Benim eşim sevgilim asla çapkınlık yapmaz diyen varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha dün lise arkadaslarımla görüştüm,kızlar erkekler kalabalıgız,
samimi oldugum bir erkek arkadasımla konusurken esini aldatmıyorsun degil mi diye sordum,,
gülerek bana oldu maalesef dedi ama eşime sorsan asla aldatmaz der kesin eminim dedi...
neden eşine bunu yapıyorsun dedim ama mantıklı bir açıklama yapmadı...
artık siz karar verin o kadar emin oluyoruz ki bazen ama karşimızdakiler çok sinsi bunu anlamıyoruz hala...
ben eskiden seven erkek yapmaz derdim,,artık sunu diyorum,,
fırsatı ve imkanı olan her erkek aldatır...

Herkes inanır güvenir de evlenir beraber olur.
Ama asla demek büyük gaflet değil mi sizce de?
Aldatılanlar eşlerini sevmeyerek mi beraber olanlar acaba?

Hayır aldatanlar eşlerine sadık olmayanlar, onlara saygı duymayanlar, kişiliksizler.

asla yapmaz diyemiyorum. bugüne dek yapmadı(en azından benim haberim yok yaptıysa bile ) bundan sonra da yapmaz inşallah.

Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa, size saygı duyuyorsa ve siz de onu koşulsuz güvenecek kadar iyi tanıyorsanız, eşim beni aldatmaz diyebilirsiniz....
yine de Allah şaşırtmasın diorum:44:

valla şeytan bu büyük konuşmamak lazım ama eşimle aramda yaş farkı var fazlaca eşim çok şey yaşamış artık sanmıyorum birdaha yaşamak istesin yapması gereken herşeyi yapmış zaten.
o yüzden çapkınlık yapacağını hiç sanmıyorum zaten öyle birşeyde hiç sezmedim 4 yıldır eşime sonsuz güveniyorum.

luslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
''kocanızı bir başka kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?''
soruya ülkelere göre verilen yanıtlar şöyle olmuş:

isveçli .............. neyimi beğenmediğini sorarım?
rus .................. evi terkederim.
fransız ..............sesimi çıkarmam, sevgilime gider, beni teselli etmesini isterim.
italyan ..............kadını vururum.
ispanyol ............kocamı vururum.
yunan ..............ikisini de vururum.
türk ..................benim kocam yapmaz!

ama benimki sahiden yapmaz:)

Gözümle görsem inanmam:)) ALLAH kocamdan razı olsun aldatmanın mutlu evlılıgının sonu olacgının farkında oldugunu ve ztn benden baskasını gozunun gormedını der hep canım kocam yerım onun mınık burnunu:))

aslına bakarsanız aldatmanın tarifi her kadın için farklıdır.kimisi başkasıyla yatmayı aldatma sayar,kimisi duygusal birlikteliği,kimisi yolda yada plaj gibi bir yerde birine bakmayı,kimisi icraatta olmasada ruhen başkasını düşlemeyi....bunlardan birine gözünün kayması dışındakileri seven erkek yapmaz hatta duygusal birlikteliği yada başkasını düşlemeyi yapamaz zaten 2 kişi aynı anda nasıl sevilir?kısacası öncelikle aldatmadan kasıt nedir onu bir anlamak lazım:44:

hiçbir zaman hiçbirşey için asla demeyeceksin ya başına gelir yada çevrenden birinde yaşarsın kınadığın şeyi..çok şükür eşime o bakımdan inanıyorum ama ne zaman insanın başına ne geleceği belli olmaz...şeytan saptırmasın inş..ne diyeyim..allahım korusun..

Ben güvenmiyorum hiç bir erkeğe
Hepsi birer pislik
Benim eşim yapmaz diyen kadınları gördüm , arkasından iş çeviren .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. eşlerinide
Dininde namazında olanda yapar , dinden imamdan anlamıyanda

Aldatmayacak erkek yok degıl ama o kadar az kı... Bence o yada bu yolla aldatma meyılı olur ınsanların bı sure sonra.

kişiliğine uyacağını sanmıyorum o yzden yapacağını da düşünmüyorum..ihtimal vermiyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…