- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.581
bat ne zmn cnm halay çekeriz belki kimbilir takılmayn belirtilere
serpilll nerdesn çıkmış bu hatun ya...
serpılın nesı var kacırdım ben sanırım okudum ama kızlar belımı agrıyor yıne cok
slm canlar ozencık gıbı olmasın gezdım gezdım geldım sabah anama mıs gıbı hazır kahvaltıya gıttım ordan gezmege sımdıde evdeyıımmm ayy yoruldum ama ben ezelımden berı gezmeyı pek severım benım kıscede bana benzerse yandık yanııı artık pesınden bende gezerım nabayım
gecmıısı bıraz okudum her kez ıyı sorun yok masallah
esmaa bende ılk gebelıgımde takıldıgım topık vardı kasım annelerı neyse orda arkadas 31 haftalık dogum yaptı ama sımdı oglu kocaman oldu ve saglıklı oyuzden sakın sıtres sıkıntı yapma olurmu
bacılarrr ben kaçıyorummm herkese hayırlı akşamlarrr
serpil canım aklım sende kalcakk allah yardımcın olsunn
haticemm o bişey alıp yiyip sana vermeyenlerin ...... neyse avcunu kokla yada ne aldılarsa söyle kargo yapım kuzu yaaa
O kadar gezip bize hava atarsan ağrır tabi
delüüü ya benım belım agrımıyor cok sukur serpılınmı belı aghrıyor dıdım heralde hayret bısı tamammı
bu arada Rose'cum anlattıklarına bakılırsa hamilesin gibi geldi bana
normalde olmayan şeyler yaşıyosun genelde herkeste böyle oluyor
inş öyledir hadi bakalım :) olmadı bi test yapıver belki halayı çekeriz erkenden ...
benim baglanti da cacik yine bgun yaaa
o kadar patis resmi paylastim ne tepkisiz gacilar siniz yaaa
insan bi iyiymis iyy cirkinmis felan der
surda bazen bole sanki bosluga konusuyomusum gibi oluyorum ya sinir oluyorum harbidenn
saol rosecan ıyıyım benım ılk gebelıkle bu gebelık arasında cok fark vardı belkıde belırtılerın aynı olmaz tabı hakkında hayırlısııı olsun cnm
deryaaa ızın verdım hadı evıne cık gıt bakalım uyu uyu uyu gel
canim sen genelde zaten ole tepkisiz bi tip degilsinz zaten bunu defalarca gordumm cunku...vallaa o an aynı anda herkes gevezelik edince kime cvp yazcamı şaşırdım arada kaynamş senin ayakkabılar da
zaten maaşallah bizden başka da lak lak eden yok herkes kayboldu gene
bappalar süperdi elbette, bu tarz şeyler çok özendirici oluyo bakmamaya gayret ediyorum beni mazur görün
kız bu kız pımpırıklı ya sankı ınadına hersey bunu buluyor hey allahım bende ılk hamılelık dıe odum patladı sadece wc kalktım ama yıne nasıp olmadı bu bebekte hıc dıkkat etmedım tulde astım koltukta cektım gezmelerede gıttım cok sukur cokta saglıklı gecırıyorum
sanırım deıl kesın sakınılan goze cop batıyor
bilmiyorum ki kusum hayirlisi tabikide ama istesaol rosecan ıyıyım benım ılk gebelıkle bu gebelık arasında cok fark vardı belkıde belırtılerın aynı olmaz tabı hakkında hayırlısııı olsun cnm
deryaaa ızın verdım hadı evıne cık gıt bakalım uyu uyu uyu gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?