- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.461
slm kızlar ben geldim ve bugün çok mutsuzum dün akşamdan beri ağlamaktan gözlerim balon gibikahvaltı yapmadım ve galiba grip oluyorum midem sanki bulanacakmış gibi başımda kaç gündür ağrıyo boğazımda yanma var bugün kötüyüm
anamm ben böyle bişeye şahit olsam göüzümü kulağımı neremi kapatacagımı şaşırıdım çok paniğimdircanım ya ben iki kez gördüm o olayı :) biri yengem yanımdayken suyu acılmıstı inan anlaşılmaycak gibi birşey deiğil bacaklarından akıyor ıslanıyosun bol bol. birde teyzemde görmüştüm onunda ıslanmıstı kıyafeti. ama birde az az gelen varmıs onuda yzılarda okudum altına kacırıyosun gibi oluyomussun. bu durum varsa doğuma yakın doktor aranmalıymıs yazıyodu yazıda :)
canım nasılsın ?
esma tosun daha gelmedi çok şükür azzcık daha beklesin bakalım, görümcemden biliyorum canım onun da suyu gelmemişti sanırım
gece sancıları başlamış hafiften saat tutmaya başlamışlar sabaha kadar beklemişler sancılar sıklaşınca doğru doktora , merak etme sancıların başlar o şekilde anlarsın sıkıntı yapma heyecanlı bekleyiş devam ediyor bakalım ne kadar bekletecek bizi :)
bu arada tünaydın kızlar anca geldim midem acıyor resmen kusmaya devam ne zaman bitecek bilmiyorum ama ağır bir hamilelik geçiriyorum
esma tosun daha gelmedi çok şükür azzcık daha beklesin bakalım, görümcemden biliyorum canım onun da suyu gelmemişti sanırım
gece sancıları başlamış hafiften saat tutmaya başlamışlar sabaha kadar beklemişler sancılar sıklaşınca doğru doktora , merak etme sancıların başlar o şekilde anlarsın sıkıntı yapma heyecanlı bekleyiş devam ediyor bakalım ne kadar bekletecek bizi :)
bu arada tünaydın kızlar anca geldim midem acıyor resmen kusmaya devam ne zaman bitecek bilmiyorum ama ağır bir hamilelik geçiriyorum
canım ya saglık olarak cook iyiyim oğluşumda iyi dünden buyana hareketlerini daha sık hissetmeye basladım.:) deryacıgım ya dun neler oldu bana doktorum ev işii yapmamı yasaklamıstı o nedenle evıme kadın gelıyodu genc bır bayan benden 2 yas buyuk cocuk yapmaya calısıyomus tedavı oluyor. dun benım evın pencere ve pancurlarını temızlemesını istedim. tamam dedı ben esımden once cıktım esıme de bahar hanım yatak odalarının camlarını yapmayayım dedı yapmayacagım dedı esımde bahar sana ne dedıyse onu yap demiş. odaları yapmamıs. oturma odasının camını sılmıs sineklik vardı onu temızlememıs neyse evı duzgun temizlememiş bana kısacası heryer toz ıcındeydı. bende aksam aradım ben gayet nazıkce neden boyle yaptın bu kez dedım ayyy bende hamıle olmaya calısıyorum dıye bana bagırmaya basladı ayyyy sınır oldum ya bı kavga ettık megerse için için beni kıskanıyomus.
slm kızlar ben geldim ve bugün çok mutsuzum dün akşamdan beri ağlamaktan gözlerim balon gibikahvaltı yapmadım ve galiba grip oluyorum midem sanki bulanacakmış gibi başımda kaç gündür ağrıyo boğazımda yanma var bugün kötüyüm
canım ya dikkat et kedine balı ıhlamur iç. c vitamini al bol bol hasta olma sakın . neden moralin bozuk canını sıkan ne ?
