- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.381
bende ıste keısn deıl kız cıkarsa sonra uzulur dedım ama doktorumuz onceden hıc tahmınde bulunmadı emın olmadan soylemem deyip durdu dunde soyleyınce esım bence kesın oyledır deyıp durdu ama tabıı ıcı de rahat deil
hani tam kesin deglse söylemeseler daha iyi çünkü insan umutlanıyo düşünyrmda drm keşke kesn degl ama tahminim var deseydi netleşnce derm deseydi keşke bize
keşkee ikizlerim olsa kızlar ya, ne güzel olurdu
bnm kuzenimin ikiz kızları var ilk bebeğinde düşük yapmıştı
ikinciye 2 ay snra hamile kaldı bi baktık ki ikiz kısçelerrrrrrrrrrr
çok tatlıydılar şmdi kazık gibi oldular gerçide
geçengün bu kimyasalı duyunca dalga geçti benle
istemisin şmdi sanada ikizler gelsin diyeee
ahh dedim keşke
canımmm ya hiç belli olmaz o olabilir ikizin benimde ikiz olma şansı cok yuksektı hem benım ailemde hem eşimin ailesinde ikiz cok ustelık benım rahmımın seklınden dolayı ikiz olma olasılığı yuksek di ama olmadı :)
dimi yaa belki de olurr,
bnmde annemin ve babamın tarafındada bi sürü var,
eşim de hiç yok ama olsun bizim taraftan kurtarırız belki :))
kısmettt biri olsunda ona da razıyım
sağlıklı bir şekilde gelsin bebeğinde gerisi önemli değil canım. :)
esmacım yarın birgün tosunun geldiginde sen gece uykusuz uykusuz dolaşırken bebek aglarken yaaa gidin başka odaya dediginde birkez daha kocanla ilgili yorum almak istiyorum hehehehe (bende ne gaddarım yaa erkeklere yagmurlu havada su bile vermemek lazım şımartmayın yauww)
melekcim :) ayy kız bnm kocam hayatta demez öle bişi bn derim o demez yani:) şimdi bn uyumuyom die oda uyumuyo yavrum bnm. çok düşünüyo bizi bnde diyorum ilerde böle dersn die ama okadr emnki kendinden bnde öle demem hayatta diyo hm bnm oğlum bnim yanıma yatınca uyur diyo :) allahıma binlerce şükür eş konusunda çok rahatım. ayakkabılarımı çoraplarımı o giydiriyo. millet dalga geçiyo kılıbıksın die oda kılıbıklıksa bu kılıbığım diyo düşün yani bunu bile kabul ediyo. allah bozmasın inş.
kızlar bz doktorla anlaşma yaptık eşim kız olursa tüm masrafı sana yıkarım dedi :) oda tamam dedi. şimdi her kontrolde pipimiz burda düşmemiş diyo:) allah sağlıklısını versn.
kızlar bn azırlanıp sağlık ocağına gitcem şimdi kontrole. artık evdeym gidim rahatcana ebeler özlemişler bni arayıp duruyolar
slm kızlar herkez yemeke dagıldı sanırım
SERPIL cım ıste ben sana bundan bahsedıyordum buyuzden bende yaptırmadım ınsanın ıce kurt dusuruyorlar moral bozuyorlar baska bısı deıl ben boyle dusunuyorum ve oyuzdende yaptırmamıstım dedıgım gıbı sakın panık yapma bısıyı yok benım en ıyı arkadasımın basına geldı burnundan getırdı ler kızın hamılelıgını sıtrest le gecırdı amnıyosentez temız cıktı ve turp gıbı 2 yasında oglu var sadece dua et
dışardan baksanız günlük güneşlik yaz gibi
anam bi çıktık dondum yaaaa bu ne böyle
lütfen yaz gelsin artık........
kızlarrr şu öğle yemeklernden snra çok rahatsz oluyorum yaa
midem kaynıyor böyle
off...
bide belimi incitmişim ki sormayın nasıl ağrıyo depreşemiyorum
tamda sıkı çalışma dönemi başlıycakken revamı bu yahuuu
melekcim :) ayy kız bnm kocam hayatta demez öle bişi bn derim o demez yani:) şimdi bn uyumuyom die oda uyumuyo yavrum bnm. çok düşünüyo bizi bnde diyorum ilerde böle dersn die ama okadr emnki kendinden bnde öle demem hayatta diyo hm bnm oğlum bnim yanıma yatınca uyur diyo :) allahıma binlerce şükür eş konusunda çok rahatım. ayakkabılarımı çoraplarımı o giydiriyo. millet dalga geçiyo kılıbıksın die oda kılıbıklıksa bu kılıbığım diyo düşün yani bunu bile kabul ediyo. allah bozmasın inş.
kızlar bz doktorla anlaşma yaptık eşim kız olursa tüm masrafı sana yıkarım dedi :) oda tamam dedi. şimdi her kontrolde pipimiz burda düşmemiş diyo:) allah sağlıklısını versn.
kızlar bn azırlanıp sağlık ocağına gitcem şimdi kontrole. artık evdeym gidim rahatcana ebeler özlemişler bni arayıp duruyolar
sabahtan lak lak ettik ettik şmdi dağıldı herkes
hoop kızlar gelin yaaa bgn bnm çalışasım yok hiçbişe yapamıyorum
ne olacak bu halim bilmiyorum
Özgecim eline sağlık kesin süper olmuşturr ohh afiyet olsun..
bnmde cnm bişiler istiyo akşama şöle tatlı yapsam üşenmeyp süper olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?