- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.341
ay hiç deme ya esmacım bende çatladım valla ama benm oduna dr demeden tepesi atıyo 2 haftada bir drymışız bende dayanamayıp tartışma olacagını bilsemde yinede hadi diyrm hep ve sonuçta kavga o yüzden ondan baklicem artık yoruldum valla ayın başında giderz dedi tepem atarsa hiç gitmam belkiamin özgecim amin kmsenn ağzının tadı bozulmasın.. kocamndan yana çok sanslıyım binlerce şükür olsun rabbime.
sen nasılsın bakalım hadi ama senin bebeğinin cinsiyetinide netleştirelim yeter yaw:)
valla onu bilemiyom melekcim. bana kalsa cam bile silerimde yemiyo:) enerjim bol çok şükür ama çok çabuk yoruluyom. temizliği btsın dediğin gibi canın kıymetini bilmek lazım haftasonuna temzlikçi gelcek kasmıyom bnde
bu arada serpilimm testlerle kafanı bulandırma tatlım. en net sonucu veren 2li testmiş diğerleri çokda önmli değilmiş. o yüzdn hiç diğerlerine girişme. meraklanma çok sağlıklı bebeğin. bn buna inanıyorum...
haticem bnde perşembe gitcem doktora ama sabah giderim bn nstye giriyom artık akşam birsürü vakit alır. sonuçlar gayet güzel çıkcak inş. netleşir cinsiyette artık
yok canım benm o hepimizde oluyo bendede oldu ya hani çok istyrz ya sanki bu ay olucak diyrz bi yandanda yok yok yine olmayacak diyrz normal yani stres yapma canım benm biz inanıyoruz sanada deryamada halay çekecez allahın iznyle
çok şükür be tatlım nolsun odun kocamla ugraşıp duruyrm kı hamile kaldım kalalı sürekli bebkle ilgili bişi söyledgmde tartışma oluyo ve ben kahroluyorum benmi sabırsızım yoksa bumu vuradumduymaz anlamadım gitti yav
çok şükür be tatlım nolsun odun kocamla ugraşıp duruyrm kı hamile kaldım kalalı sürekli bebkle ilgili bişi söyledgmde tartışma oluyo ve ben kahroluyorum benmi sabırsızım yoksa bumu vuradumduymaz anlamadım gitti yav
berbat durumdaydım deryam yaa öldüm öldüm dirildim ,
riskimiz var kanda ama ben bebeğimi gördüm yaa tekmeler atıyordu
bana dua edin bebeğime ne olur ama herşeyin hayırlısı rabbim neyi uygun gördüyse
sağol haticem, ultrason değerlerimde risk normal ama kanda risk var gibi
ay hiç deme ya esmacım bende çatladım valla ama benm oduna dr demeden tepesi atıyo 2 haftada bir drymışız bende dayanamayıp tartışma olacagını bilsemde yinede hadi diyrm hep ve sonuçta kavga o yüzden ondan baklicem artık yoruldum valla ayın başında giderz dedi tepem atarsa hiç gitmam belki
inş... çok umutlu olmamakla beraber merakla bekliyorum bende perşembeyi
kızlar bende uçuk çıktı bu sabah
özgee odun deme kız kocaya.
ona ceza ver sende götürme onuu yanındaa gidebilirmisin tek başına
tatlım geçmiş olsun. senn bu midene ne dokunuyor acaba yaaa...bnce test sonucun gayt iyi cnm. bthcgnin yüksek çıkması ikiz gebeliğe işaret ama bide bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir ikiz olsa şimdiye çoktan görürdü doktorun kesecikleri. bnce hiç telaşlanma gayt sağlıklı bebeğimiz. risk teşkil etmesi için değelerin 500den aşağı olması gerekiyor aralıkların süper çıkmış maşallahhh.... hiç dert etme mideni ne rahatlatr onu düşün sen. gaviscon die bi şurup verdi bana doktorum eğer çok yanma ekşime falan olursa die. hiç bi zararı yokmuş cnm doktorundan ilaç iste bnce bunun için.
yok cnm bn pkoluydum. hemde ileri seviyede.çok şükür 13 ay sonunda geldi bebeğim senide çok bekletmez inş.
