- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
kızlar ben artık çok sevdiğim bu meslekten bıktım. soğuttular resmen
eş durumu isteyecektim bu yaz. diyorlar tayin olamazsan ücretsiz izin al otur. bu mantık ne saçma. 5 yılımdan sonra nasıl evde otururum 5 kuruş almadan. öğrencilerimden nasıl ayrı kalırım. bu bana hem maddi hem manevi zarar değilmi, mesleğe ara veren bir öğretmen dönüşünde ne kadar verimli olur. hem de 3 yıll koskoca 3 yıl
tek maaşa düşersek nasıl geçiniriz. hiç bilmiyorum. tek ümidim tayinimin çıkması ama çok zor çünkü ümitlenmeyin dediler. 4+4+4 yüzünden sınıf öğretmenleri fazla konumuna düştü.
ama biz hakettik zaten herkesin gözü bizde? 3 te işleri bitiyor, 3 ay tatili var? falan filen ayrıca 3 ay değil 2 ay o tatil? hem öğrenci var da biz mi gitmedik okula
var mı benim gibi eş özründen bu duruma düşecekler?
walla arkadaşlar sınıf öğretmenlerinin işi zor
hem o küçücük bebelere okuma yazma (diğerlerini yazmıyorum bile) öğretiyonuz,hem anasıyla babasıyla uğraş,
yok etkinlik yap,onu kutla bunu kutla
bide tayininiz zor
Allah kolaylık versin
ama bence sizin branşta başka bi zorluk daha var
emekliliği gelmiş öğretmenlerin hala emekliye ayrılmaması
çocukları evlenmiş,evleri,arabaları,yazlıkları var,çekil köşene dinlen demi
o yüzden hep genç arkadaşlarımız köylerde,ilçelerde,merkez okullarda emekliliği geçmiş öğretmenler
branşlarda da var ama sınıfçıların atanması daha zor olduğu için yazdım
yanlış anlaşılmaz umarım
ben sınıfçı değilimki:)bilmiyorumsınıf ogretmenlerı kac puanla atanıyor?
ben sınıfçı değilimki:)bilmiyorum
sınıf ogretmenlerı kac puanla atanıyor?
ilk atama mı ? yoksa hizmet puanı mı soruyorsun
kpss puanı canım
kpss puanı canım
hiç bilmiyorum canım çünkü ben atanalı 5 sene oldu. ben 85 le atandım. ama sonradan alım çok oldu ve düştü. ama önümüzdeki yıl yüksek olacağı kesin ihtiyaç yok çünkü fazla
dönem dönem değişiyor ben 81 le atandım 2010 aralıkda. bu sene son atamada 69 a düştü genelde 70-80 arası. bu ilk atama puanı tabi bide hizmet puanı oluyo onunlara özür tayini oluyosun.
anladım canım ama bu 4+4+4 size yaramıyor muydu atamalarda ?
ilk okul eskiden 5 yıldı ya şimdi 4 yıla düştü. yani 4. sınıfa kadar. bu yüzden 1 öğretmen norm fazlası oldu.
anladım hızmet puanını ılk kez duydum burada
hizmet puanı çalıştığın bölgenin koşullarına göre 30 puana kadar her sene puan alırsın. yer değişimlerin buna göre olur. mesela ben her yıl 16 alıyorum
biz eşimle tayin olmadığından 1 yıl ayrı yaşadık.sen de böyle yapabilirsin.lakin bu ilişkiyi olumsuz etkiliyor.
bu her ogretmen ıcın gecerlı o zaman. ya hu bılmıyormusum ben bunu:26: performasına gore okul muduru falan mı verıyor puanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?