benim gibi dertli öğretmenler nerde?

Neden bizim ülkemizde öğretmenlere değer verilmiyo Sözde 3 çocuktan bahsederler ama eşleri ayrı düşürürler.
Yok her yerde fazlalık varmış, ee o zaman kontenjanını ona göre ayarla be devlet

.

Canımm ya al benden de o kadar...Ben de seneye istiycem sınıf öğretmeniyim antepde çalışıyorum muğlaya gidicem nasıl olacak hiç fikrim yok puanımla gitmem imkansız zaten 10-15 okul açarsa açıyo Düğünüm seneye ocak gibi nikah yapıcaz ama uykularım kaçtı. Ben de bırakıp ücretsiz izin falan alamam..boşuna mı okuduk. Hiç acımıyorlar BAKAN bizi hiç sevmiyo yakında eş özrünüde kaldır diye korkuyorum...alllah yardımcımız olsun yalnız değilsin...

mesaj tekrarı ........................

Son düzenleme:
walla arkadaşlar sınıf öğretmenlerinin işi zor
hem o küçücük bebelere okuma yazma (diğerlerini yazmıyorum bile) öğretiyonuz,hem anasıyla babasıyla uğraş,
yok etkinlik yap,onu kutla bunu kutla
bide tayininiz zor
Allah kolaylık versin

ama bence sizin branşta başka bi zorluk daha var
emekliliği gelmiş öğretmenlerin hala emekliye ayrılmaması
çocukları evlenmiş,evleri,arabaları,yazlıkları var,çekil köşene dinlen demi
o yüzden hep genç arkadaşlarımız köylerde,ilçelerde,merkez okullarda emekliliği geçmiş öğretmenler
branşlarda da var ama sınıfçıların atanması daha zor olduğu için yazdım
yanlış anlaşılmaz umarım

sınıf ogretmenlerı kac puanla atanıyor?

hiç bilmiyorum canım çünkü ben atanalı 5 sene oldu. ben 85 le atandım. ama sonradan alım çok oldu ve düştü. ama önümüzdeki yıl yüksek olacağı kesin ihtiyaç yok çünkü fazla

anladım canım ama bu 4+4+4 size yaramıyor muydu atamalarda ?

dönem dönem değişiyor ben 81 le atandım 2010 aralıkda. bu sene son atamada 69 a düştü genelde 70-80 arası. bu ilk atama puanı tabi bide hizmet puanı oluyo onunlara özür tayini oluyosun.

anladım hızmet puanını ılk kez duydum burada

ilk okul eskiden 5 yıldı ya şimdi 4 yıla düştü. yani 4. sınıfa kadar. bu yüzden 1 öğretmen norm fazlası oldu.

dogru ya. her yerde farklı yazıyor. bu sıstemın kıme yaradıgı da mechul

hizmet puanı çalıştığın bölgenin koşullarına göre 30 puana kadar her sene puan alırsın. yer değişimlerin buna göre olur. mesela ben her yıl 16 alıyorum

bu her ogretmen ıcın gecerlı o zaman. ya hu bılmıyormusum ben bunu:26: performasına gore okul muduru falan mı verıyor puanı

biz eşimle tayin olmadığından 1 yıl ayrı yaşadık.sen de böyle yapabilirsin.lakin bu ilişkiyi olumsuz etkiliyor.

il atama olsa derim stajyerliğim kalmadı tayin olamam ama bu neyin nesidir?

ayrı kalmayı bile düşündüm ama hem çok uzak hem nasıl ev tutar düzen kurarım orada tekrar

bu her ogretmen ıcın gecerlı o zaman. ya hu bılmıyormusum ben bunu:26: performasına gore okul muduru falan mı verıyor puanı

yok bakanlık belirliyor puanları. her yerleşim bölgesinin koşullarına göre. merkeze az kasabaya fazla köye daha fazla. doğu batıdan daha yüksek bunun gibi
sen öğretmenlik mi okuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…