hoşgeldin canım kuzenimde bulantıdan duramıyor canım ona bulantı iğnesi vermiş doktor sabah akşam oluyo doktorun önermedimi sana dik duramıyosun kuzucuk
canım ya bılıırm su kusmaların nasıl oldugunu. benım 3 bucuk aylıga kadar surdu şimdi bir tek sabah uyandıgımda kusuyorum oda alıskanlık oldu bende :) mide bulantısı ıcın ılac vermedı mı sana hiç arada rahatlaman ıcın. ben hap kulanamadıgımdan fitil şeklinde vermişti ve onun sayesınde duzeldım gıbıme gelıyor.
anamm ben böyle bişeye şahit olsam göüzümü kulağımı neremi kapatacagımı şaşırıdım çok paniğimdir
iyim bata az kaldı bekliyoruz nasipte varsa bu ay gelcek bebegim dua edin bana ne olurrr
sen nasılsın?
geçmiş olsun burcucum bol c vitamini al gerekirse ilaç kullan doktora git ihmal etme
ilaç verdi bulantı için işe yaramadı sonra da gastrit çıktı o da bulantı yapabiliyormuş iki gündür rahatım biraz sadece sabah bir kere safra kusuyorum ama midem ağzımda yemek yemeye korkar oldum bide midem ağrıyor zayıfladım yine
ben biteceğine inanmıyorum doğuma kadar sürecek sanki ilaçta fayda etmedi bana iki sabahtır sadece sabah çıkardım ama kuru bulantı oluyor 3 aydır çekiyorum bitsin artık
canım ya dikkat et kedine balı ıhlamur iç. c vitamini al bol bol hasta olma sakın . neden moralin bozuk canını sıkan ne ?
uzun zamandır eşimin işleri iyi gidiyodu mal sahibiyle kavga ettiler ve dükkanı başka bi yere taşıdı en çok korktuğu şey oldu bu sefer atolye işletecekti gittiği yerde tutmadı 1 haftadır tekrar perakende açmak için dolaşmadığı bir yer kalmamış ve bulamamışve ben bunu dün akşam tesadüfen öğrendim dizi izliyoduk eşim askerdeki kardeşimi aradı konuştu sonra babamla nette konuştu bende morali yerinde işler iyi gidiyo sanıyodum mutfağa sigara içmeye gitti uzun zaman gelmeyince çok merak ettim gittim ve ne gördüm eşim ağlıyo çok dokundu bana hiç tutamadım kendimi bişey diyemeden ağlamaya başladım ne oldu dedim sonra anlattı durumu tmm merak etme sen çok iyi ustasın işe girsen havada kaparlar seni dedim bakalım dedi üzülmememi istediği için anlatmamış hiç normalde herşeyi anlatır sonra nete girdim sayfasına baktım ne göreyim abisiyle konuşmuş ve borçlarını sölemiş 25 binden fazla borcu olmuş ben bunuda bilmiyodum ve adamdan habire bişeyler istiyodum oda tmm hallederiz diyodu ben ne safım ya eşimin halinden hiç bişey anlamıyorum borca gelen bi insan değil hıçkıra hıçkıra ağladı gece uyurken ...hiç uyumadım aklım hep onda kötüüyüm anlayacağınız hemde çoookkk
sağolun kızlar yaa heycan panik hepsi bi arada yaa nasıl davranmam gerek onu bile bilmiyorum. hayal kuruyom şöle yapayım böle yapayım die.
bugnlerde camaşırımda ıslaklık hissediyom ama akıntı gibi beyaz akıntı geliyo
serpilim kıyamam yaaa. ne yapmak lazım acaba. selmanında çok bulantısı oldu en tecrübeli o bu konuda. hiç bş bırakma mideni zorla kendini cnm belki iyi gelir.
burcu ne oldu cnm yaa nazarımızmı değdi sna. ne kadr güzel pozitiftinmutlu ol cnm lütfn.
bahar yazıları okuyom bnde cnm. ay ne bilim yaa biliyosun ya erken olma ihtimali var günü gelmedi o kötü bi psikoloji nezaman ne olcak nasıl olcak tuaf bi bekleyiş.