melekkk aaz kaldı demi bata. halay mendillerini çıkaralım:)
bizim gl kızım güzel annesi sen sakın ha takayım deme bişi olsa sonuçlarda çıkar usg dede bebiş iyi sorun yok yani bizim kızımız saglıklı ve çokta güzel
serpill kız ikiz olmasın belki üst üste durdugundan görülmemiştir yaşanmamış seyler deil yani
özgee odun deme kız kocaya. azcık daha büyüyn sona yaklaştığını görsün tekmelerini hissetsin sende çok daha heycanlı olur cnm. babalık sonradan öğrenilir o yüzden çok görme. sen kendini mutlu hisset kocanda mutlu olur meraklnma. bizimki hep az kaldı oğlum diyo bnden çok gün sayıyo sennkide öle olcak bak gör sesiydi esma dersin.
repliğe koptum yalnız
iyi fikirmiş özge'cim bak
madem zırt pırt gitmek sana zor geliyo ben giderim tek başıma de
aman sen yorulma de al başını git
ayy böyle tripler yapmakta üstme yoktur zavallı kocama neler ediyorum
srefikciğim hiç panik yapma hersey temniz cıkacak 4 lü teste içini ferah tut hem bu testler %100 doğru degıl unutma öznur dıye bir arkadasa amiyosentez bıle yapıldı gunlerce huzursuz oldu kız ustelık ultrs. da parlaklık ta varmıs demıstı doktor cok sukur tahlılerı temız cıktı hıcbır sorunu yok bebegının senin bebegının de sorunu yok endıselenme.
srefikciğim hiç panik yapma hersey temniz cıkacak 4 lü teste içini ferah tut hem bu testler %100 doğru degıl unutma öznur dıye bir arkadasa amiyosentez bıle yapıldı gunlerce huzursuz oldu kız ustelık ultrs. da parlaklık ta varmıs demıstı doktor cok sukur tahlılerı temız cıktı hıcbır sorunu yok bebegının senin bebegının de sorunu yok endıselenme.
yok be deryacım benm öyle bi durumum olamaz ilçedeyim ya tek başıma bakkala bile göndermez bura küçük yer sonra söylenrler eşimin aileside burda yaaarepliğe koptum yalnız
iyi fikirmiş özge'cim bak
madem zırt pırt gitmek sana zor geliyo ben giderim tek başıma de
aman sen yorulma de al başını git
ayy böyle tripler yapmakta üstme yoktur zavallı kocama neler ediyorum
öle kötü şeyler dememek lazım kocalara bak kmse olmasada onlar yanımızda oluyolar
insan sinirlenince sayıp sövüyo valla. sabah kocam gidince kendimi çok mutsuz hissettim bn yaasanırım bn çok düşkünüm herifime çok özlüyom yaa onu. odunda olsa canım bnm demek lazım
sağol esmam risk oranlar normal her iki doktor da sorun görmedi neden beta yüksek diye merak ediyorlar ikiz olsa şimdiye kadar gösterirdi , tek başına sultan gibi yayılmış bizimki, bide aşırı risk olsa şimdiden amniyosentez yaparladı 5.ayda 4 lüye gireceğim artık hayırlısı bana dua eder misin doğumda esmamdoktor rennie duo verdi 3 kutu onu içiyorum midem kusmaktan kabarcık kabarcık olmuş gececek inşallah diyet verdi zaten ben bu çocuğu nasıl besleyeceğim bilmiyorum
çok iyi teyzesi yaa ama kan işte sorunlu çıktı inşallah iyidir dua et bize
yok güzelim tek başına yayılmış bizimki eşşek kadar olmuş sıpa nasıl tekme indiriyordu bana:)
ona ceza ver sende götürme onuu yanındaa gidebilirmisin tek başına
öle kötü şeyler dememek lazım kocalara bak kmse olmasada onlar yanımızda oluyolar
insan sinirlenince sayıp sövüyo valla. sabah kocam gidince kendimi çok mutsuz hissettim bn yaasanırım bn çok düşkünüm herifime çok özlüyom yaa onu. odunda olsa canım bnm demek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?