- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.361
sağol esmam risk oranlar normal her iki doktor da sorun görmedi neden beta yüksek diye merak ediyorlar ikiz olsa şimdiye kadar gösterirdi , tek başına sultan gibi yayılmış bizimki, bide aşırı risk olsa şimdiden amniyosentez yaparladı 5.ayda 4 lüye gireceğim artık hayırlısı bana dua eder misin doğumda esmamdoktor rennie duo verdi 3 kutu onu içiyorum midem kusmaktan kabarcık kabarcık olmuş gececek inşallah diyet verdi zaten ben bu çocuğu nasıl besleyeceğim bilmiyorum
çok iyi teyzesi yaa ama kan işte sorunlu çıktı inşallah iyidir dua et bize
yok güzelim tek başına yayılmış bizimki eşşek kadar olmuş sıpa nasıl tekme indiriyordu bana:)
anam benm odun kocadan kızlar kocalarına özlem dumaya başladılar noli kıııııııııııııııııııııııııııı hele bak şimdi kaçıp gidicikler vallaannem konuşuyo sanki bi yerlerden itiraf ett içine kim kaçtı senin
öyle tabi canım eşşş bu hayat arkadaşı hiç öleler yapılır mı kocaya
bende bazen böle içime sokasım geliyo, ama beni sinir ederse boğasm geliyo engel olamıorm
çok acımazsızsn dio bana, ama nabim iyiyken çok iyiyim tersimde pis..
yinede sevioorum pis şeyiiiiii 11 yıl olmş birlkteyz ya beraber büyüdük biz dile kolay...
bak duygusala bağladım yine özledm bnde esmaa nabcaz, akşam olsa bari...
ne oldu canım yaa
boşver sen uyma ona anne olmadı ki o hiç anlayamaz
anlamasını da bekleme üzüldüğünle kalırsın takma kafana sen şekerim
serpilim canım, kıyamam ben sana yaa ne kdr yıpranmışsın şu kusmalardan
anlayabiliyorum inş tez zmnda geçer cnm ya
bebeğin sana tekmeler atmış bakkk ben burdayım annee iyiyim demiş resmen
dualarımız seninle ama burda söz ver ki kendini bununla şişirip üzmeyeceksin
eğer bunu kafaya takıpta stres yaparsan ikiniz içnde daha kötü olur
lütfen bebeğim içini rahat tutt, ben biliyorum hissediyorum ki
ikinizde çok iyisiniz, kızımız çok çok iyi annesi
srefikciğim hiç panik yapma hersey temniz cıkacak 4 lü teste içini ferah tut hem bu testler %100 doğru degıl unutma öznur dıye bir arkadasa amiyosentez bıle yapıldı gunlerce huzursuz oldu kız ustelık ultrs. da parlaklık ta varmıs demıstı doktor cok sukur tahlılerı temız cıktı hıcbır sorunu yok bebegının senin bebegının de sorunu yok endıselenme.
annem konuşuyo sanki bi yerlerden itiraf ett içine kim kaçtı senin
öyle tabi canım eşşş bu hayat arkadaşı hiç öleler yapılır mı kocaya
bende bazen böle içime sokasım geliyo, ama beni sinir ederse boğasm geliyo engel olamıorm
çok acımazsızsn dio bana, ama nabim iyiyken çok iyiyim tersimde pis..
yinede sevioorum pis şeyiiiiii 11 yıl olmş birlkteyz ya beraber büyüdük biz dile kolay...
bak duygusala bağladım yine özledm bnde esmaa nabcaz, akşam olsa bari...
cnm sen istersen hiç bişi yeme yinede beslenir bebeğin meraklanma onun için. çünkü o senn depolanmış vitamnlerinden besleniyor. bnmde beta yüksek çıkmıştı. 20lerden birden 100lere çıkmıştı telaş yapma bnce. senn bebeğine vereceğin en büyük zarar stres yapmak olur. hormonlardan etkileniyor direk bebeğin. bunu unutma. dualarım hep sizlerle merak etme cnm herşey çok güzel olcak. bnm fikrim 4lüye hiç girme büyük risk olsa 2lide çıkar en güvenlir 2liymiş. çok araştırdım bunu bn. çok test yaptırıp kafa bulandırmamak lazım bnce. zaten streslisin kendine yeni stresler çıkarma.
yası yok canım benm kuzum çok iyi maşallah duamız sennle canım sende takma lütfen şu kadını sen iyi ol iyi düşün bebişinde iyidr
içime bişiler kaçtı bugn ne kaçtı bilemiyom deryaaa:)
hamileliğin en kötü yanı kocanı çok özlüyosun ondan sanırım haahahahahaaaaasıyırdım sanki işkence çektiriyom gibi geliyo adamcağızıma vicdan yapıyom ondan herhal
bnde öleyim ya kızdımı kmseyi görmez gözüm.
