Bilgisayardan anlayan birini bulun önce.
karşı tarafın şifrelerini kırabilir ve ip numarasından bilgisayarında olan bütün videolar ve resimleri alabilir.
Bu yöntemi bir tanıdığımdan duymuştum.
karşı tarafın bilgisayarına girebiliyorsunuz yani.girince üstünede bilgisayarını çökertip çıkın.
Kardeşinizede çok üzüldüm.
böyle manyaklar çok sokakta.inşallahta internet üzerinden paylaşmamıştır videoyu
inanın ben bilmiyorum buna benzer bir olayda bir tanıdığımın başına gelmişti.
onların ki sadece çekilmiş resimleriydi.
Karşı tarafın bilgisayarına girmişler,bütün resimleri silip bilgisayarıda çöktürmüşlerdi.
inanın şuan o tanıdığımla görüşme imkanım olsa arar sorardım.
yurt dışına geldim ben telefon numarasıda yok,uzun süredirde görüşemiyorum.
araştırın bilgisayardan anlayan biri mutlaka biliyordur.
cocugun bilgisayarina ben yurtdisindayim bu sekildede virusyollayablirmiyim nasil yapmam gerekiyo acaba ayrintili sekliyleanlatirmisin
Videoda kardeşin çok belli değilse, sonuna kadar inkar yoluna gidebilirsiniz..Montaj yapılmış v.s gibi pembe yalanlar söylenebilir aileye..
Böyle şeylerin aile tarafından kaldırılması çok güç..Ayrıca kardeşin için büyük bir utanç olur ömrü boyunca..
Eğer böyle bir imkan varsa inkar yoluna gidin..
Yoksa, face konuşmalarını silmeyip savcılığa şikayette bulunun..Çeksin cezasını pislik..
Zira habersiz video veya resim almak yasal olarak suçtur..
Bunlar yasal olarak suç teşkil eder arkadaşım..
Bir işin içinden çıkalım derken başka bir işe bulaşılır..
valla acıkcası ben bilmiyorum ama internet cafeciler bilir böyle birini bulun tele de virüs yollayabilirler net aracılıgıyla pcye de bence.ip numarasından oynama falan yapabilirler.Mutlaka bilen birisine danısın.
kardeşim bu olayın kimse tarafından duyulmadan çözülmesinin tek yolu
annene babana söylemek
ailen bile kendi çözmeye kalkmasın
abisine silah çeken size neyapmaz
ailen gidip şikayetçi olacak
önce kız kardeşine çok kızsalarda emin ol sahip çıkar gereğini yaparlar
kimse evladını feda edemez
Erkek kardesinize atarsa is biter. O nedenle atmiyor. Sizden para isteyebilir ya da kardesinizle onu birlikte olmaya yaninda tutmaya zorlayabilir. Amaci muhtemelen bu tarz bi sey. Kiz kardesinizle videodan haberdar oldugunuzu kesinlikle konusun. Konusun ki sizin uzerinizden kardesinizi kullanmaya kalkmasin. Kesinlikle kendisiyle irtibata gecmeyin. Yokmus gibi davranin. Babaniz ve erkek kardesinize ulasmasini engellemek icin de kardesinizle birlik olmalisiniz, eve gelen postalar olur, telefonlar falan engellemeye calisin. Benim sahsi fikrim bu ama basina bu tarz seyler gelmis ve kurtulmus insanlarin tavsiyeleri daha onemli.
Arkadaşım öncelikle Allah yardımcınız olsun.. Bir dönem benimde başıma geldi böyle bir olay. Bir seminerde biriyle tanışmıştım meslektaşım hatta.. O akşam herkesle birlikte sohbet ettik sonra bir yerden tlf numu bulmuş yüzlerce mesaj mailler aramalar beni hasta etti. o dönem erkek arkadaşımla birsürü sorun yaşamama sebep oldu. Hatta hattimi iptal ettim mail adresi face şifresi hepsini ele geçirmişti tek sebep ben görüşmek istemedim diye.. Hatta bana maddi manevi tazminat davası açmaya çalıştı ve hatta babası bile benim yüzümden hastalanmış hastane masraflarını istedi tehditlerle.. Allah kimseye vermesin.. Bunlar saplantılı insanlar en son herşeyi iptal edip iş değiştirmiştim ve dava açık ona.. Resmen beni mahvetmisti.. en son ceza aldı ve yıllardır bilmiyorum ne oldu.. Yani bu insanı kesinlikle şikayet edin yoksa asla vazgecmez..
Çocugun ailesi ile görüşme sansınız var mıdır? umarım sızı anlayacaklardır, belliki cocuk sorunlu belki aıle anlayıslıdır. çocuk hakkında bılgıler alabılır ona gore gardınızı alabılırsınız? örn: zayıf noktaları nelerdır çekindiği biri var mıdır? sözünü dinlediği vs, bir de bu acıdan deneseniz,
Aslında ben de hemen şikayet edilmesi taraftarıyım fakat kişinin psikolojisini bilemediğimden bu konuda birşey diyemiyorum, psikolojısını bılmedıgım ınsandan korkarım o nedenle aılesınden cevresınen cocuk hakkında bıraz bılgi alsanız daha net adımlarınızı secebılırsınız dıye dusunuyorum.
Rabbim yrdımcınız olsun..
kardeşinizle konuşun mutlaka,ona anlatın ve polise bildiirn bence tek başınıza halledebileceğiniz bir konu değil bu,yada bir hacker bulacaksınız adamın bilgisayrını telefonunu çökerticeksnz başka çareniz yok.
Kızkardeşinle Oturup Enine Boyuna Konuşmadan Bi Adım Atmayın Zorla mı Çekilmiş İsteyerek mi Olmuş,Kim Çekmiş Madem İkiside Kamera'da Görünüyor İlişkinin Boyutu Nedir Nerden Tanışmış Ne Kadar Çıkmış Bu Psikopatla Bu Sorulara Bi Cevap Alın İşin Gerçeğini Bilin Ona Göre Napılması Gerekir Düşünelim Kardeşiniz Bilemiyorum Neden Son Zamanlarda Değişmiş Ailenizde Bi Sorun mu Vardı?
kızkardeşiniz fenaymış hani..
Olabilir mi bilmiyorum ama konuyu ilk okuduğumda aklıma şöyle bir şey geldi,daha önce bir yerde okumuştum. Bu videolar görüntüler aslında fake oluyormuş.Yani ona çok benzeyen veya bir şekilde bilgisayarla oynananarak yerleştirilmiş resim v.s işte
Bu şekilde bir çok insanlara şantaj yapıldığını duymuştum. kardeşin daha çok küçükmüş böyle bir şeye cesaret edemez diye düşündüm. görüntü kısa diyorsun, belirsiz diyorsun. Bence en kısa zamanda kardeşinle konuşmaya çalış ama bu dediğimi de bir araştır.
Umarım bir yanlışlık vardır((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?