Sağolun.zaten ilaç tedavisi alıyor yıllardır.aynen anlattiginiz gibi herşey zincirleme.çocukkende her d.günümde bırakın kutlamayı akrabalarına gider gelmezdi geceye kadar eveAnnenizin annesi nasıl bir insandı merak ettim. Belki çok küçükken kötü şeyler yaşadı annesinden hiç sevgi alaka görmedi kendi de nasıl göstereceğini bilmiyordur.
Sizin yorumunuza istinaden tahmini yorumum babanız annenizin gençliğini ömrünü yemiş annenize gün yüzü göstermemiş elinde varken birlikte güzel şeyler yapıp vakit geçirmek varken ev alacağım diye hem kendini hem annenizi yemiş çok üzüldüm gerçekten belki bu kadar asabi olmasının sebebi budur bilemiyorum
Annenizi bir psikoloğa ya sa psikiyatr a götürmeyi teklif etseniz. Sizi de anlıyorum insan anneye çok ihtiyaç duyuyor zor zamanında yanında istiyor en özel günü doğum düğün vs hep destek bekliyor manevi olarak nefret etmeyin bence mesafe koyun aranıza bir üyenin dediği gibi nötr kalın ararsa konuşun. Allah size de sabır versin bir an önce düzelir aranız inşaAllah..
O her durumu kotaran güçlü bir kadin değildi eskidende.herkesi aynı kefeye koymayın çok değişik insanlar var bu hayatta.herkes sizin çizdiginiz profilde anne değilBenim annem vefat etti.
Ama hayatta olsaydı yine aynı yorumu yapardım.
Birini eleştirirken, çıplak düşünmeliyiz onu
Edindiği tüm kimliklerden, vasıflardan hariç
Sadece insan olarak değerlendirmeliyiz.
Şu durumda, 2 farklı pencere var; annen ve sen
O küçükken her durumu kotaran, yavrularını yarıda bırakmayan güçlü kadın değil ki artık
O da yıprandı
Ee fıtratı zaten asabiyse bir de,
İkiniz de hepsinden öte 2 yetişkin kadınsınız.
Beni yanında kıyısında huzurda hissetmediğim kadına gitmezdim. Değil o ev babamın, kamu alanı olsa bile
Kendinden de bir şey beklemeO her durumu kotaran güçlü bir kadin değildi eskidende.herkesi aynı kefeye koymayın çok değişik insanlar var bu hayatta.herkes sizin çizdiginiz profilde anne değil
Başa gelen bilemez..ülkemizde anne modelleri o kadar yüce ve fedakarki kimse bazi annelerin duygusuz bencil olabileceğine inanmak istemiyor.sanki inanirsa bildiği tüm doğruları tepe takla olacak.ama olay çok net ,inanin.Size sadece “cok ayip” demek istiyorum. Sebep her ne olursa olsun.
Siz de annesiniz, Allah kendi evladinizdan cektirmesin size de. Neyse.
Anneden hoslanmayabilir bir insan,sevmeyebilir. AmaBaşa gelen bilemez..ülkemizde anne modelleri o kadar yüce ve fedakarki kimse bazi annelerin duygusuz bencil olabileceğine inanmak istemiyor.sanki inanirsa bildiği tüm doğruları tepe takla olacak.ama olay çok net ,inanin.
Kutsal demedim ki. Nefret anlamsiz hanimefendi. Alakasi bu bana gore. Siz nefret edebilirsinizne alaka ya? Her anne kutsal mı hanımefendi? Bu kadar kötü insan neden var o zaman?
Onun büyüttügünü nereden cikardin.ben adaletli ve iyi bir insanim.çocukken abim beni çok döverdi o ise ayırıcana seyrederdi.oğluna dogruyu yanlisi asla anlatmaz beni dövmesine göz yumardi.böyle caniye benzememKendinden de bir şey bekleme
Onun doğurup büyüttüğüsün
İlla ki benzeyeceksin.
Beğenmediğin anandan kalan mirası yerken
Hatırla onun kızı olduğunu
Bende nefret ediyorum,yıllarca arayıp sormadigi için,cocuklugumda çok acı çektiğim günlerde kendisi tatillerde gezip utanmadan benim hayatım böyle geçti sen neler yaptın dediği için..
Onun bu umursamazliginin acisina dayanamayıp benden 15yas büyük bir firsatciyla evlenip hayatımı yaktığim için..
Kusura bakmayın köpekte karnında taşıyıp doğuruyor..hayvanlar bile yavrusunu koruyor..
Her insan annesinden böyle şeyler bekler.iyi gündede bekler kötü gündede bekler.beklemem kadar doğal bisey olamaz.onun yapmaması tuhaf olanOnu olduğu gibi kabullenmeniz lazım
Anlasamiyorsunuz o bir çok anne gibi fedakar değil daha bencil bir kadın bu yüzden onunla ne kadar az görüşürsek o kadar iyi deyin
Siz hala ondan bir şeyler bekliyorsunuz iste doğum yaptım gelmedi ameliyat oldum gelmedi gibi oda yapmayınca siz de öfke oluşuyor
Çok öfkeli biri olarak düşündüm sizi yorumlarda
Bencede çocuguna şiddet ve psikolojik şiddet uygulayan kişiler anne değildir.Cogu kisi annene karsi saygisizsiz vs yazmış
Bence annelik cocuk dogurmak degil her cocuk dogan kisi anne olmuyor bence.. evet kutsal birsey annelik..
Cocuguna siddet veya psikolojik siddet uygulayan biri( cocugu buyuk olsa evlense yaslansa da bu boyle) anne degildir bence.. anne demek koruyan kollayan merhamet eden. Cocugunun arkasinda durandir. Bunlari yapmayan kendine anne demesin zaten
Kim doyurdu karnını?Onun büyüttügünü nereden cikardin.ben adaletli ve iyi bir insanim.çocukken abim beni çok döverdi o ise ayırıcana seyrederdi.oğluna dogruyu yanlisi asla anlatmaz beni dövmesine göz yumardi.böyle caniye benzemem
Her insan annesinden böyle şeyler bekler.iyi gündede bekler kötü gündede bekler.beklemem kadar doğal bisey olamaz.onun yapmaması tuhaf olan
Babama derdim tabiiki annem korumadigi icin ama tamda söyledigin gibi kahvedeyim rahatsiz etmeyin beni derdi.sen baya baya taniyosun babamı ya.kahve olaylarina falan hakimsin.aa abi yoksa senmisin ne işin var burdaKim doyurdu karnını?
Baban mı?
Kim kışındaki foku sildi?
Abin mi? Babana deseydin abi dövdü diye? Napıyordu baba, kahveye çıkarken ayak bağı olma diye iteliyor muydu?
Bir kadın olarak
Seni kınıyorum.
Sadece sığ düşündümBabama derdim tabiiki annem korumadigi icin ama tamda söyledigin gibi kahvedeyim rahatsiz etmeyin beni derdi.sen baya baya taniyosun babamı ya.kahve olaylarina falan hakimsin.aa abi yoksa senmisin ne işin var burda
eşim otele gitmemi istemiyor burası varken ve kendisi yokken.birde bebegim var onu çok sevmek istiyorlardıİnsan neden nefret ettigi biriinin evinde kalir ki, nasil bir mecburiyettir bu?
Bu derece nefret ettigim birinin evinde kalacagima gider 2 gece bankta yatarim (cebinizde en ucuz otele bile yetecek para olmadigini varsayiyorum)
Ayrica duygular karsiliklidir, kadına da eziyet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?