yok akraba degil kizkardesim cikmisgalibasonrada birakmis amaci bu iste gurur yapti
fotoşop diyerek inkar edin başka yapabileceginiz bir şey yok ne yazık ki.ya da hacker bulup cocugun pcsine virüs yollayıp pcyi çökertmek olabilir.ama telinde de vardır video valla bilemedim ki.belki herkes görmesin diye teldekini silmiştir..
ama sunu atlıyorsunuz bu dediğiniz sahıs kendi öz kardeşini vurmus kardeşinize ya da ailenize kötü şeyler yapabilir.savcılığa bu sebeple gitmelisiniz.
canım ben video da oynama yapılabildiğini bilmiyorum.photoshop fotoğraflara uygulanan birşey.videoda sanmıyorum bunu yapabileceğini.
cocugun bilgisayarina ben yurtdisindayim bu sekildede virusyollayablirmiyim nasil yapmam gerekiyo acaba ayrintili sekliyleanlatirmisin
erkek kardeşim öyleleri geri vites atar erkek kardel varsa söylesin korkar kaçar dedi bence bu da bi yöntem ya da eşine söyle bence ne olcak
bak bu fikir iyi de çocuk tel.inde tutmuyor mu bunu koz olarak kullanıyorsa kopyasını almış olabilir sanki bilgisayarında mı tutuyormuş videoyu
erkek kardesine sorarmisin bi sana zahmet kendiside goruntude var uygunsuz bi halde cunku neden geriadim atarmis yani en cok korktugu sey ne olabilirmis bi sorarmisin
yurtdisinda nerdesin almanya avusturya da isen özel kurumlar var böyle tehdit kötü icerikli resim videolari siliyorlar ister pc olsun ister telefonundan, numarisi sadece önemli, yada esinle beraber iyi bir hacker bulmalisin yasadigin ülkenin uni ye bak genelde ögrenciler arasinda iyi ve kolay hackeler bulunuyor...nerden olursa olsun farketmez hackerler icin, ve o oglanin gözünü öyle korkuttunki onun gibi pisliklerle adinizi anmaya bile korksun kardesin de birazini bilsin bundan sonraki atacagi adimlara dikkat etsin,
gerci herseyin bir bedeli var ama bu gunahsiz insanlar cekmemeli..
bana dediki zorla isteyerek yaptırmıştır kız normal açmıştır kamerayı dedi ayrıca erkekler serte gelince kaçıo beni de rahatsız ederlerdi ben kardeşime söylerdim bağırırdı kimsin lan sen gelcem derdi hemen telefonu kaparlardı yani anca bayana esip gürler o lavuklar dedi
Bilgisayardan anlayan birini bulun önce.
karşı tarafın şifrelerini kırabilir ve ip numarasından bilgisayarında olan bütün videolar ve resimleri alabilir.
Bu yöntemi bir tanıdığımdan duymuştum.
karşı tarafın bilgisayarına girebiliyorsunuz yani.girince üstünede bilgisayarını çökertip çıkın.
Kardeşinizede çok üzüldüm.
böyle manyaklar çok sokakta.inşallahta internet üzerinden paylaşmamıştır videoyu
internet uzerindenpaylasmak gibi biramaciyok cunku kendigorunuyo en cok aslindakiz kardesim ciplak degil giysili ama iste iste orayisoyleyemiyorum hic yuzu falan gorunmuyo amaci aileme atmak ben bu heckrlari nerden bulurum bikurumu falan varmi bana bi dermisiniz
internet uzerindenpaylasmak gibi biramaciyok cunku kendigorunuyo en cok aslindakiz kardesim ciplak degil giysili ama iste iste orayisoyleyemiyorum hic yuzu falan gorunmuyo amaci aileme atmak ben bu heckrlari nerden bulurum bikurumu falan varmi bana bi dermisiniz
inanın ben bilmiyorum buna benzer bir olayda bir tanıdığımın başına gelmişti.
onların ki sadece çekilmiş resimleriydi.
Karşı tarafın bilgisayarına girmişler,bütün resimleri silip bilgisayarıda çöktürmüşlerdi.
inanın şuan o tanıdığımla görüşme imkanım olsa arar sorardım.
yurt dışına geldim ben telefon numarasıda yok,uzun süredirde görüşemiyorum.
araştırın bilgisayardan anlayan biri mutlaka biliyordur.
canım benim ya hacker ın kurumu deyince tutamadım kendimi güldüm kusura bakma. bu işi yapanlar var ama bu şekilde birinin bilgisayarına virüs bulaştırmak yada bilgisayarına ulaşmak yasal birşey değil fakat bunu yapanlar var.bunu bilgisayar işinden anlayan birine danışın internette falan çok site var bu konuyla ilgili bunu iş olarak yapanları da duydum ama internet ortamından bulduğunuz ne idiğü belirsiz birine para verip işinizi halletsin diye ne kadar güvenilir bilemem.siz bence bilgisayar işinden anlayan birini bulun güvenilir bir firmaya danışın onlarda hepsi bilmez ama yapan birine belki yönlendirirler
Aslına doğruyu söylemek gerekirse hacker işine girmeyin derim.Başkasının bilgisayıra girip video silmek yada fotograflarını çalıp bilgisayarı çökertmek suçtur.Diyelimki siz bunları yaptırdınız ip numarasını gizleyerek karşı taraftaki adam sizi işi inada bindirip bilişim suçlarına şikayet ederse ip numarınızdan bulunursunuz(gizlenmiş olsa )bile ve bu sefer haklıyken haksız konuma düşersiniz.
peki bu zor mu yani bi kacgunde yapilanbisiymi yada bunu sadece hackerlermi yapar yada mesela benim esim simdi internetten yapsa girse uygulasa basarili olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?