benim derdim cok buyuk

kardeşim bu olayın kimse tarafından duyulmadan çözülmesinin tek yolu
annene babana söylemek
ailen bile kendi çözmeye kalkmasın
abisine silah çeken size neyapmaz
ailen gidip şikayetçi olacak
önce kız kardeşine çok kızsalarda emin ol sahip çıkar gereğini yaparlar
kimse evladını feda edemez

Videoda kardeşin çok belli değilse, sonuna kadar inkar yoluna gidebilirsiniz..Montaj yapılmış v.s gibi pembe yalanlar söylenebilir aileye..
Böyle şeylerin aile tarafından kaldırılması çok güç..Ayrıca kardeşin için büyük bir utanç olur ömrü boyunca..
Eğer böyle bir imkan varsa inkar yoluna gidin..
Yoksa, face konuşmalarını silmeyip savcılığa şikayette bulunun..Çeksin cezasını pislik..
Zira habersiz video veya resim almak yasal olarak suçtur..

Bunlar yasal olarak suç teşkil eder arkadaşım..
Bir işin içinden çıkalım derken başka bir işe bulaşılır..

Son düzenleyen: Moderatör:
cocugun bilgisayarina ben yurtdisindayim bu sekildede virusyollayablirmiyim nasil yapmam gerekiyo acaba ayrintili sekliyleanlatirmisin

valla acıkcası ben bilmiyorum ama internet cafeciler bilir böyle birini bulun tele de virüs yollayabilirler net aracılıgıyla pcye de bence.ip numarasından oynama falan yapabilirler.Mutlaka bilen birisine danısın.

kardesimin yuzu yok yukardan yadakenardancekilmis goruntu bundaneminim ama iste evimiz belli odamiz belli bunu nasil yalanliycazbiz bidekardesimin buluzu belli illaki anliycaklar yoksa okadar istiyorumki inkari evet onun icin cok buyuk bi utznc olucak omru boyunca olsunda zaten olmalida benimyuzume nasil bakicak cok merak ediyorum bi yanim cok kizgin bi yanimda cok uzgun atsan atamassin cok daseverim hepimiz duskunuz kiymetlimiz bizim cok tatli dilli offf yaaa cok uzuluyorum

valla acıkcası ben bilmiyorum ama internet cafeciler bilir böyle birini bulun tele de virüs yollayabilirler net aracılıgıyla pcye de bence.ip numarasından oynama falan yapabilirler.Mutlaka bilen birisine danısın.

bu virus olayini arastiricam ama telefondada varsaosansimiz cok az bi ihtimal malesef

kizmazlarki direkt oldururler kasitli yapmasalarbile dovmekten oldururler cunku butun ilceduymustu buolayi ve babam gogsunu geregere benim kizim yapmazdemisti zavalli babam

para istemedi hic ama kardesimle nasil haberlestigini yadahaberlesiyormu onu bilmiyorum babam cok sert biridir bnim eger hala gitmediyse ovideo aileme tamamen bbamin durmundan ve erkek kardesimin durumundan dolayi gitmedi

Olabilir mi bilmiyorum ama konuyu ilk okuduğumda aklıma şöyle bir şey geldi,daha önce bir yerde okumuştum. Bu videolar görüntüler aslında fake oluyormuş.Yani ona çok benzeyen veya bir şekilde bilgisayarla oynananarak yerleştirilmiş resim v.s işte

Bu şekilde bir çok insanlara şantaj yapıldığını duymuştum. kardeşin daha çok küçükmüş böyle bir şeye cesaret edemez diye düşündüm. görüntü kısa diyorsun, belirsiz diyorsun. Bence en kısa zamanda kardeşinle konuşmaya çalış ama bu dediğimi de bir araştır.

Umarım bir yanlışlık vardır ((

Kızkardeşinle Oturup Enine Boyuna Konuşmadan Bi Adım Atmayın Zorla mı Çekilmiş İsteyerek mi Olmuş,Kim Çekmiş Madem İkiside Kamera'da Görünüyor İlişkinin Boyutu Nedir Nerden Tanışmış Ne Kadar Çıkmış Bu Psikopatla Bu Sorulara Bi Cevap Alın İşin Gerçeğini Bilin Ona Göre Napılması Gerekir Düşünelim Kardeşiniz Bilemiyorum Neden Son Zamanlarda Değişmiş Ailenizde Bi Sorun mu Vardı?

konu sahibi arkadaşım büyük kolaylıklar dilerim merak etmeyin dua edin Allaha sığının inşallah en hayırlı şekilde atlatırsınız. buarada işte kimseye güvenip yanlış şeyler yapmamak lazım

kardeşinizle konuşun mutlaka,ona anlatın ve polise bildiirn bence tek başınıza halledebileceğiniz bir konu değil bu,yada bir hacker bulacaksınız adamın bilgisayrını telefonunu çökerticeksnz başka çareniz yok.

