Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım ya dikkat et kedine balı ıhlamur iç. c vitamini al bol bol hasta olma sakın . neden moralin bozuk canını sıkan ne ?

anamm ben böyle bişeye şahit olsam göüzümü kulağımı neremi kapatacagımı şaşırıdım çok paniğimdir

canım nasılsın ?

iyim bata az kaldı bekliyoruz nasipte varsa bu ay gelcek bebegim dua edin bana ne olurrr

sen nasılsın?

hoşgeldin canım kuzenimde bulantıdan duramıyor canım ona bulantı iğnesi vermiş doktor sabah akşam oluyo doktorun önermedimi sana dik duramıyosun kuzucuk

canım ya bılıırm su kusmaların nasıl oldugunu. benım 3 bucuk aylıga kadar surdu şimdi bir tek sabah uyandıgımda kusuyorum oda alıskanlık oldu bende :) mide bulantısı ıcın ılac vermedı mı sana hiç arada rahatlaman ıcın. ben hap kulanamadıgımdan fitil şeklinde vermişti ve onun sayesınde duzeldım gıbıme gelıyor.

canım boşver sen takma kafana sonuçta psikolojinden etkilenen bi oğluşun var bazen insan çok hassas oluyo ama bunu bu şekilde ifade etmesi çok yanlış bundan sonra çağırmazsın olur biter takma kafana sakın

ay ne oldu neden agladın akşamdan beri burnundan derin nefes al bulantı için sıcak bişeyler iç bogazın için söyle bakım ne oldu seni aglatan ne?

canım ya dikkat et kedine balı ıhlamur iç. c vitamini al bol bol hasta olma sakın . neden moralin bozuk canını sıkan ne ?

geçmiş olsun burcucum bol c vitamini al gerekirse ilaç kullan doktora git ihmal etme

hoşgeldin canım kuzenimde bulantıdan duramıyor canım ona bulantı iğnesi vermiş doktor sabah akşam oluyo doktorun önermedimi sana dik duramıyosun kuzucuk

ilaç verdi bulantı için işe yaramadı sonra da gastrit çıktı o da bulantı yapabiliyormuş iki gündür rahatım biraz sadece sabah bir kere safra kusuyorum ama midem ağzımda yemek yemeye korkar oldum bide midem ağrıyor zayıfladım yine

ben biteceğine inanmıyorum doğuma kadar sürecek sanki ilaçta fayda etmedi bana iki sabahtır sadece sabah çıkardım ama kuru bulantı oluyor 3 aydır çekiyorum bitsin artık

canım teyzem dogum yaptıgında ben liseye gidiyodum yaz tatılındeydım yatması gerektıgı ıcın sureklı yanına gıtmıstım yardımcı oluyodum cunku bır tane daha oğlu vardı hehe sancılar basladıgında su acıldıgında 8 aylıktı ayy benı görmeliydin eniştemi az kalsın dövuyomustum hala anlatır ve güler :) yengemde hamılelıgın sıon ayındaydı anneannem hastanede yatıyodu guney kıbrısta dayım dedımı yanına goturmustu nenemın. o arada yengem bızdeydı bende üni. deydım sınavda arrıyo sureklı anladım kagıdı verdıgım gıbı cıktım yanına gıtım aldık arabayı doktor kapısında patladı suyu ay ordada gulme krizine girmiştim :)

ay canım dualarım seninle buay inşallah güzel haber gelir senden

sağolun kızlar yaa heycan panik hepsi bi arada yaa nasıl davranmam gerek onu bile bilmiyorum. hayal kuruyom şöle yapayım böle yapayım die.
bugnlerde camaşırımda ıslaklık hissediyom ama akıntı gibi beyaz akıntı geliyo

serpilim kıyamam yaaa. ne yapmak lazım acaba. selmanında çok bulantısı oldu en tecrübeli o bu konuda. hiç bş bırakma mideni zorla kendini cnm belki iyi gelir.

burcu ne oldu cnm yaa nazarımızmı değdi sna. ne kadr güzel pozitiftin mutlu ol cnm lütfn.

bahar yazıları okuyom bnde cnm. ay ne bilim yaa biliyosun ya erken olma ihtimali var günü gelmedi o kötü bi psikoloji nezaman ne olcak nasıl olcak tuaf bi bekleyiş.

canım demir hapı başladın mı içmeye ?? bana yapmıstı bulantı bende gece yatmadan alıyorum boylece gun ıcınde ıyı oluyorum. canım bulantılar tamamen hıc bıtmeyecek malese benımde arara oluyo gun ıcınde kuru birşeyler yiyorum rahatlıyorujm

çok sıkıcı bi gün patladım resmen

serpilcim hoşgeldin, cnm ya inş geçer artık şu kusmalar yaaa kıyamam sana

burcu'cum hayırdır neden o kdr ağladın?

Melek kızz yrn perş valla heyecanlandım bak, umutluyuz dimi, inş nasip olcak.

