- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.481
sıkıntını anladım canım gercekten zor bir durum ancak yaşayan anlayabilir. ama umarım kısa sürede eşin için ve senin için herşey yoluna girer.
sağolun kızlar yaa heycan panik hepsi bi arada yaa nasıl davranmam gerek onu bile bilmiyorum. hayal kuruyom şöle yapayım böle yapayım die.
bugnlerde camaşırımda ıslaklık hissediyom ama akıntı gibi beyaz akıntı geliyo
serpilim kıyamam yaaa. ne yapmak lazım acaba. selmanında çok bulantısı oldu en tecrübeli o bu konuda. hiç bş bırakma mideni zorla kendini cnm belki iyi gelir.
burcu ne oldu cnm yaa nazarımızmı değdi sna. ne kadr güzel pozitiftinmutlu ol cnm lütfn.
bahar yazıları okuyom bnde cnm. ay ne bilim yaa biliyosun ya erken olma ihtimali var günü gelmedi o kötü bi psikoloji nezaman ne olcak nasıl olcak tuaf bi bekleyiş.
alışırım dimi haticem ama nasıl olacak nasıl alışacam bilemiyorm
çok gerginimmmmmmmmmmm şuanda...
bayana alışmştım ama o bayan acıbademde hamile kalsam ilerde ona devam edmicem
doğum çok pahalı çnkü sigortam tamamı karşılamıyo orda doğuramadıktn snra doktorunu ne yapayım,
jimerde şu cenke gittim ya itşe geçenlerde ona devam edeyim diye düşündüm
hamile flnda kalırsam devam ederim diye.
kötümü ettim ne ettim yaa
of ne yapcam ben
bu arada gözünüz aydın canımmm
bebeğinizzzzze maşallah analı babalı büyüsün inşş
jinekolog dr hepsi biraz sıyırmıştır mutlaka :))) bana göre erkek doktor daha hassas ve seni daha iyi anlar yaklaşımı bile farklıdır bi bayandan.kime devam ediceksen o doktora başla derim.hakkıda hayırlısı olsun
sağolasın canım tam tosun geldi :))
sağolun kızlar yaa heycan panik hepsi bi arada yaa nasıl davranmam gerek onu bile bilmiyorum. hayal kuruyom şöle yapayım böle yapayım die.
bugnlerde camaşırımda ıslaklık hissediyom ama akıntı gibi beyaz akıntı geliyo
serpilim kıyamam yaaa. ne yapmak lazım acaba. selmanında çok bulantısı oldu en tecrübeli o bu konuda. hiç bş bırakma mideni zorla kendini cnm belki iyi gelir.
burcu ne oldu cnm yaa nazarımızmı değdi sna. ne kadr güzel pozitiftinmutlu ol cnm lütfn.
bahar yazıları okuyom bnde cnm. ay ne bilim yaa biliyosun ya erken olma ihtimali var günü gelmedi o kötü bi psikoloji nezaman ne olcak nasıl olcak tuaf bi bekleyiş.
canım demir hapı başladın mı içmeye ?? bana yapmıstı bulantı bende gece yatmadan alıyorum boylece gun ıcınde ıyı oluyorum. canım bulantılar tamamen hıc bıtmeyecek malese benımde arara oluyo gun ıcınde kuru birşeyler yiyorum rahatlıyorujm
çok sıkıcı bi gün patladım resmen
serpilcim hoşgeldin, cnm ya inş geçer artık şu kusmalar yaaa kıyamam sana
burcu'cum hayırdır neden o kdr ağladın?
Melek kızz yrn perş valla heyecanlandım bak, umutluyuz dimi, inş nasip olcak.
Bende bgn doktora gitçem 5:15 te bu doktor erkek alttan bakmak isterse ben ne yapıcam kızlar
bayan doktoruma bile güç bela açabilmiştim, gitmesemiydim buna ne yapsaydım
of kafam çok karıştı ...
ay canım suanda tedırgın olmanı gerektıren bir durum deil yani kuvez ıstese bile bebegın en fazla 3 gun kalır ki onu dahi istemeyebilir onedenle sakin ol once. tabii hani son gunlerdesin heycan doruktadır mutlaka ama umarım kolay bir doğum olur senin için. normal doğum yapacaksın deil mi hersey yolundaysa?
kızlar benim suratım çok kurudu çenem pul pul oldu elevitle maltofer kullanıyorum bunlar yapmış olabilirmi ?
geçsin bitanem yaa off yoruldum artık...
aman boşver ben erkeğe de açtım kadına da kaç kişiye bakıyorlar onlar günde hiç çekinme ben alıştım napayım el mahkum
deryacım bnde haticeyle aynı fikirdeyim erkek doktor herzamn bnce çok daha iyi.
ohoooo tamamdır açmayan bi ben kalmışım zaten
aççam o zaman işte banane
çok sıkıcı bi gün patladım resmen
serpilcim hoşgeldin, cnm ya inş geçer artık şu kusmalar yaaa kıyamam sana
burcu'cum hayırdır neden o kdr ağladın?
