Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amin canımm benimm allahım olcaksa sağlık versin olmayacaksada hem sağlık hem sabır versin tek yapacagım dua etmek derdi veren dermınınıda verir elbet

anammm okadar hamile var kimse cvp yazmamış aşkolsun biliyorum çok ilgi çekici deil ama sormuş bulundum neyse canlar saolsun

reglim olması gereken gün ve sonraki 1 hafta ara ara karın ağrısı, regl 15-20 gün geçtiğinde uyku hali ve şeffaf sarı bol akıntı başladı canım ondan sonra da hala karnımın büyümesi dışında pek belirti yok benim.

maşallah sana canım inş. dogumuna kadarda hiç sıkıntın olmaz

sağol canım inşallahh
serpil geçmiş olsun canım, bebeğin iyidir merak etme rahat ol sağlıkla doğacak annesini üzdüğü günler için vururuz totosuna

deryacığım anam unutmamışsın beni çok sevindim bakarsın aynı ayda kalıveririz hamiş he ne dersin olurmu olur

Günaydın yavru kuşlarım :)
bugün bikaç toplantımız var olmazsam merak etmeyin
fazla da kaynatmayın he okuması zor oluyo

iyiyim canım senden naber oğluş nasıl

günaydın haticem,
senin oğluş napıyo bakim üzmüyo dimi anneyi
ay büssürü oğluşumuz oldu :)

canım ya saglık olarak cook iyiyim oğluşumda iyi dünden buyana hareketlerini daha sık hissetmeye basladım.:) deryacıgım ya dun neler oldu bana doktorum ev işii yapmamı yasaklamıstı o nedenle evıme kadın gelıyodu genc bır bayan benden 2 yas buyuk cocuk yapmaya calısıyomus tedavı oluyor. dun benım evın pencere ve pancurlarını temızlemesını istedim. tamam dedı ben esımden once cıktım esıme de bahar hanım yatak odalarının camlarını yapmayayım dedı yapmayacagım dedı esımde bahar sana ne dedıyse onu yap demiş. odaları yapmamıs. oturma odasının camını sılmıs sineklik vardı onu temızlememıs neyse evı duzgun temizlememiş bana kısacası heryer toz ıcındeydı. bende aksam aradım ben gayet nazıkce neden boyle yaptın bu kez dedım ayyy bende hamıle olmaya calısıyorum dıye bana bagırmaya basladı ayyyy sınır oldum ya bı kavga ettık megerse için için beni kıskanıyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…