Benim eşim sevgilim asla çapkınlık yapmaz diyen varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 senelık sevgılım bunun oncesındede 5 yıllık arkadasım.toplam 9 yıldır tanıyorum.arkadasken olan sevgılılerını onlara yaklasımınıda bılıyorum.hıcbırını aldatmadı.tum banka hesapları maıl adreslerı sıfrelerını bılrım.ama kontrol etmem.tlf bana bırakır calar acarım rahatsız olmaz.benı aldatmaz demıyorum Rabbım sasırtmasın ama benıms evgılım huzuru seven bırı.kendını strese sokacak aman o kızla bu karsılasmasın dıye dusunup planlar yapacak zamnı yok.o strese gıremez.
bırde benden bısey gızlese ısınle ılgılı falan o donuyo dolasıyo benım elıme gelıyo resmen hatta bazen bana yaptıgı suprızlerı bıle yakalıyorumda caktırmıyorum:)
bundan dolayı cesaret edemez.Ailesıyle hep ıletısım halındeyım ısyerındekı ınsanalrla tansıtırdı.ama benım en cok guvendıgım sey onun Allah ınancı.
bırını uzerse kırarsa aynı sekılde basına gelecegını dusunur.
babam annemı aldattımı bılmem bıze yansımadı.ama annem cok ozguven sahıbı bı kadındır.hıc takıp etmez babamı
ben uzun bı sure babamla ortak buroyu kullandım.hıc gızlı bıseyı yokur tlf meydandadır nereye gıttıgını ne yaptıgını mutlaka soyler.ve çok calıskan bı adamdır vaktı yok capkınlıga:)
ben bır bayan olarak soyle dusunuyorum.her kadın ılk tanıdıgı andan ıtıbaren o erkek aldatırmı bılıyo ama ıste devam edıyo bı sekılde belkıde degıstırım umudunla yada goz yumuyolar.ama ben ınanıyorum her kadın bılır...

Kendimden çok ona güvenirim. Asla yapmaz erkek arkadaşım. Kafası yerde yürüyen tiplerden

Ben aldatmaz demem aldatır ama bence insan yapar yakalandıktan sonra bi daha cesaret edemez gibi geliyor bana Yaşadım biliyorum 2 yıl peşimde koşturdum afetmedim e haliyle tam ümidini kaybettiği zamanda afettim şimdi korkuyor ama yinede güvenmiyorum Erkek erkektir

eşime çok güvenirim yapmaz die düşünüyorum çünkü hep mesafelidir karsı cinse karsı çıkarken bile ilk adımlar hep benden gelirdi birde ben sık boğaz etmem kıskanmam şüphe etmem bunlar erkeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor

söylediklerinize katılıyorummm.

öyle kızlar varki, öyle giyiniyolarki ben bile dönüp bakıyorum..
inşallah yapmıyodur böyle bişey ama asla bakmaz flnda diyemem..
ama çok şükür bu kadar yılda aldatılma olayını asla yaşamadım, ALLAH yaşatmasın kimseye :18:

Yok öyle %100 %100 güven. Nelerini gördük hayatta. Ha tabi güvensiz evlilik mi olur asla. Ama ben eşime de derim % de 99 güveniyorum. %1 şeytan sapması. Bu arada yaklaşık 5 yıldır evliyim daha tek yalanını yakalamadım. Günde enaz 4-5 defa arar. Sabahları servise o bırakır,akşamları o alır. Bir yere çıktığımızda teli ve cüzdanı benim çantama atar. Akşamları teli açıktır.Tüm şifrelerini bilirim.Oda benimkileri bilir.Allahtan cezamı mı isteyeceğim seni aldatacağımda der konusu geçtiğinde. Eşini aldatanın iki yakası bir araya gelmez biz böyle terbiyeyle büyüdük der. Amma velakin hayattt... Bilinmezlerle dolu. O yüzden babamın oğlu olsa bir soru işareti kondurmak lazım yanına diye düşünüyorum...

"benim eşim asla yapmaz !!" diyen arkadaşlar türünün son örnekleriyle evlenmişler demek ki

ama şu da var aldatmak demek illa cinsel ilişki demek değil, sanal alemler ve telefondan konuşmak, kur yapmak, flört etmek, keskin keskin bakmak, kesmek (özellikle yolda yürürken bunu yapmayan erkek bir elin parmağını geçmez) içinden fanteziler kurmak :)) misal bir kadınla konuşuyorken onu çıplak düşünmek.. bunlar da aldatmaya girer benim nazarımda

yaklaşık üç senedir beraberiz, 2 aylık da evliyiz
şimdiye kadar ufacıcık bir bakışını bile yakalamadım
hatta tv de bile başını çevirir çoğu kez
benden dolayı değil tarzı bu anlayışı bu adamın
çok güvenirim çookk

cicim ayları

asla asla demem....

kimse için..

tek diyebileceğim

Allah şaşırtmasın kimseyi hiçbirzaman

buna kendim bile dahilim

kızlar eşim zamanında yaptı biliyorum ama şu an söylemiyor inkar ediyor nerden anladım biliyormusunuz eşim nedense bana karşı evlendikten sonra isteksiz oldu yani şöyle söylim bir ay yakınlaşmasam elini sürdüğü yok ama beni de çok seviyo bu durum da beni çok berbat ediyo nefret ediyorum kendimden bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum ama eşim sevişmeyi bir ödev olarak görüyo sanırım

Yapmaz , vicdanı el vermez buna.. Zaten yalan söyleyemez söylediği zaman ses tonundan anlıyorum biseyler sakladığını onu bıle beceremez askım ya:) Sevgimize ihanet etmez..

benımkı asla öyle bırsey yapamaz hemen anlarım ama yapmazda zaten neden yapsınkı Allah ınsanın ıcıne vermesın yeterkı hıc bır erkek baglasan durmaz yoksa...ama kesın nokta guvenmemek lazım ınsan sag gozunden sol gozune bakınca guvenemıyor her zaman ufakta olsa bır soru ısaretı bırakmak ve bunu paranoyaklılıga cevırmemek lazım..neler goruyoruz bızler nelerrrrrr cok guvendıgınız daglara kar yagabılıyor yasamıyorum ama meslekı olarak goruyorum cokkk ve uzuluyorum

yapmıyacagını dusunuyorum ama en guzel kadın bıle aldatılıyor.Rabbım sasırtmasın yapabılırde erkek sonucta güven olmaz.

Sevgilimin beni aldatcağını düşünmüyorum ama yinede büyük konuşmamak lazım bide ben çok kuruntulu bi insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…