Bende bgn doktora gitçem 5:15 te bu doktor erkek alttan bakmak isterse ben ne yapıcam kızlar
bayan doktoruma bile güç bela açabilmiştim, gitmesemiydim buna ne yapsaydım
of kafam çok karıştı ...

uzun zamandır eşimin işleri iyi gidiyodu mal sahibiyle kavga ettiler ve dükkanı başka bi yere taşıdı en çok korktuğu şey oldu bu sefer atolye işletecekti gittiği yerde tutmadı 1 haftadır tekrar perakende açmak için dolaşmadığı bir yer kalmamış ve bulamamış ve ben bunu dün akşam tesadüfen öğrendim dizi izliyoduk eşim askerdeki kardeşimi aradı konuştu sonra babamla nette konuştu bende morali yerinde işler iyi gidiyo sanıyodum mutfağa sigara içmeye gitti uzun zaman gelmeyince çok merak ettim gittim ve ne gördüm eşim ağlıyo çok dokundu bana hiç tutamadım kendimi bişey diyemeden ağlamaya başladım ne oldu dedim sonra anlattı durumu tmm merak etme sen çok iyi ustasın işe girsen havada kaparlar seni dedim bakalım dedi üzülmememi istediği için anlatmamış hiç normalde herşeyi anlatırsonra nete girdim sayfasına baktım ne göreyim abisiyle konuşmuş ve borçlarını sölemiş 25 binden fazla borcu olmuş ben bunuda bilmiyodum ve adamdan habire bişeyler istiyodum oda tmm hallederiz diyodu ben ne safım ya eşimin halinden hiç bişey anlamıyorum borca gelen bi insan değil hıçkıra hıçkıra ağladı gece uyurken ...hiç uyumadım aklım hep onda kötüüyüm anlayacağınız hemde çoookkk

çok geçmiş olsun canım ya
sıkma canını gün doğmadan neler doğar yeni biyer bulur
iş olunca borçlarda ödenir hiç korkma
rabbim yardımcısı olsun elbet kolay değil ama olsun siz bununda üstesinden gelirsiniz,
senin desteğin şmdi çok önemli onun için,
sen pozitif ol ki o da inansın herşeyin düzeleceğine emi,
ona inandığını güvendiğini bu işi üstesnden geleceğini ne kdr iyi bildiğini hissettir.
zamanla düzelir canım üzülme.

NOLUYOR BURDA YAWW HAPŞU BOŞVER KIZIMYA BAK KEYFİNE
BURCU GEÇMİŞ OLSUN YİNE SALGIN VAR HERKES GRİP BU ARA
SERPİL BİRAZDAHA SABIR SELMADA ÇOK KÖTÜ OLMUŞTU KIZLAR BÖYLE YAPIYOR GALİBA
ESMA AFİYET OLSUN TOSUNUMA ESMA PANİK YAPMA YAWRUMYA AMA EVDE YALNIZ KALMAMAYA ÇALIŞ
DERYA ALIŞIRSIN YAWRUMM BENİM DR HEPSİ ERKEKTİ SONRA NOLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYOSUN BİLE :)))
KUZENİM DOĞUM YAPTI AİLEMİZE Bİ TOSUN PAŞA GELDİ 3611 KİLO DOĞMUŞ SAÇLI KARA BİŞEYMİŞ

ay canım suanda tedırgın olmanı gerektıren bir durum deil yani kuvez ıstese bile bebegın en fazla 3 gun kalır ki onu dahi istemeyebilir onedenle sakin ol once. tabii hani son gunlerdesin heycan doruktadır mutlaka ama umarım kolay bir doğum olur senin için. normal doğum yapacaksın deil mi hersey yolundaysa?

alışırım dimi haticem ama nasıl olacak nasıl alışacam bilemiyorm
çok gerginimmmmmmmmmmm şuanda...
bayana alışmştım ama o bayan acıbademde hamile kalsam ilerde ona devam edmicem
doğum çok pahalı çnkü sigortam tamamı karşılamıyo orda doğuramadıktn snra doktorunu ne yapayım,
jimerde şu cenke gittim ya itşe geçenlerde ona devam edeyim diye düşündüm
hamile flnda kalırsam devam ederim diye.
kötümü ettim ne ettim yaa
of ne yapcam ben

bu arada gözünüz aydın canımmm
bebeğinizzzzze maşallah analı babalı büyüsün inşş

Son düzenleme:

sıkıntını anladım canım gercekten zor bir durum ancak yaşayan anlayabilir. ama umarım kısa sürede eşin için ve senin için herşey yoluna girer.

işin kötüsü atolye açmasını hep ben istedim oda benden dolayı açtı biliyorum herşeyin üstesinden gelir çok iyidir perde ustası kendisi yapamayacağı şey yok sabah yolcu ederken sen merak etme herşeyin üstesinden gelirim üzülme sakın dedi ama onun hali gözümün önünden gitmiyo gece gündüz çalışır düzeltir herşeyi ama öle içine atan biri değildir bunları nasıl içine atmış neler yaşamış içten içe dünde dayanamadı artık gece hiç susmadı uyku halinde ağladı zor bişeymiş ya

gözünüz aydın canım sağlıkla buyusun paşanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…