NOLUYOR BURDA YAWW HAPŞU BOŞVER KIZIMYA BAK KEYFİNE
BURCU GEÇMİŞ OLSUN YİNE SALGIN VAR HERKES GRİP BU ARA
SERPİL BİRAZDAHA SABIR SELMADA ÇOK KÖTÜ OLMUŞTU KIZLAR BÖYLE YAPIYOR GALİBA
ESMA AFİYET OLSUN TOSUNUMA ESMA PANİK YAPMA YAWRUMYA AMA EVDE YALNIZ KALMAMAYA ÇALIŞ
DERYA ALIŞIRSIN YAWRUMM BENİM DR HEPSİ ERKEKTİ SONRA NOLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYOSUN BİLE :)))
KUZENİM DOĞUM YAPTI AİLEMİZE Bİ TOSUN PAŞA GELDİ 3611 KİLO DOĞMUŞ SAÇLI KARA BİŞEYMİŞ
uzun zamandır eşimin işleri iyi gidiyodu mal sahibiyle kavga ettiler ve dükkanı başka bi yere taşıdı en çok korktuğu şey oldu bu sefer atolye işletecekti gittiği yerde tutmadı 1 haftadır tekrar perakende açmak için dolaşmadığı bir yer kalmamış ve bulamamışve ben bunu dün akşam tesadüfen öğrendim dizi izliyoduk eşim askerdeki kardeşimi aradı konuştu sonra babamla nette konuştu bende morali yerinde işler iyi gidiyo sanıyodum mutfağa sigara içmeye gitti uzun zaman gelmeyince çok merak ettim gittim ve ne gördüm eşim ağlıyo çok dokundu bana hiç tutamadım kendimi bişey diyemeden ağlamaya başladım ne oldu dedim sonra anlattı durumu tmm merak etme sen çok iyi ustasın işe girsen havada kaparlar seni dedim bakalım dedi üzülmememi istediği için anlatmamış hiç normalde herşeyi anlatır sonra nete girdim sayfasına baktım ne göreyim abisiyle konuşmuş ve borçlarını sölemiş 25 binden fazla borcu olmuş ben bunuda bilmiyodum ve adamdan habire bişeyler istiyodum oda tmm hallederiz diyodu ben ne safım ya eşimin halinden hiç bişey anlamıyorum borca gelen bi insan değil hıçkıra hıçkıra ağladı gece uyurken ...hiç uyumadım aklım hep onda kötüüyüm anlayacağınız hemde çoookkk
çok geçmiş olsun canım ya
sıkma canını gün doğmadan neler doğar yeni biyer bulur
iş olunca borçlarda ödenir hiç korkma
rabbim yardımcısı olsun elbet kolay değil ama olsun siz bununda üstesinden gelirsiniz,
senin desteğin şmdi çok önemli onun için,
sen pozitif ol ki o da inansın herşeyin düzeleceğine emi,
ona inandığını güvendiğini bu işi üstesnden geleceğini ne kdr iyi bildiğini hissettir.
zamanla düzelir canım üzülme.
NOLUYOR BURDA YAWW HAPŞU BOŞVER KIZIMYA BAK KEYFİNE
BURCU GEÇMİŞ OLSUN YİNE SALGIN VAR HERKES GRİP BU ARA
SERPİL BİRAZDAHA SABIR SELMADA ÇOK KÖTÜ OLMUŞTU KIZLAR BÖYLE YAPIYOR GALİBA
ESMA AFİYET OLSUN TOSUNUMA ESMA PANİK YAPMA YAWRUMYA AMA EVDE YALNIZ KALMAMAYA ÇALIŞ
DERYA ALIŞIRSIN YAWRUMM BENİM DR HEPSİ ERKEKTİ SONRA NOLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYOSUN BİLE :)))
KUZENİM DOĞUM YAPTI AİLEMİZE Bİ TOSUN PAŞA GELDİ 3611 KİLO DOĞMUŞ SAÇLI KARA BİŞEYMİŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?