yarım elmaya katılıyorum ve size bir fıkra yzıyorum konu ile dogrudan alakalı
Uluslararasi ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormus.
"Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?"
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise söyle olmuş:
...
İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli
etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol : Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!..
yarım elmaya katılıyorum ve size bir fıkra yzıyorum konu ile dogrudan alakalı
Uluslararasi ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormus.
"Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?"
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise söyle olmuş:
...
• İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
• Rus : Evi terk ederim.
• Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli
etmesini isterim.
• İtalyan : Kadını vururum.
• İspanyol : Kocamı vururum.
• Yunanlı : Her ikisini de vururum.
• Türk : Benim kocam yapmaz!..
aynını 1_2 sayfa önce ben yazmıştım zaten
Gözümle görsem inanmam:)) ALLAH kocamdan razı olsun aldatmanın mutlu evlılıgının sonu olacgının farkında oldugunu ve ztn benden baskasını gozunun gormedını der hep canım kocam yerım onun mınık burnunu:))
yani canım bu avatardaki sensen aldatmasın zaten taş gibisin :) aldattıkları yine bizden birileri değilmi karşı tarafın haberi yoksa tamam ama göz göre göre kabul edenlere ne demeli ? heleki evliler bide insan utanıyo gerçekten ama herkes yapar diil gerçekten
belli oldugu üzere onu espri olsun diye söyledim gerilmenin sebebi taş gibi olup aldatılmamıdır acaba?
:) Yoktur sanirim :) Hani hepimiz severiz ya asla yapmaz deriz sözler verirler seni asla birakmam asla baskasina bakmam :) malesef malesef malesef diyorum hepimizde etrafimizda komsularimizda arkadaslarimizda veya kendimiz yasamisizdir... Bu yüzdende YAPAR diyorum ... Benim Babam olacak sahis yapti anneme bu yüzden dertliyimdir ... Neyse yinede galiba en son kafama takacagim seylerden biridir aldatirmi aldatmaz mi bakarmi bakmaz mi icinde varsa yapar vijdani varsada yapmaz.....!!
malesef benim babamda senin babanin kategorisinden
Allah kimseyi sasirtmasin,,,kadin veya erkek olsun....korusun kötü ve yanlis nefislerden.
yok degildir,sadece bazi kadinlarin suc bende mi ama ben ne güzelim falan diyerek yola cikmalari,ve bende diyorum ki hayatta hersey olabilir,yani sagligindan olabilir ee o zaman ne olacak???
aldatmanin özrü yoktur onu demek istiyorum
Allah sesini duysunBu arada Hemseriyiz :) bizim oralardan mi kayanaklaniyor dermisim
kızlar kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama güzel kadınların aldatılma riski maalesef daha fazlaymış.ya erkek kendini kanıtlamak için yapıyomuş,yada başka bir kadın güzel kadının eşini tavlarsa kendini güzel hissedip egosunu tatmin edermiş yada bu kadar güzel bir kadın bu adamda bişey bulmuşki evlenmiş deyip adama ilgi gösteren çok olurmuş((aslına bakarsanız çirkin olmak avantaj sayılır.
istediğini izleyebilir, kısıtlamam. sokakta bi güzel kız görür bakabilir ona da bişey demem ben de bakarım.kısıtlamam eşimi,sıkmam. amaaa çapkınlık,aldatma fiiilen bi hareket yapacak ve beni üzecek bi insan değil. zaten görüşeceği insan da yoktur çevresinde. iş hayatında sadece erkekler var. tüm int şifrelerini bilirim ortaktır her şeyimiz.en ufak yalan söylese anlarım gizleyemez. kişiliği gereği gözü dışarda olan bi erkekler evlenmezdim zaten. kalbinin ve bedeninin tamamen bana ait olduğunu biliyorum. gözümün içine bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?