Benim en tatlı derdim =)

Canimmm hayırlı olsun şimdiden...
Petarkadas sitesi var orada sahiplendirme yapılıyor.... oraya bakabilirsin... benim de bi kedicigim var:) titiz hayvanlar zaten.... kumuna götürür iki eseletirsin hemen anlar... aşıları da sanırım ayda bir trde... ben yurtdisindayim o yüzden trde nasıl bilmiyorum... Kuru mama olarak sakın whiskas kullanma... kardeşim veteriner o söyledi çok sagliksizmis... orijen en iyisi diyor.. pahalı ama kendimize nasıl en iyisi diyorsak evin her üyesine aynı özeni göstermeliyiz dimi

Bu arada ben kapalı tuvalet kullanıyorum kokuyu önemli derecede önlüyor

Yok ben kendimi biliyorum . Asla bırakmam ve kötü davranmam . Zaten çok duygusalım buraya da en iyi şekilde bakabilmek için konu açtım yardımlarınız için =)

Evet kedilerin temiz olduğunu duymuştum . Sanırım kusuyorlarmış arada tüyerini yaladıktan sonra doğru mu
yok kusmuyorlar yani bizimki öyle değildi bazen öksüryor bizde o sırada balkona çıkartıyoruz okadar..kedi otu var onun için birde belediye ücretsiz aşı yapıyor

Ben onu yerim yaa =))
Bende bulsam sokakta alırım yavru kedi ama korkum şu annesi çevresinde olursa sonra daha çok üzersem onu =(
Zaten evde 3 kadınız . Annem , anneannem ve ben =) Birimiz olmasak birimiz mutlaka evdeyiz =)

Bu siteyi hemen inceliyorum çok sağolun =)
Mama tavsiyesi önemli en iyisini alırım =)

Sokaktan bir can'ı kurtarmaya ne dersin? Çevrene bakın, kesin bir yavru kedi görürsün. Önce al onu veterinere götür; veteriner onu yıkayacaktır (kediler yıkanmayı sevmezler, yıkamak iyi değildir, ancak sokak kedilerini eve almadan önce veterinerler 1 kere yıkıyorlar). Evde de kum kabı, mama kabı, su kabı bulundurman yeterli ilk etapta. Kediler dünyanın en temiz canlıları tuvaletini kumuna yapacak zaten ve bütün gün boyu yalanıp duracak. Yaladıkları tüylerini dışkıyla çıkartmaları için pet shoplarda tüpte malt'lar satılıyor, onlardan alırsın. Kuru mama-yaş mama alırsın. Veteriner ve pet shop sana yardımcı olacaktır alman ve yapman gerekenler hakkında. Sen ilk önce kediyi bul yeter, sonrasında soruların olursa yardımcı oluruz....

Dışarı çıktığımda çok iyi bakınmalıyım o zaman =)
Veterinere götürürüm önce dediğiniz gibi zaten bilgi verir bana .
Yani kedileri hiç yıkamıyoruz öyle mi ? Sadece bir kez

Ben onu yerim yaa =))
Bende bulsam sokakta alırım yavru kedi ama korkum şu annesi çevresinde olursa sonra daha çok üzersem onu =(
Zaten evde 3 kadınız . Annem , anneannem ve ben =) Birimiz olmasak birimiz mutlaka evdeyiz =)
Anneleri 2 aylık olduktan sonra onları bırakıyor zaten yanlarında annesini görmezseniz bırakmış demektir. Para verip almaktansa çevrenizi gözlemleyin onların bizlere daha çok ihtiyaçları var. Ben de eve ilk aldığımda 1 kez yıkadım kedimi kendim. Bir daha da yıkamadım.

Facede çok fazla sayfa var kedi Manyak lari ve haysev sürekli hayvan sahiplendiren sayfalar oralara bakmanızi tavsiye ederim kedi evin nesesidir . Evlenince bende alicam 2 tane arkadaş olsunlar

Benim kara bir oğlum var. Merak ettiklerini sorabilirsin, gerek buradan gerek özelden.

Bende istiyorum yavru bi kedim olsun, inşallah bende sahiplenirim bi gün..

Biz kuzenlerimle daha küçükken yeni doğmuş kedi bulmuştuk bi gözü kördü
O zaman süt falan vermiştik . Şimdiki aklım olsa onu alırdım eve

Benim kara bir oğlum var. Merak ettiklerini sorabilirsin, gerek buradan gerek özelden.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için =)
Mesela bi arkadaşın dediği gibi apartmanda şikayet olur mu ;?

Bende istiyorum ama hem eşim istemiyor hem evim çok dağınık halihazırda hem de belli belirsiz aralıklarla şehir dışına çıkıyoruz bırakacak kimsem yok ama kızıma da arkadaş olurdu şöyle minnoş bir şey.... İnşallah siz hedefinize ulaşırsınız kedi besleme konusunda.

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden. Biz de annesiz kalmış bir kediyi sahiplenmiştik 5 yıl önce, alırken hiç cinsine takılmayın bence. Yavru kedi zaten hep oyun ister yerinde durmaz, büyüdükçe sakinleşiyorlar uyku saatleri uzuyor. Ben de senin gibi o kadar çok korkuyordum ki, ama yavruyken alırsam alışırım dedim, öyle de oluyor. Koynumuzda uyuyor şimdi sıpa :)
Yavruyken besinine özellikle dikkat edilmeli, zaten veterinere götürdüğünde bakımı konusunda yardımcı olur. Temizlik konusunda da gerçekten aşırı titizler, bizi bile pislik olarak görüyor sıpa, dokunduğumuz yeri hemen temizlemeye başlıyor :) Tuvaletini ilk başta çok karıştırıyordu, ne zaman o harekete geçse hemen kaldırdım kabına koydum, o da yerini öğrendi hep oraya yaptı, tuvaletten çıkarken de patilerini sildirip çıkıyor. Çok titiz oldukları için oraya buraya tuvalet yapmaktan kendisi de çok rahatsız olur zaten.
Bir de kısırlaştırma mevzusu var, eğer sokağa çıkacaksa gerek yok ama evden dışarı salmazsanız kızgınlık dönemi hem sana hem de kediye işkence olabilir. Biz ameliyata sokmak istemedik doğasıyla oynamak gibi geldi kötü hissettik, sokağa salıyoruz canı istedikçe çıkıp bahçede geziyor, sonra geri geliyor. Benim aklıma gelenler bunlar, sorun olursa yardımcı olabilirim :)

Bende istiyorum yavru bi kedim olsun, inşallah bende sahiplenirim bi gün..
İnşallah canım .
Benim içimde durdurulamaz bi şefkat var . Her şeyi aşırı seviyorum kediler , köpekler , kuşlar vs sanki kendi çocuğum gibi =D Bunu sahipsiz bi kediye vermem en doğrusu diye düşündüm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…