Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aaaaa
üstüme iyilik sağlıkkk sanki zorla yaptırıyosun canım ya
para ödüyorsun karşılığında istemiyorsa yoruluyorsa yapmasın ozmn bu işi
insanları da zor durumda bırakmasın.
özenmiştir seni gördükçe bi de sorunu ne bilmem ama kafaya takıyor anlaşılan
belki gebelik beklentisi varsa yormak istememiştir kendini, yazık ne yapsın.
ama yaptığı hoş değil işi bıraksın o zmn cnm sanada yazık.
sen sıkma canını boşver yeni birini bul bence canım.

ilk huni hediyesi derya teyzesindenn

evvvetttt

amann hamile kalmaya çalışıyosa çalışmasın ozaman babasının hayrınamı gelipte senin evini temizliyo bu çatlak kadın para veriyosun sonuçta ne dendiyse onu yapmakla yükümlü yapamayacak durumdaysa çalışmıcak ozaman sinir bozucu bi şey

seni kıskanmıyor oda hamile kalmak istiyor sadece arkadaşım,insanların ne derdi olduğunu bilemezsin..
temizliğinden memnun değilsen vermezsin parasını ve birdaha çağırmazsın..ama beni kıskanıyor demen çok yanlış..
sen kıskanılacak bişey yapmadın..

canım ya kayın valdeme de gıdıyor temızlıge onda gece 5 kadar ugrasıyor yapmadıgı iş kalmıyor onda hamile kalmaya calısması sorun deil benim evde sorun oldu. hayır gecen ay hamıle olma ıhtımalım var demıstı bende agrı kaldırma sakın koltukları tek basına cekmeye calısma kalsın demıstım yani benden fazla yuz buldu da boyle yaptı. evet anlıyorum kolay deıl cook cocuk sahıbı olmak ıstıyor umarım kısa zamanda olurda ama işi bu sonucta eger doktor yapma dediyse bana gelıp ben yapamıycam dese ben anlardım zaten kendısını işte benımle konusma yontemı yanlıs oldu.

yarama bastınız vallaaa
bnmde yeni bir kadın bulmam lazım ama yok
eski gelen doldurmuş günleri iyiki 1 ay almadım yani
şmdi kaldım açıkta of...

haklısın canım önemli olan bu
sana söyleseydi sorun kalmıcaktı zaten..
umarım hatasını anlamıştır, baştan açıkça güzelce söyleseydi keşke.

hamile olduğum için bana soylediklerini duysaydın bu yorumu yazmandın canım.

hamile olduğum için bana soylediklerini duysaydın bu yorumu yazmandın canım.

seni çok kıskanıyorum hapşu mu dedi acaba?

arkadaşım bende bebek özlemi çeken biriyim,oyüzden empati yapabiliyorum insanlarla..

beni kıskanıyor diye kestirip atmak kolay,bende burda insanlardan moral bulmaya geliyorum,hamile arkadaşlarımda var
hamile kalmaya çalışanlarda..madem bayanın böyle bir derdi olduğunu biliyordun
keşke o temizlikçi bayanla dertleşme yoluna gitseydin..
sanal ortamlarda(burda)dertleşiyoruz ama kendi çevremize enazından kelimelerle desteğimizi gösteremiyoruz..
inan senin ona vereceğin moral çoğu tedaviden bile iyi gelebilirdi..

canım bende pat diye hamile kalan biri değilim. o nedenle empati kurmama gerek yok ayni şeyleri bende yaşadım.. ustelik ben ilk bebeğimi aldırmak zorunda kalan biriyim o nedenle empati yaşamam gerek yok her turlu acı yaşadım. bana uzun zamandır gelen bayan kendimi örnek vermişimdir herzaman oturup dertleşmişimdir kendisiylede doktor onerısınde bulunan ve doktora götüren de benim kendisini esas bozulmamın nedeni de buydu. tabikki kıskanıyorum demedi ama bir insanın kıskandıp kısknmadığını konusmasından anlayabılecek biryim heleki iyi tanıyorsam. bence önce bır sorsaydın bana konustum dertleştim mi diye de sonra bu yorumu yazsaydın daha iyi olurdu.

yumurta haşla,yoğurt,peynirr ılık süttt

canım nasılsın ? bebeiş naısl ? buarada kasılmalar devam ediyor mu?

melekcim aynı şeyi yapıyorum şuanda. ama cnm istemeye istemeye yicem:)

baharcım iyiyz çok şükr. kasılmalar devam ediyo ama çok şiddetli değil. akşam baya baya geldiler. büyük tuvaletn varmış gibi bi ağrı. vajinandaki kemikler ağrıyo resmen. ama uzandım dinlendim geçti uzun sürmedi.:)

kafama takılan bişi var kızlar yaa su gelme olayı varya herkeste gelmeyedebiliyomuş bn bunu anlamamaktan korkuyrum. sancı kendini hisssettirir diyolar ya hissettirmezse ayy ne bilim çok acamiyiz bu konuda. ya anlamazsam die içim içimi yiyor. duyduklarınızı bana bi yazın hele:)

canım ya ben iki kez gördüm o olayı :) biri yengem yanımdayken suyu acılmıstı inan anlaşılmaycak gibi birşey deiğil bacaklarından akıyor ıslanıyosun bol bol. birde teyzemde görmüştüm onunda ıslanmıstı kıyafeti. ama birde az az gelen varmıs onuda yzılarda okudum altına kacırıyosun gibi oluyomussun. bu durum varsa doğuma yakın doktor aranmalıymıs yazıyodu yazıda :)

esma tosun daha gelmedi çok şükür azzcık daha beklesin bakalım, görümcemden biliyorum canım onun da suyu gelmemişti sanırım
gece sancıları başlamış hafiften saat tutmaya başlamışlar sabaha kadar beklemişler sancılar sıklaşınca doğru doktora , merak etme sancıların başlar o şekilde anlarsın sıkıntı yapma heyecanlı bekleyiş devam ediyor bakalım ne kadar bekletecek bizi :)

bu arada tünaydın kızlar anca geldim midem acıyor resmen kusmaya devam ne zaman bitecek bilmiyorum ama ağır bir hamilelik geçiriyorum

slm kızlar ben geldim ve bugün çok mutsuzum dün akşamdan beri ağlamaktan gözlerim balon gibi kahvaltı yapmadım ve galiba grip oluyorum midem sanki bulanacakmış gibi başımda kaç gündür ağrıyo boğazımda yanma var bugün kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…