neden atanamıyorsun caNım? bi de 3 yıl ücretsiz izin nasıl alınıyor ki?
Böyle dertleri okudukça gözüm korkmaya başladı ben de ögretmen adayıyım ( sınıf). Allah yardımcın olsun. Çok saçma 3 yıl ara vermek, dediğin gibi o kadar aradan sonra ögretmen nasıl eskisi kadar verimli olabilir ki :26:
Allah kolaylık versin gerçekten. emin ol atanmak dert sonrasındaki yer değişmelr daha da büyük dert heleki sınıf branşına. ama en zevkli çalışmada sınıf öğretmenliği
.
ben de öğretmen adayıyım seney inşallah öğretmenim:) bence eğitim siyasetten ayrılmalı ve sürekli sistem değişmemeli bu ülke nüfusunun çoğu öğretmen öğrenci ve veli . Öğretmenin mutluluğu başarısı ülkenin de başarısı :)
canım ben de ingilizce öğretmeniyim. ücretsiz izin hakkımız 3 yıla kadar. bir kere ücretsiz izin aldığımızda 3 yıl boş oturmak zorunda değiliz yani. 1 yılını kullanabilirsin bu iznin. daha sonra tekrar denersin eş durumu tayinini.
o kadar iyi anlıyorum ki seni.. meslekten soğutacaklar insanı... bende sınıf öğretmeniyim.. aynı okulda 7. yılımı çalışacağım bu yıl... nişanlımdan ayrıldım yoksa bu yaz bende eş durumu isteyecektim.. şimdi düşünüyorumda evlenseydim nasıl olurdu... sınıf öğrt. evlenmesin o zaman bu mu olmalı yani anlıyamıyorum... il dışında 7 okul açtı sadece il içinde 300 puanlılar yer değiştirebildi... aynı okul çok sıktı beni... gelen gidiyor ben hep baki canım sıkılıyor haliyle... hayırlısı olsun hakkında.. mesleğim var deyip şükrediyorum artık.. batı da bil ile mi isteyecektin tayini?
evet canım batıda. milli eğitim boşluk olmadığını söylüyor
canım ben de ingilizce öğretmeniyim. ücretsiz izin hakkımız 3 yıla kadar. bir kere ücretsiz izin aldığımızda 3 yıl boş oturmak zorunda değiliz yani. 1 yılını kullanabilirsin bu iznin. daha sonra tekrar denersin eş durumu tayinini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?