Melek kızz yrn perş valla heyecanlandım bak, umutluyuz dimi, inş nasip olcak.
Bende bgn doktora gitçem 5:15 te bu doktor erkek alttan bakmak isterse ben ne yapıcam kızlar
bayan doktoruma bile güç bela açabilmiştim, gitmesemiydim buna ne yapsaydım
of kafam çok karıştı ...
uzun zamandır eşimin işleri iyi gidiyodu mal sahibiyle kavga ettiler ve dükkanı başka bi yere taşıdı en çok korktuğu şey oldu bu sefer atolye işletecekti gittiği yerde tutmadı 1 haftadır tekrar perakende açmak için dolaşmadığı bir yer kalmamış ve bulamamışve ben bunu dün akşam tesadüfen öğrendim dizi izliyoduk eşim askerdeki kardeşimi aradı konuştu sonra babamla nette konuştu bende morali yerinde işler iyi gidiyo sanıyodum mutfağa sigara içmeye gitti uzun zaman gelmeyince çok merak ettim gittim ve ne gördüm eşim ağlıyo çok dokundu bana hiç tutamadım kendimi bişey diyemeden ağlamaya başladım ne oldu dedim sonra anlattı durumu tmm merak etme sen çok iyi ustasın işe girsen havada kaparlar seni dedim bakalım dedi üzülmememi istediği için anlatmamış hiç normalde herşeyi anlatır sonra nete girdim sayfasına baktım ne göreyim abisiyle konuşmuş ve borçlarını sölemiş 25 binden fazla borcu olmuş ben bunuda bilmiyodum ve adamdan habire bişeyler istiyodum oda tmm hallederiz diyodu ben ne safım ya eşimin halinden hiç bişey anlamıyorum borca gelen bi insan değil hıçkıra hıçkıra ağladı gece uyurken ...hiç uyumadım aklım hep onda kötüüyüm anlayacağınız hemde çoookkk
NOLUYOR BURDA YAWW HAPŞU BOŞVER KIZIMYA BAK KEYFİNE
BURCU GEÇMİŞ OLSUN YİNE SALGIN VAR HERKES GRİP BU ARA
SERPİL BİRAZDAHA SABIR SELMADA ÇOK KÖTÜ OLMUŞTU KIZLAR BÖYLE YAPIYOR GALİBA
ESMA AFİYET OLSUN TOSUNUMA ESMA PANİK YAPMA YAWRUMYA AMA EVDE YALNIZ KALMAMAYA ÇALIŞ
DERYA ALIŞIRSIN YAWRUMM BENİM DR HEPSİ ERKEKTİ SONRA NOLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYOSUN BİLE :)))
KUZENİM DOĞUM YAPTI AİLEMİZE Bİ TOSUN PAŞA GELDİ 3611 KİLO DOĞMUŞ SAÇLI KARA BİŞEYMİŞ
hiç sıkma canını allahın izniyle hersey yoluna girer rabbim bir kapıyı kapar digerini açar inş. çok daha iyi şeyler olacak hayatınızda buna inann ve aglama oldumu bitanem
severim o cimcimeyi bennn maşallahderyaa rahat ol yaa benim hiç erkek dr um olmadı ama eşim bişey demese gerçekten umurumda olmaz erkek veya kadın doktor, kadın doğum uzmanı o sonuçta... ben de bayan doktorlara o kadar çok muayene oldum kii hele ovulasyon takibi sırasında günaşırı vaginal usg yaptırdıktan sonra hiçbişeyden çekinmem artık
burcu Allah büyüktür, başka yerden güldürür yüzünüzü inşallah, borç ta ödenir biter hepmizin borçları var kredileri var yavaş yavaş ödenip bitecek sabredin, birbirinize destek olun yeter..
hatice yeğeninize maşallah kilosu baya iyiymiş, inşallah senin tosun da böyle sağlıkla doğar
serpil ya sana üzülüyorum gebe kalalı rahat edemedin, bebeğini kucağına alınca unutacaksın inşallah hepsini canım.
esma suyun gelse anlarsın merak etme, ama akıntın sana aşırı fazla gibi gelirse de dr una gitmeyi ihmal etme yine de..
bahar temizlikçini değiştir mümkünse, benimki de hasta hiç güzel temizleyemiyor, çok eksik bırakıyor işleri, birini bulsam değiştiricem, kendisiyle de konuşucam ihtiyacı var maddi yardım yapıcam arada ama, bana gerçekten sağlam temizlik yapan biri lazım malesef, kendim temizlemeye ne gücüm ne vaktim var çünkü..
benim kızım bütün gün mesanemin üstünde tepinip durdu teyzeleri yaahele gofret yedikten sonra çıldırıyor çok tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?