Benim eşim sevgilim asla çapkınlık yapmaz diyen varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarım elmaya katılıyorum ve size bir fıkra yzıyorum konu ile dogrudan alakalı
Uluslararasi ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormus.

"Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?"

Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise söyle olmuş:
...
• İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.

• Rus : Evi terk ederim.

• Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli
etmesini isterim.

• İtalyan : Kadını vururum.

• İspanyol : Kocamı vururum.

• Yunanlı : Her ikisini de vururum.

• Türk : Benim kocam yapmaz!..

güzel anlatım

aynını 1_2 sayfa önce ben yazmıştım zaten

yani canım bu avatardaki sensen aldatmasın zaten taş gibisin :) aldattıkları yine bizden birileri değilmi karşı tarafın haberi yoksa tamam ama göz göre göre kabul edenlere ne demeli ? heleki evliler bide insan utanıyo gerçekten ama herkes yapar diil gerçekten

benimkide yapmaz canım benim o içinden gelmez bikere adam agzımın içine bakıyo bende her açıdan en mükemmeli olmaya çalışıyorum

hmm sence ne alaka tas veya kaya gibi olmakla???

belli oldugu üzere onu espri olsun diye söyledim gerilmenin sebebi taş gibi olup aldatılmamıdır acaba?

yok degildir,sadece bazi kadinlarin suc bende mi ama ben ne güzelim falan diyerek yola cikmalari,ve bende diyorum ki hayatta hersey olabilir,yani sagligindan olabilir ee o zaman ne olacak???

aldatmanin özrü yoktur onu demek istiyorum

:) Yoktur sanirim :) Hani hepimiz severiz ya asla yapmaz deriz sözler verirler seni asla birakmam asla baskasina bakmam :) malesef malesef malesef diyorum hepimizde etrafimizda komsularimizda arkadaslarimizda veya kendimiz yasamisizdir... Bu yüzdende YAPAR diyorum ... Benim Babam olacak sahis yapti anneme bu yüzden dertliyimdir ... Neyse yinede galiba en son kafama takacagim seylerden biridir aldatirmi aldatmaz mi bakarmi bakmaz mi icinde varsa yapar vijdani varsada yapmaz.....!!

malesef benim babamda senin babanin kategorisinden

Allah kimseyi sasirtmasin,,,kadin veya erkek olsun....korusun kötü ve yanlis nefislerden.

malesef benim babamda senin babanin kategorisinden

Allah kimseyi sasirtmasin,,,kadin veya erkek olsun....korusun kötü ve yanlis nefislerden.

Allah sesini duysun Bu arada Hemseriyiz :) bizim oralardan mi kayanaklaniyor dermisim

yok degildir,sadece bazi kadinlarin suc bende mi ama ben ne güzelim falan diyerek yola cikmalari,ve bende diyorum ki hayatta hersey olabilir,yani sagligindan olabilir ee o zaman ne olacak???

aldatmanin özrü yoktur onu demek istiyorum

kızlar kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama güzel kadınların aldatılma riski maalesef daha fazlaymış.ya erkek kendini kanıtlamak için yapıyomuş,yada başka bir kadın güzel kadının eşini tavlarsa kendini güzel hissedip egosunu tatmin edermiş yada bu kadar güzel bir kadın bu adamda bişey bulmuşki evlenmiş deyip adama ilgi gösteren çok olurmuş((aslına bakarsanız çirkin olmak avantaj sayılır.

Allah sesini duysun Bu arada Hemseriyiz :) bizim oralardan mi kayanaklaniyor dermisim

hemso

ilginc bir aciklama

tamamen kurmak istediğim cümleler...

bugüne kadar çok şükür böyle bişey yaşatmadı bana bana bundan sonrada yapmaz anlamına gelmezz..
erkek milleti sonuçtaa..
asla yapmaz benimki yapmaz diyenlerede gülüyorum sadece

çapkınlıkta yapıyorlar geçen lerde sevgilimin telefon rehberinde ortak arkadaşımızın 2 tane aynı isime kayıtlı numarasını gördüm 1 numarayı biliyordum 2 sini aradım bir kız çıktı suratına kapattım sonra sordum o numara kimin diye 50 yalan söyledi en son ün. den bir kız olduğunu söyledi. sinirlendim sustum sonra sil felan dedi telefonunu fırlattım delirdim tabi sesimi çıkartmadım. telefonunu kendi telefonuma yönlendirdim arayan arayana o kız aradı konuştum sohbet ettım sonra bana sevgılımın neyısın dıye sordu bende sevgılısı dedım kız saskına dondu sonra ben bunu bir güzel azarladım rezil ettim. 2 gun sonra yolda kıza tıp tıp baktıgını farkettım noluyor dedım guldu delırdım. tekmeyi yedi iyide yaptım.
takip ettim 4 tane kızla böyle samimi bir şekilde bunu yakaladım. kafasına sandalyeyi yedi iyide yaptım :) şimdi bakarsa da baksın umrumda değil

atıp tutmak istemem, babamın oğlu değil ya kimseye de öyle gözü kapalı güvenemem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…