Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızzz ask olsun bugun anama gıtcem dıe 10da kalktım suan gozumden uyku akıyor ve senın ıcın oncelıkle ve sonra kızım ıcın yarın 12 ye kadar uyuyacagımmmm
cuma renklı ultrasonumuz var kızımı gorucem ve cok heyecanlıyım saat 11.30da ayy dr erkek dermıs harbı duser bayılırım heee

hahahahaaa
demez demezzz kız demiş bi kere yanılmaz artık
evt kesinlikle uyu hayatım bnm için de
kızlar ben kaçıyorum
öpüyorum sizi çok by by

evet cnm kıyaslaman normal ama bak bende yasadım aynı seylerı bende ılkınde kaybettım ama sımdı 6 aylık oldum rabbım uzuntulerın gozyasların mukafatını verıyor
bılıyorum cok heyacanlısıın ama vaktı gelınce o na engel yok sende eger kırmızızları gorsen sabret sakın aglama ben cok agladım uzuldum ama bugunume sukur sımdı

bende yavas yavas cıkıyorum kıslar daha namaz kılcam sonra ayıptır soylemesı balık kızartcamda sofra hazırlıcam ayy yada kocama yaptırayım ben gezdım yoruldum o calıstı geldı bı zahmet yapı versın dımı ama

dogru soluyosun canim beni en iyi anlayabilcek sensin bunu biliyorumm
ben kendimi coktan resetledim zaten herseyin bi vakti zamani var..beklemek de guzel..Allahin bize tayin ettigi guzellikleri sabrederek beklemek...
uzulmek hic yok artik lugatimda..saglikli oldugum her gune sukrediyorum..bakalim Mevlam hakkimda neyler, neylerse GUZEL eyler..
hahahahaaa
demez demezzz kız demiş bi kere yanılmaz artık
evt kesinlikle uyu hayatım bnm için de
kızlar ben kaçıyorum
öpüyorum sizi çok by by
bye byee cici kusssss
Napıyonuzzz :2:
biz iyiyiz lafliyoz iste de sna noldu minik kusss kim uzdu bakimm seniii

bılmem yanlıs anlamadıysam serpılın belı agrıyormus ve hafıf lekelenmesı olmus gıbı anladım

evet kahve lekesi gelmiş dr arıcaktı en son şimdi girdim bende gitmiş haberiniz varmı diye sordum.

Sen gez zaten bende gezmek istiyom bende uyumak istiyom yemek yemek istiyom istiyommmmmmmmmmmmmm

napıyosun hoşgeldin inşallah bu ay regl olmazsın
iştekilere kızdım bişey yediler bana vermedsiler kendimi tanıyamıyorum artık olmadık şeye tepki veriyorum

hatıcceeeeeeeeee okudum kız ne yedıler ınan cok merak ettım hodukler bıde hamılesın yanı goz hakkı var sımdıde bebek hakkı ne yedıler deseneeeee

napıyosun hoşgeldin inşallah bu ay regl olmazsın
iştekilere kızdım bişey yediler bana vermedsiler kendimi tanıyamıyorum artık olmadık şeye tepki veriyorum

saol canmm ben geleli cok oldu ama hosbuldummm:)) regl konusunda hakkimda hayirlisi olsun diyorum ya bu kez ole koru korune
illa da gelmesinler diyemem sutten agzim yandi malumm
hormonlardandir canimm bosver salla onlarii aksam kocana sole o alsin sna hernyse caninin cektigi ne zamandr hayalini kurmuyo muydun
ben hele bi hamis olayim kocama cektrcem as eriyorum dye

rose bende oyle dıyodum senı gece yataktan kaldırcam dıe ama ınan sımdı kıyamıyorum bazen cnm bısı ıstıyor aserme deıl ama aklıma gelıyor o an soylemıyorum dısarı cıkıyorsak dıyorumkı ayy benım cnm aksam sunu ıstemıstı dıyıp aldırıyuorum oda kızıyor nıe bastan soylemedın dıe ama kıyamıyorum yanımda olsun cıkıpta almasın

olmaz saçma bişeydi zaten çıkınca alcam şimdi birazdan bende çıkıcam zaten hepinize iyi akşamalr kızlar

delıyaaa kımbılır neydı cok merak ettım sımcıkyaaa sanada by by cnm optum

rabbim hayırlısı ne ise onu versin hepimize.kendimi tanıyamıyorum çok değişti huyum suyum
arada yapıyorum kocama sırf uyuzluktan :)))))) yaşasın kötülük

öpüyorum hepinizi iyi akşamalr ben kaçar

yaaa ben hareketlı avatar yukledım ama bu hareket etmıyor nedenkı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…