- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.441
ohhh maşallah oğlumuza
teyzesinden selam söyle huni alcam ona junior boy :))
totosuna vurcam hemide
canım ya saglık olarak cook iyiyim oğluşumda iyi dünden buyana hareketlerini daha sık hissetmeye basladım.:) deryacıgım ya dun neler oldu bana doktorum ev işii yapmamı yasaklamıstı o nedenle evıme kadın gelıyodu genc bır bayan benden 2 yas buyuk cocuk yapmaya calısıyomus tedavı oluyor. dun benım evın pencere ve pancurlarını temızlemesını istedim. tamam dedı ben esımden once cıktım esıme de bahar hanım yatak odalarının camlarını yapmayayım dedı yapmayacagım dedı esımde bahar sana ne dedıyse onu yap demiş. odaları yapmamıs. oturma odasının camını sılmıs sineklik vardı onu temızlememıs neyse evı duzgun temizlememiş bana kısacası heryer toz ıcındeydı. bende aksam aradım ben gayet nazıkce neden boyle yaptın bu kez dedım ayyy bende hamıle olmaya calısıyorum dıye bana bagırmaya basladı ayyyy sınır oldum ya bı kavga ettık megerse için için beni kıskanıyomus.
ilk huni hediyesi derya teyzesindenn
canım ya saglık olarak cook iyiyim oğluşumda iyi dünden buyana hareketlerini daha sık hissetmeye basladım.:) deryacıgım ya dun neler oldu bana doktorum ev işii yapmamı yasaklamıstı o nedenle evıme kadın gelıyodu genc bır bayan benden 2 yas buyuk cocuk yapmaya calısıyomus tedavı oluyor. dun benım evın pencere ve pancurlarını temızlemesını istedim. tamam dedı ben esımden once cıktım esıme de bahar hanım yatak odalarının camlarını yapmayayım dedı yapmayacagım dedı esımde bahar sana ne dedıyse onu yap demiş. odaları yapmamıs. oturma odasının camını sılmıs sineklik vardı onu temızlememıs neyse evı duzgun temizlememiş bana kısacası heryer toz ıcındeydı. bende aksam aradım ben gayet nazıkce neden boyle yaptın bu kez dedım ayyy bende hamıle olmaya calısıyorum dıye bana bagırmaya basladı ayyyy sınır oldum ya bı kavga ettık megerse için için beni kıskanıyomus.
aaaaa
üstüme iyilik sağlıkkk sanki zorla yaptırıyosun canım ya
para ödüyorsun karşılığında istemiyorsa yoruluyorsa yapmasın ozmn bu işi
insanları da zor durumda bırakmasın.
özenmiştir seni gördükçe bi de sorunu ne bilmem ama kafaya takıyor anlaşılan
belki gebelik beklentisi varsa yormak istememiştir kendini, yazık ne yapsın.
ama yaptığı hoş değil işi bıraksın o zmn cnm sanada yazık.
sen sıkma canını boşver yeni birini bul bence canım.
evvvetttt
canım ya kayın valdeme de gıdıyor temızlıge onda gece 5 kadar ugrasıyor yapmadıgı iş kalmıyor onda hamile kalmaya calısması sorun deil benim evde sorun oldu. hayır gecen ay hamıle olma ıhtımalım var demıstı bende agrı kaldırma sakın koltukları tek basına cekmeye calısma kalsın demıstım yani benden fazla yuz buldu da boyle yaptı. evet anlıyorum kolay deıl cook cocuk sahıbı olmak ıstıyor umarım kısa zamanda olurda ama işi bu sonucta eger doktor yapma dediyse bana gelıp ben yapamıycam dese ben anlardım zaten kendısını işte benımle konusma yontemı yanlıs oldu.
seni kıskanmıyor oda hamile kalmak istiyor sadece arkadaşım,insanların ne derdi olduğunu bilemezsin..
temizliğinden memnun değilsen vermezsin parasını ve birdaha çağırmazsın..ama beni kıskanıyor demen çok yanlış..
sen kıskanılacak bişey yapmadın..
canlarım günydın. uyumuşum bugün çok iyi geldi yaww:d
hamile olduğum için bana soylediklerini duysaydın bu yorumu yazmandın canım.
melekcim şimdi hazırlayım kahvaltı diomda ne yicem bilmiyom yaa cnm bişide istemiyo.
seni çok kıskanıyorum hapşu mu dedi acaba?
arkadaşım bende bebek özlemi çeken biriyim,oyüzden empati yapabiliyorum insanlarla..
beni kıskanıyor diye kestirip atmak kolay,bende burda insanlardan moral bulmaya geliyorum,hamile arkadaşlarımda var
hamile kalmaya çalışanlarda..madem bayanın böyle bir derdi olduğunu biliyordun
keşke o temizlikçi bayanla dertleşme yoluna gitseydin..
sanal ortamlarda(burda)dertleşiyoruz ama kendi çevremize enazından kelimelerle desteğimizi gösteremiyoruz..
inan senin ona vereceğin moral çoğu tedaviden bile iyi gelebilirdi..
melekcim şimdi hazırlayım kahvaltı diomda ne yicem bilmiyom yaa cnm bişide istemiyo.
yumurta haşla,yoğurt,peynirr ılık süttt
canım nasılsın ? bebeiş naısl ? buarada kasılmalar devam ediyor mu?
melekcim aynı şeyi yapıyorum şuanda. ama cnm istemeye istemeye yicem:)
baharcım iyiyz çok şükr. kasılmalar devam ediyo ama çok şiddetli değil. akşam baya baya geldiler. büyük tuvaletn varmış gibi bi ağrı. vajinandaki kemikler ağrıyo resmen. ama uzandım dinlendim geçti uzun sürmedi.:)
kafama takılan bişi var kızlar yaa su gelme olayı varya herkeste gelmeyedebiliyomuş bn bunu anlamamaktan korkuyrum. sancı kendini hisssettirir diyolar ya hissettirmezse ayy ne bilim çok acamiyiz bu konuda. ya anlamazsam die içim içimi yiyor. duyduklarınızı bana bi yazın hele:)
yumurta haşla,yoğurt,peynirr ılık süttt
melekcim aynı şeyi yapıyorum şuanda. ama cnm istemeye istemeye yicem:)
baharcım iyiyz çok şükr. kasılmalar devam ediyo ama çok şiddetli değil. akşam baya baya geldiler. büyük tuvaletn varmış gibi bi ağrı. vajinandaki kemikler ağrıyo resmen. ama uzandım dinlendim geçti uzun sürmedi.:)
kafama takılan bişi var kızlar yaa su gelme olayı varya herkeste gelmeyedebiliyomuş bn bunu anlamamaktan korkuyrum. sancı kendini hisssettirir diyolar ya hissettirmezse ayy ne bilim çok acamiyiz bu konuda. ya anlamazsam die içim içimi yiyor. duyduklarınızı bana bi yazın hele:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?