Benim gibi annesinden nefret edenler

Sağolun.zaten ilaç tedavisi alıyor yıllardır.aynen anlattiginiz gibi herşey zincirleme.çocukkende her d.günümde bırakın kutlamayı akrabalarına gider gelmezdi geceye kadar eve

O her durumu kotaran güçlü bir kadin değildi eskidende.herkesi aynı kefeye koymayın çok değişik insanlar var bu hayatta.herkes sizin çizdiginiz profilde anne değil

O her durumu kotaran güçlü bir kadin değildi eskidende.herkesi aynı kefeye koymayın çok değişik insanlar var bu hayatta.herkes sizin çizdiginiz profilde anne değil
Kendinden de bir şey bekleme
Onun doğurup büyüttüğüsün
İlla ki benzeyeceksin.
Beğenmediğin anandan kalan mirası yerken
Hatırla onun kızı olduğunu

Bende nefret ediyorum,yıllarca arayıp sormadigi için,cocuklugumda çok acı çektiğim günlerde kendisi tatillerde gezip utanmadan benim hayatım böyle geçti sen neler yaptın dediği için..
Onun bu umursamazliginin acisina dayanamayıp benden 15yas büyük bir firsatciyla evlenip hayatımı yaktığim için..

Kusura bakmayın köpekte karnında taşıyıp doğuruyor..hayvanlar bile yavrusunu koruyor..

Ben varım cnm benim herşeyimde yanımdaydı ska bence laf gitmesin vb diye zoraki bende bugün konu aştık oku istersen

Size sadece “cok ayip” demek istiyorum. Sebep her ne olursa olsun.
Siz de annesiniz, Allah kendi evladinizdan cektirmesin size de. Neyse.
Başa gelen bilemez..ülkemizde anne modelleri o kadar yüce ve fedakarki kimse bazi annelerin duygusuz bencil olabileceğine inanmak istemiyor.sanki inanirsa bildiği tüm doğruları tepe takla olacak.ama olay çok net ,inanin.

Başa gelen bilemez..ülkemizde anne modelleri o kadar yüce ve fedakarki kimse bazi annelerin duygusuz bencil olabileceğine inanmak istemiyor.sanki inanirsa bildiği tüm doğruları tepe takla olacak.ama olay çok net ,inanin.
Anneden hoslanmayabilir bir insan,sevmeyebilir. Ama
Nefret? Gerek var mi?

Onu olduğu gibi kabullenmeniz lazım
Anlasamiyorsunuz o bir çok anne gibi fedakar değil daha bencil bir kadın bu yüzden onunla ne kadar az görüşürsek o kadar iyi deyin
Siz hala ondan bir şeyler bekliyorsunuz iste doğum yaptım gelmedi ameliyat oldum gelmedi gibi oda yapmayınca siz de öfke oluşuyor
Çok öfkeli biri olarak düşündüm sizi yorumlarda

Kendinden de bir şey bekleme
Onun doğurup büyüttüğüsün
İlla ki benzeyeceksin.
Beğenmediğin anandan kalan mirası yerken
Hatırla onun kızı olduğunu
Onun büyüttügünü nereden cikardin.ben adaletli ve iyi bir insanim.çocukken abim beni çok döverdi o ise ayırıcana seyrederdi.oğluna dogruyu yanlisi asla anlatmaz beni dövmesine göz yumardi.böyle caniye benzemem
Her insan annesinden böyle şeyler bekler.iyi gündede bekler kötü gündede bekler.beklemem kadar doğal bisey olamaz.onun yapmaması tuhaf olan

Cogu kisi annene karsi saygisizsiz vs yazmış

Bence annelik cocuk dogurmak degil her cocuk dogan kisi anne olmuyor bence.. evet kutsal birsey annelik..
Cocuguna siddet veya psikolojik siddet uygulayan biri( cocugu buyuk olsa evlense yaslansa da bu boyle) anne degildir bence.. anne demek koruyan kollayan merhamet eden. Cocugunun arkasinda durandir. Bunlari yapmayan kendine anne demesin zaten

Bencede çocuguna şiddet ve psikolojik şiddet uygulayan kişiler anne değildir.

Kim doyurdu karnını?
Baban mı?
Kim kışındaki foku sildi?
Abin mi? Babana deseydin abi dövdü diye? Napıyordu baba, kahveye çıkarken ayak bağı olma diye iteliyor muydu?
Bir kadın olarak
Seni kınıyorum.

Kim doyurdu karnını?
Baban mı?
Kim kışındaki foku sildi?
Abin mi? Babana deseydin abi dövdü diye? Napıyordu baba, kahveye çıkarken ayak bağı olma diye iteliyor muydu?
Bir kadın olarak
Seni kınıyorum.
Babama derdim tabiiki annem korumadigi icin ama tamda söyledigin gibi kahvedeyim rahatsiz etmeyin beni derdi.sen baya baya taniyosun babamı ya.kahve olaylarina falan hakimsin.aa abi yoksa senmisin ne işin var burda

Babama derdim tabiiki annem korumadigi icin ama tamda söyledigin gibi kahvedeyim rahatsiz etmeyin beni derdi.sen baya baya taniyosun babamı ya.kahve olaylarina falan hakimsin.aa abi yoksa senmisin ne işin var burda
Sadece sığ düşündüm
Abin olmayı denemedim

Eşim otele gi
eşim otele gitmemi istemiyor burası varken ve kendisi yokken.birde bebegim var onu çok sevmek istiyorlardı

Benim annemde serttir soguktur sevgi gormedigi icin diyoruz ben yillarca tedavi gorup dusuk yapiyorum diye aglarken amann duserse düssun bee diyen,anne ogluna karsi ayrimcilik yapiyorsun onu cok simartiyorsun dedim diye Allah sana vermedi diye beni kiskanma diyen bir kadin düsünün. Ama o benim annem 9 ay karninda tasidi bu yasimiza kadar buyuttu hic sacimi taramadi hic opup kucaklamadi ama biz hic soguk davranmadik uc kiz kardesiz anne gel bir opeyim derim ucumuz birlesiriz kadini minciklariz cunku dunyada sadece bir tane ailemizi secme sansimiz yok kadinlar sevgi gormedigi zaman sevgi gosteremez sizde yorumlardan anladigim kadar cok sinirlisiniz belki surekli kavga ediyorsunuz huyuna gitmiyorsunuz oyuzdende iyice uzaklasiyorsunuz öpseniz koklasaniz en kötü anne bile olsa basinizda sagolsun inanin yoklugu cok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…