- 20 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- 32
- Konu Sahibi Zeynepmina1982
-
Amin isteyen herkese nasip etsinBu siteyi bu yüzden seviyorum, birbirini tanımayan insanlariz ama birbirimize destek oluyoruz, nekadar güzel bişey. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
Ne guzelll maşallahAmin isteyen herkese nasip etsinbenim tanıdığım 40 yaşında doğum yaptı hiçte yaşını göstermiyor oğlu üni yi bitirdi şimdi
Nekadar genç anane olucak, ne güzel maşallah. Ettafimdakilerden hiç olumlu şeyler duymayinca iyi geldi bu yorumlar, çok teşekkür ederimBenim annem de 38 yaşında kız kardeşimi doğurdu ben 12 yaşındaydım, bir problem yaşamadı zaten annemden çok biz baktık kucaktan kucağa büyüdü. Şimdi annem 49 yaşında annenne de olacak kardeşim de 11 yaşında teyze olacak ama anneanne yaşında olması anne olmasına engel değil bence böyle hesaplar yapmaya gerek yok sağlık ve gücünüz yerindeyse her yaşta olabilir :)
Hayırlısı olsun gönlünüzden geçiyorsa nasip olsunYaaa,bu gazla kesin yaparım (Allah nasip kısmet ettiyse kaderimde varsa tabi )
Kalbinizden öperim. Allah gönlünüze gore versin.Aynen, konu sahibinden bir yaş büyüğüm çocuğum yok. Doğurganlığı devam ettiği sürece isteyen istediği ya da nasip olduğu yaşta anne olur.
Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam,sizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Yoook, sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter bana ama 3Kız olsun sevdasıyla istemiyorsunuzdur inşallah.
Yoook, hayırlı sağlıklı olsun yeter ama evdekiler tabiki yine erkek istiyor. Pempe bı dünyaya hazır değiliz anne diyorlarKız olsun sevdasıyla istemiyorsunuzdur inşallah.
Amin, cümlemizinKalbinizden öperim. Allah gönlünüze gore versin.
Allah hayırlısını nasip etsin ben de birinciyi henüz yapamadım ama imkanım olursa çokca evladım olsun isterim. Allah hayırla nasip etsin.Yoook, sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter bana ama 3
Yoook, hayırlı sağlıklı olsun yeter ama evdekiler tabiki yine erkek istiyor. Pempe bı dünyaya hazır değiliz anne diyorlar ☺☺
Ben şuan 9 buçuk aylık erkek bebek annesiyim. Sanırım bebeklerle ilgili hiç bişey bilmediğim için şuan bi oğlum var ama malum ondan sonra öğrendim ve ilk tek son evladım.Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmensizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Anneanne gibi olmazsaniz merak etmeyin. Cocugunuz olabildigi icin sukredin sadece.Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmensizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
Allah herkesin gönlüne göre versin ama belli olmaz bı bakmışsınız ikinci yoldaBen şuan 9 buçuk aylık erkek bebek annesiyim. Sanırım bebeklerle ilgili hiç bişey bilmediğim için şuan bi oğlum var ama malum ondan sonra öğrendim ve ilk tek son evladım.
Size de bi maşallah demek için geldim.
Maşallah şu nazar boncuğu şurada dursun
Arkadaşlar merhaba, 4, 11, 12 yaşında üç oğlum var ama şu sıralar dorduncuyude düşünüyorum. Maddi manevi kolaylıkla kaldirabiliriz bu durumu ama yaşımdan dolayı korkuyorum biraz, şuan 37 yaşındayım hemen hamile kalsam çocuk 10 yaşında olduğunda ben 47 olucam, anane gibi resmensizler ne düşünüyorsunuz ?? Siz yaparmiydiniz. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?