Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay hiç deme ya esmacım bende çatladım valla ama benm oduna dr demeden tepesi atıyo 2 haftada bir drymışız bende dayanamayıp tartışma olacagını bilsemde yinede hadi diyrm hep ve sonuçta kavga o yüzden ondan baklicem artık yoruldum valla ayın başında giderz dedi tepem atarsa hiç gitmam belki

yok canım benm o hepimizde oluyo bendede oldu ya hani çok istyrz ya sanki bu ay olucak diyrz bi yandanda yok yok yine olmayacak diyrz normal yani stres yapma canım benm biz inanıyoruz sanada deryamada halay çekecez allahın iznyle

inş. cnm yaa rabbim deryamada banada dileyen isteyen herkese versinnnn inş..

özgee odun deme kız kocaya. azcık daha büyüyn sona yaklaştığını görsün tekmelerini hissetsin sende çok daha heycanlı olur cnm. babalık sonradan öğrenilir o yüzden çok görme. sen kendini mutlu hisset kocanda mutlu olur meraklnma. bizimki hep az kaldı oğlum diyo bnden çok gün sayıyo sennkide öle olcak bak gör sesiydi esma dersin.

ne oldu canım yaa
boşver sen uyma ona anne olmadı ki o hiç anlayamaz
anlamasını da bekleme üzüldüğünle kalırsın takma kafana sen şekerim

serpilim canım, kıyamam ben sana yaa ne kdr yıpranmışsın şu kusmalardan
anlayabiliyorum inş tez zmnda geçer cnm ya
bebeğin sana tekmeler atmış bakkk ben burdayım annee iyiyim demiş resmen
dualarımız seninle ama burda söz ver ki kendini bununla şişirip üzmeyeceksin
eğer bunu kafaya takıpta stres yaparsan ikiniz içnde daha kötü olur
lütfen bebeğim içini rahat tutt, ben biliyorum hissediyorum ki
ikinizde çok iyisiniz, kızımız çok çok iyi annesi

ona ceza ver sende götürme onuu yanındaa gidebilirmisin tek başına

srefikciğim hiç panik yapma hersey temniz cıkacak 4 lü teste içini ferah tut hem bu testler %100 doğru degıl unutma öznur dıye bir arkadasa amiyosentez bıle yapıldı gunlerce huzursuz oldu kız ustelık ultrs. da parlaklık ta varmıs demıstı doktor cok sukur tahlılerı temız cıktı hıcbır sorunu yok bebegının senin bebegının de sorunu yok endıselenme.

özgee odun deme kız kocaya.

repliğe koptum yalnız

ona ceza ver sende götürme onuu yanındaa gidebilirmisin tek başına

iyi fikirmiş özge'cim bak
madem zırt pırt gitmek sana zor geliyo ben giderim tek başıma de
aman sen yorulma de al başını git
ayy böyle tripler yapmakta üstme yoktur zavallı kocama neler ediyorum

haticeee bndede ucuklar var. bide grip oldum bn yine yaaaa hastanede üşüdüm o gün ondan sanırım.
dudaklarını nemlendir bol bol. bnim dudaklarım soyuluyo resmen ilerleyen zamanlarda çoğalacak gibi kupkuru

melekkk inanmak başarmanın yarısı cnm biz inanıyoruz gelcek sıpalar. bebeğime kucağıma aldığım gün totosuna vurcam çok beklettin bni die

kızlar ya bide kuzenimin bi tosunu oldu ya bi görseniz okadr güzel bişeyki insan doyamıyooo. kndi evladı nasıl tatlı olur kmbilir. içime sokasım geliyo ediz beyimizi. pazar günü bni ziyarete geldiler. uyudu paşa oğlumun beşiğine yatırdım bnde o beşiğin öle dolu olduğunu görmek nasıl bir mutluluk anlatamam rabbm isteyen herkese versin inş.

sağol esmam risk oranlar normal her iki doktor da sorun görmedi neden beta yüksek diye merak ediyorlar ikiz olsa şimdiye kadar gösterirdi , tek başına sultan gibi yayılmış bizimki, bide aşırı risk olsa şimdiden amniyosentez yaparladı 5.ayda 4 lüye gireceğim artık hayırlısı bana dua eder misin doğumda esmam doktor rennie duo verdi 3 kutu onu içiyorum midem kusmaktan kabarcık kabarcık olmuş gececek inşallah diyet verdi zaten ben bu çocuğu nasıl besleyeceğim bilmiyorum

bizim gl kızım güzel annesi sen sakın ha takayım deme bişi olsa sonuçlarda çıkar usg dede bebiş iyi sorun yok yani bizim kızımız saglıklı ve çokta güzel

çok iyi teyzesi yaa ama kan işte sorunlu çıktı inşallah iyidir dua et bize

serpill kız ikiz olmasın belki üst üste durdugundan görülmemiştir yaşanmamış seyler deil yani

yok güzelim tek başına yayılmış bizimki eşşek kadar olmuş sıpa nasıl tekme indiriyordu bana:)

belkide canım bazılarıda öyle diyr umarım öyledr bekleyip görelmmmmmmmm

öle kötü şeyler dememek lazım kocalara bak kmse olmasada onlar yanımızda oluyolar
insan sinirlenince sayıp sövüyo valla. sabah kocam gidince kendimi çok mutsuz hissettim bn yaa sanırım bn çok düşkünüm herifime çok özlüyom yaa onu. odunda olsa canım bnm demek lazım

baharrrrrrrrrrrrrrrr benm msjımı görmedn sen yaaaaaaaaaaaa

evett bak baharın dediği gibi,
öznur diye bi arkadaşa hem parlaklık hemde başında bi kitle görüyoruz demişler
amniyosentez yapıp kızı meraktan öldürdüler ve bişey çıkmadı
allaha emanet serpilcim hiç sıkma kendini

yok be deryacım benm öyle bi durumum olamaz ilçedeyim ya tek başıma bakkala bile göndermez bura küçük yer sonra söylenrler eşimin aileside burda yaaa

bi bakıma öyle canım ya burda tekim ve herşeyde o yanımda sagolsun ama işte bazen böyle şeyler oluyo allah iyi etsn bu konuda

cnm sen istersen hiç bişi yeme yinede beslenir bebeğin meraklanma onun için. çünkü o senn depolanmış vitamnlerinden besleniyor. bnmde beta yüksek çıkmıştı. 20lerden birden 100lere çıkmıştı telaş yapma bnce. senn bebeğine vereceğin en büyük zarar stres yapmak olur. hormonlardan etkileniyor direk bebeğin. bunu unutma. dualarım hep sizlerle merak etme cnm herşey çok güzel olcak. bnm fikrim 4lüye hiç girme büyük risk olsa 2lide çıkar en güvenlir 2liymiş. çok araştırdım bunu bn. çok test yaptırıp kafa bulandırmamak lazım bnce. zaten streslisin kendine yeni stresler çıkarma.

annem konuşuyo sanki bi yerlerden itiraf ett içine kim kaçtı senin
öyle tabi canım eşşş bu hayat arkadaşı hiç öleler yapılır mı kocaya
bende bazen böle içime sokasım geliyo, ama beni sinir ederse boğasm geliyo engel olamıorm
çok acımazsızsn dio bana, ama nabim iyiyken çok iyiyim tersimde pis..
yinede sevioorum pis şeyiiiiii 11 yıl olmş birlkteyz ya beraber büyüdük biz dile kolay...
bak duygusala bağladım yine özledm bnde esmaa nabcaz, akşam olsa bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…