- 30 Haziran 2020
- 84
- 62
- 3
- 42
- Konu Sahibi Zeynepmina1982
-
Kusak farki olacak. Belki bu çocuklarınız kadar yakinlik kuramayacaksiniz. Ama burada yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyip 37 yasinda ilk çocuğunu kucagina alan anneler var. Onlari uzer bu yazdığınız. Bence düzenleyin kimsenin kalbi kirilmasin.Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmensizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Anneanne gibi olmazsınız , bakacak maddi gücünüz ve vaktiniz var ise hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmensizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Aynen, konu sahibinden bir yaş büyüğüm çocuğum yok. Doğurganlığı devam ettiği sürece isteyen istediği ya da nasip olduğu yaşta anne olur.Kusak farki olacak. Belki bu çocuklarınız kadar yakinlik kuramayacaksiniz. Ama burada yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyip 37 yasinda ilk çocuğunu kucagina alan anneler var. Onlari uzer bu yazdığınız. Bence düzenleyin kimsenin kalbi kirilmasin.
Siz istiyormusunuz (özel bir değilse tabi )Aynen, konu sahibinden bir yaş büyüğüm çocuğum yok. Doğurganlığı devam ettiği sürece isteyen istediği ya da nasip olduğu yaşta anne olur.
Bu yaştan sonra ne çocuğu gibi yorumlar duyunca etkilendim açıkçası ama bebek goruncede içim gidiyorAnneanne gibi olmazsınız , bakacak maddi gücünüz ve vaktiniz var ise hayırlısı olsun
Siz istiyormusunuz (özel bir soru degilse tabi )
İstiyorum, olmuyor.Siz istiyormusunuz (özel bir değilse tabi )
Yaşınız genç, sizin yaşınızda yeni evlenen insanlar varBu yaştan sonra ne çocuğu gibi yorumlar duyunca etkilendim açıkçası ama bebek goruncede içim gidiyor
YaaaYaşınız genç, sizin yaşınızda yeni evlenen insanlar var
Nolur lütfen kimse uzulmesin ama ben bu yorumlara maruz kalınca duyduğumu aynen yazdım, düşünmedim hiçKusak farki olacak. Belki bu çocuklarınız kadar yakinlik kuramayacaksiniz. Ama burada yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyip 37 yasinda ilk çocuğunu kucagina alan anneler var. Onlari uzer bu yazdığınız. Bence düzenleyin kimsenin kalbi kirilmasin.
Nerden nsl düzenleniyor onuda bilmiyorum eğer biraz tarif ederseniz hemen degistiriyimNolur lütfen kimse uzulmesin ama ben bu yorumlara maruz kalınca duyduğumu aynen yazdım, düşünmedim hiç
istiyorsanİZ yapınız tabiArkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmensizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Maşallah ne güzel, Allah uzun omurler versinistiyorsanİZ yapınız tabi
Ama o yasta yeni evlenen veya olmayan birton kadinvar.insanlar heryasta olduugu surece isteme hakkina sahip.
Kimin nezaman olecegi bilinmez.
Bneim babamin 3.cocugu 47yasinda olmus
Ve babam suan 73yasinda gayetde saglikli.
maddi olarak 4 cocuga yetseniz bile bir anne olarak hepsine ilgi alaka gostermek ozenli davranmak kolay olmaz diye dusunuyorum.Nolur lütfen kimse uzulmesin ama ben bu yorumlara maruz kalınca duyduğumu aynen yazdım, düşünmedim hiç
amin cumlemizeMaşallah ne güzel, Allah uzun omurler versin
Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmensizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Bu siteyi bu yüzden seviyorum, birbirini tanımayan insanlariz ama birbirimize destek oluyoruz, nekadar güzel bişey. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallahMaddi ve manevi kolaylıkla üstesinden gelebiliyorsanız yapabilirsinizyaşa çok takılmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?