yok bakanlık belirliyor puanları. her yerleşim bölgesinin koşullarına göre. merkeze az kasabaya fazla köye daha fazla. doğu batıdan daha yüksek bunun gibi
sen öğretmenlik mi okuyorsun
arkadaşlar ben de norm fazlası oldum hemde 14 yıldan sonrabütün yazımı zehir ettiler ve eylüle kadar hangi okulda göreve başlayacağım meçhul üstelik bu allahın cezası 4+4+4 oğluşumada vurdu anlayacağınız hem öğretmen hem veli olarak bunalımdayım
plansız değilde özellikle planlı olduğunu düşünüyorum arkadaşım bu da beni daha çok üzüyor
ya arkadaşım plansız işler acele yapılırsa böyle mağdur oluruz işte.
sen hangi ile tayin istiyorsun?
manisaya isteyeceğim
özür durumu ile mi istiyorsun? çünkü il dışı 7 il içinde malesef manisa yok
evet eş özründen isteyeceğim batıda bir il olduğu için de sıkıntılı[/QUOTE
tüm kalbimle olmasını diliyorum inş olur ve burada sevincini paylaşırsın arkadaşım
benim derdim de farklı bi yönde... ben şubatta atandım kızlar. ve yazın evlendim. eşim tuncelide subay, bense 4 saat uzaklıktaki bir ilçedeyim. görevlendirme isteyip eşinin yanına gidersin diyordu herkes. ama görevlendirme kaldırılınca dünyam karardıyıllarca süren görevlendirme benim işime yarıycakken resmi olarak kaldırıldı. tamam ben de tasvip etmiyorum çoğu kişinin görevlendirme yoluyla başka yerlerde çalışmasını ama ben gerçekten mağdur durumdaydım. üstelik görevlendirme isteyip gidince yerime derse girecek başka bir öğretmen arkadaşımı bile ayarladım. ama olmadı işte poff. sizce eylülde yeniden görevlendirme devreye girer mi dersiniz...
ne saçma bir sistemdir şu 4+4+4
yahu bir kere 5 yaşındaki çocugun kasları mı gelişmş, kalemi nasıl tutacak o yavrucak, hadi tuttu nasıl yazacak.
zenginin parası, züğürdün;
öğretmenin tatili, cahilin çenesini yorarmış...
bakanımız bile 3 ay tatil yaptığımızı sanıyorsa halkı düşün artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?