Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yası yok canım benm kuzum çok iyi maşallah duamız sennle canım sende takma lütfen şu kadını sen iyi ol iyi düşün bebişinde iyidr

anam benm odun kocadan kızlar kocalarına özlem dumaya başladılar noli kıııııııııııııııııııııııııııı hele bak şimdi kaçıp gidicikler valla

teyzesi bi görsn onu elleriyle oynuyordu ayaklar havada tekme atmalar ben ona kıyamam hiç
inanır mısın o kadar rahatım ki tabi korkularım var ama içimdeki ses iyi diyor , kötü de olsa
o benim canım herşeyim rabbim uygun gördü der sesimi çıkarmam , iyiyim yani stres yok

inşallah baharcım inşallah ultrason değerlerimiz çok güzel bende okudum nette artık bazı doktorlar kan almıyorlarmış ense ve burun yapısı normalse sorun yok diyorlar bakalım ne göreceğiz 4 lü de aslında şöyle bir durum var ben doktora söylemeyi unuttum benim teyzemin oğlu otistik ama dış görünüş gayet normal bzim gibi 3 yaşında ortaya çıktı sonradan da söylemedim şimdi risk oranımı değştirecekler diye

içime bişiler kaçtı bugn ne kaçtı bilemiyom deryaaa:)
hamileliğin en kötü yanı kocanı çok özlüyosun ondan sanırım haahahahahaaaaa sıyırdım sanki işkence çektiriyom gibi geliyo adamcağızıma vicdan yapıyom ondan herhal
bnde öleyim ya kızdımı kmseyi görmez gözüm.
akşam olsada gelseler yamacımıza demi ama ya:d

bu arada bol kalsiyumlu kahvaltı hazırladım kndime hayde gelin sizde

küçük kalmasın da kuzum :) ben kaç olduğunu sormadım aklım başımda değildi zaten , stresli değilim bu konuda hep olumlu düşünüyorum , 20. hafta da büyük ultrasona sokuyorlar ya sanırım o 4 lü bi öyle dedi bi böyle anlamadım bende neyse 12 martta
kontrolumuz var netleşir o zaman

yası yok canım benm kuzum çok iyi maşallah duamız sennle canım sende takma lütfen şu kadını sen iyi ol iyi düşün bebişinde iyidr

ben bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum annesi tekme atan ayaklarını yesin onun

neler var kııııııııııııııı ona göre gelicez

o zaman sorun yok bitanem bebişimiz iyi hadi iyi düşün artık canım konuştukça artıyo düşüncelern allahım korusun kuzumu

canım ya kırdım valla ınan dun de zar zor bır saat da gorduk okadar hareketlıydıkı fırsat vermıyodu . valla ben bırsey anlamadım net bır goruntu deıldı cunku benım yaramaz durmadı tahmınım 2 hafta sonra detaylıda goreceyım. doktorda % 100 erkek demedı aslında ben gordugumu dusunuyorum ıkı nokta bır uzunluk ama kordonuda olabılır de dedı daha ıyı gordugumuzde kesınlesır dedi :)

bahar yaa pek nazlı çıktı senin ki benim yiğenim de mayısta doğacak ilk olarak erkek dediler kordonu da pipi olarak gördük resminde kesin erkek dedik ama kız çıktı bizim ki doktor da kesin demediyse bekle derim yine kordon da olabilir yani

ayyyyyyy hadi hayırlısı canım ama cidden kırıcan eger öyleyse çünkü hep göstermeyen kız çıktı hiç şaşırtmadı yani bakalım senn tosun şaşırtıcakmı

yaa canım sırf bu nedenle fazla sevınemedık varya ama eger kız derse donup eşim feci yıkılacak :)

yok melekçim ya öyle bi şansım yok bide ben neden kocamla gitmeyeym ben annesiysem oda babası ne biçim bişi duygusuzmu bu adam ya onunda bebgi herkes kocasıyla gidiyr

taşıma suyuyla degirmen dönmüyoki canım ya bizim modeller eski model benim kocamda gitmez benle millet jinekoloğa tek başına göndermiyo benimki hiçççç daha hiç bi doktorda yoktu yanımda o dediklerin özel modeller kendi kendine heyecanlanmalar duygusal anlar yaşamalar ultrason kagıdını cüzdanında taşıyanına bile rastladım ama malesef benimki ve korkarım seninki o modelden deil

esmacım yarın birgün tosunun geldiginde sen gece uykusuz uykusuz dolaşırken bebek aglarken yaaa gidin başka odaya dediginde birkez daha kocanla ilgili yorum almak istiyorum hehehehe (bende ne gaddarım yaa erkeklere yagmurlu havada su bile vermemek lazım şımartmayın yauww)

aynen canım aynen zaten pek heyecan yok hep diyorumda bab olcak duygu görünmyr hiç adama bak ya bebek eşyası işte alışverişide nolcakki diyo bana 3 5 parça tamam hemen gidip bi dükkandan alırız diyo daha neler neler aman canınızı sıkmayayım

yaa canım sırf bu nedenle fazla sevınemedık varya ama eger kız derse donup eşim feci yıkılacak :)

ama cidden yaaa böyle bişiii denip değişince insan sinir olur
alışıyosun ne de olsa...
inş değişiklik olmaz bakalımmm

inş öyle olmaz canım ama benm dr sanki erkege benzyr demişti ama net degl dedi oda kordonmu gördü ne ikinci dr gittm yeni gelmşti göstermedi eşim somurttu bende alıştırmak istyrm kız olursa çokta yıkılmasın diye göstermeyince kızmış diyrm

ama cidden yaaa böyle bişiii denip değişince insan sinir olur
alışıyosun ne de olsa...
inş değişiklik olmaz bakalımmm

hiç deme deryacım ya benm eşimde gerçi baştan beri oglum diyodu öyle arada dr deyince tam netleşti ama göstermeyince somurttu baya bende inan oglum diyrm hep bişi deyince bebişime

bende ıste keısn deıl kız cıkarsa sonra uzulur dedım ama doktorumuz onceden hıc tahmınde bulunmadı emın olmadan soylemem deyip durdu dunde soyleyınce esım bence kesın oyledır deyıp durdu ama tabıı ıcı de rahat deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…