Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bebek için hala pozitifim canm benm istediği zaman buyursun gelsin :) duaları en çok makbul olan sizsiniz hadi bize bol bol dua edin

jinekolog dr hepsi biraz sıyırmıştır mutlaka :))) bana göre erkek doktor daha hassas ve seni daha iyi anlar yaklaşımı bile farklıdır bi bayandan.kime devam ediceksen o doktora başla derim.hakkıda hayırlısı olsun

sağolasın canım tam tosun geldi :))

evet işte amacım o, devam edemedikten snra ne anlamı var
bir kişi olsun istiyorum o yzden sanırım Cenk Bey'e alışsam iyi olacak...
hayırlısı, inş hemen gebe kalırımda boşa gösterdiklerimle kalmam

esmam yaa herşeyi denedik doktor midenden dolayı olabilir dedi, şu gastriti bi geçirsem belki düzelir tek umudum o ama bebeğim iyi olsun ben herşeye katlanırım

canım demir hapı kullanmıyorum sadece vitamin hapı ve omega 3 içiyorum ne yesem fayda etmiyor kustukça midem kabarıyor gastrit coşuoyr

geçsin bitanem yaa off yoruldum artık...
aman boşver ben erkeğe de açtım kadına da kaç kişiye bakıyorlar onlar günde hiç çekinme ben alıştım napayım el mahkum

doktorumuzda aynı şeyi söledi cnm riskimz yok çok şükür. şuanda aksi bidurumda yok herşey normal. inş normal devam ederde bağıra bağıra doğururum. seeryan olmaktn çok korkuyorum.
tedirginliğin nedeni neyle karşılaşacağımı bilmememden kaynaklanıyor.

kızlar benim suratım çok kurudu çenem pul pul oldu elevitle maltofer kullanıyorum bunlar yapmış olabilirmi ?

haticem bnde aynılarını kullanıyom ama bnde bişi olmadı. bol bol su iç. cild kuruyo zaman geçtikce.
tosununuzu allah bağışlasın

deryacım bnde haticeyle aynı fikirdeyim erkek doktor herzamn bnce çok daha iyi.

burcu allah bi yol gösterir tez zamanda niş. üzüldüm bnde cnm. dualarımdasınız. şimdi eşinn en çok sana ihtiyacı var sen ona moral vercen destek olcan bu yüzden ağlama sen pozitif olmaya devam et. herşey düzelicek inş.

geçsin bitanem yaa off yoruldum artık...
aman boşver ben erkeğe de açtım kadına da kaç kişiye bakıyorlar onlar günde hiç çekinme ben alıştım napayım el mahkum

deryacım bnde haticeyle aynı fikirdeyim erkek doktor herzamn bnce çok daha iyi.

ohoooo tamamdır açmayan bi ben kalmışım zaten
aççam o zaman işte banane

ohoooo tamamdır açmayan bi ben kalmışım zaten
aççam o zaman işte banane

derya bn ilk defa açtım açılmayı kontrol ettirmek için:) çok zor bişi haklısın valla. ama sağlık için herşey yapılır boşver:)

devlet hastanesine gittiğimde canımı çıkarıyolar sandım okadr acıdıki anlatamam ağladım bağırdım doktora okadr düşün yani. ama kendi doktorumda bakmak istedi sonra dedm yandım çok canm acıcak sandım. ama hissetmedm bile. devlette insanı hiçe sayıyolar gerçekten bunu anladım. orda bakanda doktordu ama çk canımı acıttı. fatih beye doğum bundan kötü değildir herhalde dedim güldü bana baya:) eli çok hafifti erkekler daha dikkatli:)

inş. deryacımm diyorum zaten varsa vardır yoksa yoktur sonuç ne olursa olsun hazırım güçlüyüm allahın izni ve yardımı ile

doktoramı gitçen aaamannn ben alıştım valla gelene aç gidene aç hahahaha

hiç sıkma canını allahın izniyle hersey yoluna girer rabbim bir kapıyı kapar digerini açar inş. çok daha iyi şeyler olacak hayatınızda buna inann ve aglama oldumu bitanem

allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu,ailesine hayırlı evlat olsun

temizlik yapmam lazım içimden hiç gelmiyo sigaram da bitti acıktım iyice ama midem bulanacak gibi oluyom cnm bişey istemiyo melekciğim hadi bakalım inş bu sefer haberlerini alırız mutlu oluruz çekeriz bakalım bizim için zamanı ne zaman

Son düzenleme:
artık hapla beslensek uzayda gibi ne güzel olur
bi tanecik hap yutsam biftek yemiş gibi olsam da
midem bu ağırlığı kaldırmak zorunda kalmasa
çok rahatsız oluyorum yaa ögle yemeği yemek istemiyorum artık (

deryaa rahat ol yaa benim hiç erkek dr um olmadı ama eşim bişey demese gerçekten umurumda olmaz erkek veya kadın doktor, kadın doğum uzmanı o sonuçta... ben de bayan doktorlara o kadar çok muayene oldum kii hele ovulasyon takibi sırasında günaşırı vaginal usg yaptırdıktan sonra hiçbişeyden çekinmem artık

burcu Allah büyüktür, başka yerden güldürür yüzünüzü inşallah, borç ta ödenir biter hepmizin borçları var kredileri var yavaş yavaş ödenip bitecek sabredin, birbirinize destek olun yeter..

hatice yeğeninize maşallah kilosu baya iyiymiş, inşallah senin tosun da böyle sağlıkla doğar

serpil ya sana üzülüyorum gebe kalalı rahat edemedin, bebeğini kucağına alınca unutacaksın inşallah hepsini canım.

esma suyun gelse anlarsın merak etme, ama akıntın sana aşırı fazla gibi gelirse de dr una gitmeyi ihmal etme yine de..

bahar temizlikçini değiştir mümkünse, benimki de hasta hiç güzel temizleyemiyor, çok eksik bırakıyor işleri, birini bulsam değiştiricem, kendisiyle de konuşucam ihtiyacı var maddi yardım yapıcam arada ama, bana gerçekten sağlam temizlik yapan biri lazım malesef, kendim temizlemeye ne gücüm ne vaktim var çünkü..

benim kızım bütün gün mesanemin üstünde tepinip durdu teyzeleri yaa hele gofret yedikten sonra çıldırıyor çok tatlııı

severim o cimcimeyi bennn maşallah yavrucunaaaa

melekcim inşallahhhh darısı başına en kısa zamanda, tavsiyelerde bulunuruz artık, benim bütün arkadaşlarımın çocuğu var, herkes hergün bir sürü şey söylüyor, bebek alışverişiyle ilgili, çatlaklarla ilgili vs vs aklıma ne gelirse hemen arayıp soruyorum hepsine iyi oluyor sen de ne istersen sorabilirsin, zaten yakındır deryayla sen aynı anda hamile kalacaksınız gibi geliyor bana

melekcim inşallahhhh darısı başına en kısa zamanda, tavsiyelerde bulunuruz artık, benim bütün arkadaşlarımın çocuğu var, herkes hergün bir sürü şey söylüyor, bebek alışverişiyle ilgili, çatlaklarla ilgili vs vs aklıma ne gelirse hemen arayıp soruyorum hepsine iyi oluyor sen de ne istersen sorabilirsin, zaten yakındır deryayla sen aynı anda hamile kalacaksınız gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…