Arkadaşım öncelikle Allah yardımcınız olsun.. Bir dönem benimde başıma geldi böyle bir olay. Bir seminerde biriyle tanışmıştım meslektaşım hatta.. O akşam herkesle birlikte sohbet ettik sonra bir yerden tlf numu bulmuş yüzlerce mesaj mailler aramalar beni hasta etti. o dönem erkek arkadaşımla birsürü sorun yaşamama sebep oldu. Hatta hattimi iptal ettim mail adresi face şifresi hepsini ele geçirmişti tek sebep ben görüşmek istemedim diye.. Hatta bana maddi manevi tazminat davası açmaya çalıştı ve hatta babası bile benim yüzümden hastalanmış hastane masraflarını istedi tehditlerle.. Allah kimseye vermesin.. Bunlar saplantılı insanlar en son herşeyi iptal edip iş değiştirmiştim ve dava açık ona.. Resmen beni mahvetmisti.. en son ceza aldı ve yıllardır bilmiyorum ne oldu.. Yani bu insanı kesinlikle şikayet edin yoksa asla vazgecmez..

kalbim sıkıştı gerçekten okurken
Allah o çocuğu bildiği gibi yapsın
umarım hiçkimseler duymadan en kısa zamanda halledilir bu olay inşallah

Çocugun ailesi ile görüşme sansınız var mıdır? umarım sızı anlayacaklardır, belliki cocuk sorunlu belki aıle anlayıslıdır. çocuk hakkında bılgıler alabılır ona gore gardınızı alabılırsınız? örn: zayıf noktaları nelerdır çekindiği biri var mıdır? sözünü dinlediği vs, bir de bu acıdan deneseniz,

Aslında ben de hemen şikayet edilmesi taraftarıyım fakat kişinin psikolojisini bilemediğimden bu konuda birşey diyemiyorum, psikolojısını bılmedıgım ınsandan korkarım o nedenle aılesınden cevresınen cocuk hakkında bıraz bılgi alsanız daha net adımlarınızı secebılırsınız dıye dusunuyorum.

Rabbim yrdımcınız olsun..

saplantili oldugu kesin ama sizindurumunuzla bizimkisi cok farkli bensubat ayindagidip cocugu savciliga sikayet etmeyi dusunmustum hatta anneme demistim annemde sen gel bakariz demisti ama taki dun gecekivideoyu gorunce geriadim atmak zorundakaldim cunku dedigim gibi cinayetcikar kesinlikle

cocugun ailesicocuktan beter annesi sizofren doktor tanisi kondu yani hasta gercekten kadintehlikeli oglaniben lise yillarindan taniyorum ayni okula gidiyoduk yani orasikucukbi yer oldugu icinherkes birbirini tanir memleketim diye demiyorum ama nefret ediyorum o yerden okadar cokdedikoducubiyerdirki sirf sigara iciyosunuz diye rahatlikla o malum kadina denilen sozu yapistiriverirler anliniza ben her kosedensikismis vaziyetteyim suan

yanliz gorusebilseydim soyleyebilirdim belki ama hicyanliz denk getiremiyorumki bide suan icin telefon yada netten herhangi bir soz soyleyemem cunku oglan sifreyi kirip bize koz olarak kullanabilirohackerolayi cokmantikli ama oda bana denk gelmezkisuan suca giriyomus bulsam sucdiye yapilmaz simdide napicagimi bilmiyorum

sorun su ki insanoglu cig sut emmisbiz kardesimi el bebekgul bebek buyuttuk daha onceleri ceza kizma ne bilmez yapmadik ablacim abici babcimli davrandik cokkkk deger verdik anliyomusunuz demekki bu kadar deger vermemek lazimmis artik bu oalydan onu derscikardim kendime azbucuk biliyorum ama tabi dugum kardesimin anlatacaklarinda sakli bilmiyorum napicagimi habersiz cekildi bence sonucta kim izinverirki boylebiseye garip olan yuz kismi yok yuz kismi olsaydi oglan kesinlikle bu firsati kacirmaz bana daha onceden yollardi sans iste hic bir sekilde yuzu yok son saniyelerde esyalar gorunmese kimse bisiy anlamaz bende dahil ama iste esyalrin gorunmesi butun herseyi mahvediyo

kızkardeşiniz fenaymış hani..

bu ne demek pardon da? kız burda derdine derman aramaya gelmiş yardım istiyo siz kalkıpta nasıl böyle bir cümle sarf edersiniz? ne var yapmış bi hata. kaldı ki asla bu şekilde basite indirgemiyorum ailesinide kardeşinide onuda düşünüyorum. böyle bi hata yaptı diye babası,kardeşi katil kız da toprağa mı girsin? Allah aşkına bu şekilde düşünceler yüzünden bu itler küçücük kızları çocukları günlerce,aylarca belkide senelerce istismar ediyo.Düşünceler karşı her zaman saygılıyımdır ama yaptığınız yorum çok yersizve hadsiz bence.

insan yuzunu anlarim fotomontaj photoshop falan yapilabilirbelki ama evin icindeki esyayla kim niye oynasinki fake degil iste keske olsa 10 yillik koltugumuzu gordum ben tanidigima gore ailem haydi haydi tanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…