmm ohh gezdin geldin walla hayat sana guzel

benim baglanti da cacik yine bgun yaaa
o kadar patis resmi paylastim ne tepkisiz gacilar siniz yaaa
insan bi iyiymis iyy cirkinmis felan der
surda bazen bole sanki bosluga konusuyomusum gibi oluyorum ya sinir oluyorum harbidenn

vallaa o an aynı anda herkes gevezelik edince kime cvp yazcamı şaşırdım arada kaynamş senin ayakkabılar da
zaten maaşallah bizden başka da lak lak eden yok herkes kayboldu gene
bappalar süperdi elbette, bu tarz şeyler çok özendirici oluyo bakmamaya gayret ediyorum beni mazur görün

saol rosecan ıyıyım benım ılk gebelıkle bu gebelık arasında cok fark vardı belkıde belırtılerın aynı olmaz tabı hakkında hayırlısııı olsun cnm

deryaaa ızın verdım hadı evıne cık gıt bakalım uyu uyu uyu gel

kız bu kız pımpırıklı ya sankı ınadına hersey bunu buluyor hey allahım bende ılk hamılelık dıe odum patladı sadece wc kalktım ama yıne nasıp olmadı bu bebekte hıc dıkkat etmedım tulde astım koltukta cektım gezmelerede gıttım cok sukur cokta saglıklı gecırıyorum
sanırım deıl kesın sakınılan goze cop batıyor

bugünde anama gitçez, evde oturmaya hasret kaldım ulen cumadan beri bi ayak uzatıp yatamadım
ama olsn annemide özledim, artık yrn akşam evimde dinlencem bol bol
selmaaaaaa kız sen yrn sbh bnm yerime bi uyusana şöyle 12 ye kdr fln

canim sen genelde zaten ole tepkisiz bi tip degilsinz zaten bunu defalarca gordumm cunku...
nyseeeeee....
paylasmicam istee bi dahhaaa kustum oynaamiyorummm
ayy bu aksam kuzey guney var
ezelden beri zaten seviyorum su carsambalari yaaa

e öyle cnm boşuna söylememişler bu lafları
rahat olmak lazım da biz yapamıyoruz işte
eskiden hatunlar bi gebe oldklarını bide 9 ay snra dogurduklarını biliyomşlar
ultrasonmuş ikili üçlü testmi varmş
elde çamaşır yıka, bulaşık yıka, banyoya su taşı, bahçeli eski evlerde bilmem ne yap...
turp gibi nası doğmuş onca zamane bebeği..
fazla ince düşünmemek lazım ....

bilmiyorum ki kusum hayirlisi tabikide ama iste
sonu husran da olsa bi kez yasadim ya ister istemez kiyasliyorum simdi onunla
dedgin gibi tamamen farkli seyler yasanma ihtimali de var tabi..
bekleyip gorcez artik yarin buyuk gunn taam taamm tamm tammm:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…