Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet canım damat geliyo sana :)) tabii seninki kız olursa :)

serpilimmm
merak ettik kuuzum seni, bu kusmalarla helak oldun yavrum yaa
Selmaya derken sen başladın inş tez zmnda geçer canım benim...
test sonuçlarına gelince o değerlerden hiç anlamam ama
allahın izniyle bişeycikler olmaz daha yaşın kaç senin kendiyle bir tutmasın dr hanım bi zahmet
ikili test oldun sen olsa bişey orda çıkmazmıydı bilmediğim için soruyorum
hayırlısı canım sen aklına öyle şeyler getirme lütfen
maşallaah turp gibi kızımız allaha emanet

görbak rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler tek yapabilecegimiz dua etmektir rabbim nasıl uygun gördü ise öyle olur endişelenme allahın izni ile sapa sağlam doğacak güzel yavrun senin için dua edicem cnm benim

aşırıya kaçmaksızın hareket iyidr tatlım dogumu kolaylaştırır bu arada eşine maşallah allah bozmasın canım

geçmiş olsun canım ne yazıyor şimdi burda anlamadım

hehehe ben annaneme derim atom karıncam bnm diyee
maşallahı var o da yaşlı maşlı hiçç oturmaz durmaz yerinde pire gibi gezinir kuzum benim..
olsun olsun miskinlikten iyidir öyle olmak lazım bakma sen bize sana paşaya bişe olmasn diye endişeleniyouz
boyna yatıp pas tutmaktansa hareket etmek daha güzel :)

s.a kızlar nbrsnz yaaaaaaaaaaaaaa

selam özgecim hoşgeldin iyiyiz senden naber

evet canım damat geliyo sana :)) tabii seninki kız olursa :)

ohhh sefam olsun
ama az daha belli olmasaydı kız diye inandırmştık kendimizi dimi :)
bnmde paşam olursa ölümüne kanka olurlar artık ne yapalım, aman allah korusun ötesi olmaz

esma saol canım. valla dün çalışırken doğurursun diye düşünmeye başlamıstım :) neyse yat dınlen iyice artık son gunlerin

kızlar günaydın nsılsınız ? ve ben sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek :)
baharcım hayırlı olsun yaaaaaaaaaa sen zinciri kırdın demekki her göstermeyen kız olabiliyomuş benmde umudum var yani tabi yinede hayırlısı olsun bu arada gördnmü tam olatrak anlayabildinmi sen ben anlamıyorum

tatlım geçmiş olsun. senn bu midene ne dokunuyor acaba yaaa...bnce test sonucun gayt iyi cnm. bthcgnin yüksek çıkması ikiz gebeliğe işaret ama bide bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir ikiz olsa şimdiye çoktan görürdü doktorun kesecikleri. bnce hiç telaşlanma gayt sağlıklı bebeğimiz. risk teşkil etmesi için değelerin 500den aşağı olması gerekiyor aralıkların süper çıkmış maşallahhh.... hiç dert etme mideni ne rahatlatr onu düşün sen. gaviscon die bi şurup verdi bana doktorum eğer çok yanma ekşime falan olursa die. hiç bi zararı yokmuş cnm doktorundan ilaç iste bnce bunun için.

yok cnm bn pkoluydum. hemde ileri seviyede.çok şükür 13 ay sonunda geldi bebeğim senide çok bekletmez inş.

melekkk aaz kaldı demi bata. halay mendillerini çıkaralım:)

canım burda mı söylemiştiniz dogumdan bi kaç gün evvel anne kendini çok enerjik hissediyomuş tezmilige falan girişiyolarmış ama dogumda o enerjiye ihtiyacın olacagı için kılını kıpırdatma bence ay temizliği batsın

bizim gl kızım güzel annesi sen sakın ha takayım deme bişi olsa sonuçlarda çıkar usg dede bebiş iyi sorun yok yani bizim kızımız saglıklı ve çokta güzel

evettt bata az kaldıd bende tık yok kendimi dinlememeye çalışıyorum

ya kızlar benim içimde sanki iki kişi var tamammı biri diyoki hamileyim biridiyoki yok canım ne hamilesi diyo resmen didişiyolar içerde birbirleriyle ay ben galiba aklımı kaçırıyorum allahım sen aklıma mukayet ol rabbimmm

çok şükür be tatlım nolsun odun kocamla ugraşıp duruyrm kı hamile kaldım kalalı sürekli bebkle ilgili bişi söyledgmde tartışma oluyo ve ben kahroluyorum benmi sabırsızım yoksa bumu vuradumduymaz anlamadım gitti yav

berbat durumdaydım deryam yaa öldüm öldüm dirildim ,
riskimiz var kanda ama ben bebeğimi gördüm yaa tekmeler atıyordu
bana dua edin bebeğime ne olur ama herşeyin hayırlısı rabbim neyi uygun gördüyse

görbak rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler tek yapabilecegimiz dua etmektir rabbim nasıl uygun gördü ise öyle olur endişelenme allahın izni ile sapa sağlam doğacak güzel yavrun senin için dua edicem cnm benim

allah razı olsun melekcim duaya ihtiyacım var bende yavrumun iyi olduğuna inanıyorum ama güzel rabbim neyi uygun görürse boynum kıldan ince o benim yavrum razıyım

geçmiş olsun canım ne yazıyor şimdi burda anlamadım

sağol haticem, ultrason değerlerimde risk normal ama kanda risk var gibi

aşırıya kaçmaksızın hareket iyidr tatlım dogumu kolaylaştırır bu arada eşine maşallah allah bozmasın canım

amin özgecim amin kmsenn ağzının tadı bozulmasın.. kocamndan yana çok sanslıyım binlerce şükür olsun rabbime.
sen nasılsın bakalım hadi ama senin bebeğinin cinsiyetinide netleştirelim yeter yaw:)

valla onu bilemiyom melekcim. bana kalsa cam bile silerimde yemiyo:) enerjim bol çok şükür ama çok çabuk yoruluyom. temizliği btsın dediğin gibi canın kıymetini bilmek lazım haftasonuna temzlikçi gelcek kasmıyom bnde

bu arada serpilimm testlerle kafanı bulandırma tatlım. en net sonucu veren 2li testmiş diğerleri çokda önmli değilmiş. o yüzdn hiç diğerlerine girişme. meraklanma çok sağlıklı bebeğin. bn buna inanıyorum...

haticem bnde perşembe gitcem doktora ama sabah giderim bn nstye giriyom artık akşam birsürü vakit alır. sonuçlar gayet güzel çıkcak inş. netleşir cinsiyette artık

yok cnm çok normal bende yaşıyorum onu,
testte silik çizgi çıktığında yok cnm test bozuk ben hamile olamam dedim,
ama bigün öncesinde karnımı seviyodum ordamsıın acaba mercimeğim diye :)))
saçma sapan karışık duygular bunlar boşver düşünme canım bişeylerle oyalan...
allahın izniyle güzel haber gelecek halay çekecez burda halayyyyyy !!!
halay başı ben olcam ona göre hunim ve bennnnnnnnnnnn burdayız daha ölmedikkkkkk

yok canım benm o hepimizde oluyo bendede oldu ya hani çok istyrz ya sanki bu ay olucak diyrz bi yandanda yok yok yine olmayacak diyrz normal yani stres yapma canım benm biz inanıyoruz sanada deryamada halay çekecez allahın iznyle

inş... çok umutlu olmamakla beraber merakla bekliyorum bende perşembeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…