Evet benim çok tatlı bir derdim oldu son günlerde =)
Annemle konuştuk ve kedi beslemek istiyoruz . Biraz korkuyorum ben ama bebek olarak alırsam alışırım diye düşünüyorum . Kedi besleyenler ne gibi incelikleri var ben apartmanda yaşıyorum herhangi şikayet vs olmaz değil mi ? Tuvalet eğitimi nasıl oluyor ? Neler yiyor mesela ? Nerden yavru edinebilirim ? Rahat etmesi için neler alabilirim ? Ben uzun tüylü küçük kedilerden istiyorum onların cinsi nedir acaba ?
Bilmiyorum belki bazı sorularım komik oldu ama çok iyi bakmak istiyorum her yönüyle bana bilgi verirseniz çok sevinirim =)
Lütfen konum taşınmasın bu benim için bi dert çünkü burda bilgi edinmek istiyorum yanlış bişey yapmamak adına . Çünkü alır ve iyi bakamazsam çok çok üzülürüm =(
Yok ben çok hassasım sokağa asla asla bırakmam =(Kedim yok ama lütfen bakabilecekseniz alın. Özellikle bebek alırsanız size ve hazır yiyeceğe alıştırıp sokağa bırakanlar çok oluyor. Lütfen kendinizden emin olun. Bi anlık hevesle karar vermeyin. Özellikle köpeklerde daha çok oluyor bu. . Barınaklar malum. Barınaklarda kedi varsa eğer oradan edinin lütfen. .
Aslında uzun süredir istiyorum . Annemde çok seviyor kedileri . İyi bakarız . Aylık masrafı da çok değilmiş =)Bir canlıyı hayata katmak çok ciddi bir şeydir. Heyecanını anlıyorum fakat üstünde uzun uzun düşünmen lazım en az 10 yılı kafanda netleştirmen lazım.bunun evliliği var, bebeği var, eş adayının onun bunun düşünceleri var. Maddi boyutu var. Bizim aylık masrafımız ortalama 150 200 lira. Kumu, maması, oyuncağı, aşısı, paraziti, traşı, bakımı, fırçası, evi,yatağı derken:))
kedi sahibiyim sokakta dolu evsiz kedi var yazık al birini banyo yaptır sonrada aşı için doğru veterinere götür ardından 1 yaşına girince kısırlaştır bizimki kuru mama yiyordu ama yemek yiyen kedilerde var çok temiz oluyor kedi ona kum göster ki annesinden öğrenmiştir tuvaletini ona yaparEvet benim çok tatlı bir derdim oldu son günlerde =)
Annemle konuştuk ve kedi beslemek istiyoruz . Biraz korkuyorum ben ama bebek olarak alırsam alışırım diye düşünüyorum . Kedi besleyenler ne gibi incelikleri var ben apartmanda yaşıyorum herhangi şikayet vs olmaz değil mi ? Tuvalet eğitimi nasıl oluyor ? Neler yiyor mesela ? Nerden yavru edinebilirim ? Rahat etmesi için neler alabilirim ? Ben uzun tüylü küçük kedilerden istiyorum onların cinsi nedir acaba ?
Bilmiyorum belki bazı sorularım komik oldu ama çok iyi bakmak istiyorum her yönüyle bana bilgi verirseniz çok sevinirim =)
Lütfen konum taşınmasın bu benim için bi dert çünkü burda bilgi edinmek istiyorum yanlış bişey yapmamak adına . Çünkü alır ve iyi bakamazsam çok çok üzülürüm =(
Yok ben çok hassasım sokağa asla asla bırakmam =(
Evet barınak mantıklı ama bulunduğum yerde olduğunu sanmıyorum . İlçede yaşıyorum Bursa merkezdee vardır . Ordan buraya otobüsle getirmem gerekecek ama otobüse kedi getirilir mi ay ne cahilim
Evet doğru Meg besliyordu inşallah görür konumu =))@Meg 'in Sana çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum :)
Barınak olayını araştıracağım . Oradan almak en doğrusu dediğiniz gibi =)Barınakta varsa oradan edinseniz ne güzel olurdu aslında. . Ben tam bi köpek aşığıyımSokakta köpek görünce dokunmamak için kendimi zor tutuyorum. Aşırı bi hayvan sevgim var. Bi golden köpek görünce içim bi tuhaf oluyor. Ama ben bu kadar aşırı sevgi duyan biri olarak her şeyim bi köpek evlat edinmeye elverişli bile olsa milyooonn kez düşünürüm. Çünkü zor bir karar.
Sonuç olarak barınak diyorum :) Size kedinizle şimdiden mutluluklar:)
sahibindende gönüllü sahip olabileceginiz evcil kediler bulabilirsiniz.Evet benim çok tatlı bir derdim oldu son günlerde =)
Evet benim çok tatlı bir derdim oldu son günlerde =)
Anladım canım teşekkür ederim =)Karnesi var tam anımsamıyorum. Ben iyi bir vet buldum.avrupada nasılsa o şekil yaptırıyorum. Türk usulü aşı programı çok paraya endeksli.nefes aldırmıyorlar aşıda aşı diye.traşa da Bağdat caddesinde bir kuaföre gidiyoruz anestezi yapılmasını istemediğimden.heryerde anestezi yapıyorlar traş yaparken.
Evet kedilerin temiz olduğunu duymuştum . Sanırım kusuyorlarmış arada tüyerini yaladıktan sonra doğru mukedi sahibiyim sokakta dolu evsiz kedi var yazık al birini banyo yaptır sonrada aşı için doğru veterinere götür ardından 1 yaşına girince kısırlaştır bizimki kuru mama yiyordu ama yemek yiyen kedilerde var çok temiz oluyor kedi ona kum göster ki annesinden öğrenmiştir tuvaletini ona yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?