akşam olsada gelseler yamacımıza demi ama ya:d
bu arada bol kalsiyumlu kahvaltı hazırladım kndimehayde gelin sizde
küçük kalmasın da kuzum :) ben kaç olduğunu sormadım aklım başımda değildi zaten , stresli değilim bu konuda hep olumlu düşünüyorum , 20. hafta da büyük ultrasona sokuyorlar ya sanırım o 4 lü bi öyle dedi bi böyle anlamadım bende neyse 12 martta
kontrolumuz var netleşir o zaman
ben bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum annesi tekme atan ayaklarını yesin onun
neler var kııııııııııııııı ona göre gelicez
baharcım hayırlı olsun yaaaaaaaaaa sen zinciri kırdın demekki her göstermeyen kız olabiliyomuş benmde umudum var yani tabi yinede hayırlısı olsun bu arada gördnmü tam olatrak anlayabildinmi sen ben anlamıyorum
canım ya kırdım valla ınan dun de zar zor bır saat da gorduk okadar hareketlıydıkı fırsat vermıyodu . valla ben bırsey anlamadım net bır goruntu deıldı cunku benım yaramaz durmadı tahmınım 2 hafta sonra detaylıda goreceyım. doktorda % 100 erkek demedı aslında ben gordugumu dusunuyorum ıkı nokta bır uzunluk ama kordonuda olabılır de dedı daha ıyı gordugumuzde kesınlesır dedi :)
ayyyyyyy hadi hayırlısı canım ama cidden kırıcan eger öyleyse çünkü hep göstermeyen kız çıktı hiç şaşırtmadı yani bakalım senn tosun şaşırtıcakmıcanım ya kırdım valla ınan dun de zar zor bır saat da gorduk okadar hareketlıydıkı fırsat vermıyodu . valla ben bırsey anlamadım net bır goruntu deıldı cunku benım yaramaz durmadı tahmınım 2 hafta sonra detaylıda goreceyım. doktorda % 100 erkek demedı aslında ben gordugumu dusunuyorum ıkı nokta bır uzunluk ama kordonuda olabılır de dedı daha ıyı gordugumuzde kesınlesır dedi :)
gebişler var sölemem kız gelde gör
bahar yaa pek nazlı çıktı senin ki benim yiğenim de mayısta doğacak ilk olarak erkek dediler kordonu da pipi olarak gördük resminde kesin erkek dedik ama kız çıktı bizim ki doktor da kesin demediyse bekle derim yine kordon da olabilir yani
yok melekçim ya öyle bi şansım yok bide ben neden kocamla gitmeyeym ben annesiysem oda babası ne biçim bişi duygusuzmu bu adam ya onunda bebgi herkes kocasıyla gidiyr
içime bişiler kaçtı bugn ne kaçtı bilemiyom deryaaa:)
hamileliğin en kötü yanı kocanı çok özlüyosun ondan sanırım haahahahahaaaaasıyırdım sanki işkence çektiriyom gibi geliyo adamcağızıma vicdan yapıyom ondan herhal
bnde öleyim ya kızdımı kmseyi görmez gözüm.
akşam olsada gelseler yamacımıza demi ama ya:d
bu arada bol kalsiyumlu kahvaltı hazırladım kndimehayde gelin sizde
taşıma suyuyla degirmen dönmüyoki canım ya bizim modeller eski model benim kocamda gitmez benle millet jinekoloğa tek başına göndermiyo benimki hiçççç daha hiç bi doktorda yoktu yanımda o dediklerin özel modeller kendi kendine heyecanlanmalar duygusal anlar yaşamalar ultrason kagıdını cüzdanında taşıyanına bile rastladım ama malesef benimki ve korkarım seninki o modelden deil
yaa canım sırf bu nedenle fazla sevınemedık varya ama eger kız derse donup eşim feci yıkılacak :)
inş öyle olmaz canım ama benm dr sanki erkege benzyr demişti ama net degl dedi oda kordonmu gördü ne ikinci dr gittm yeni gelmşti göstermedi eşim somurttu bende alıştırmak istyrm kız olursa çokta yıkılmasın diye göstermeyince kızmış diyrmyaa canım sırf bu nedenle fazla sevınemedık varya ama eger kız derse donup eşim feci yıkılacak :)
ama cidden yaaa böyle bişiii denip değişince insan sinir olur
alışıyosun ne de olsa...
inş değişiklik olmaz bakalımmm
inş öyle olmaz canım ama benm dr sanki erkege benzyr demişti ama net degl dedi oda kordonmu gördü ne ikinci dr gittm yeni gelmşti göstermedi eşim somurttu bende alıştırmak istyrm kız olursa çokta yıkılmasın diye göstermeyince kızmış diyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?