benim gibi düşünen var mı???????

Bence hayatı fazla sorguluyorsun,benim babam ben nişanlıyken vefat etti. Ben bekarken geceleri babamın horlaması kesildiğinde kalkıp bakardım yaşıyor mu diye. Tıkandı sanırdım ve dua ederdim babam en azından bir çocuğum olduğunu görsün bir torun sevsin.Ben bunları yaşarken babam 73 yaşındaydı ben de 24... Babamı kaybettim... 1 bucuk aylık evliyim. Babam torun göremedi. Düğünümü göremedi,kuşağımı bağlayamadı... Ben baba evinden ona sarılırken ayrılamadım. Şanslısın, baban hepsini görmüş. Gönül ister ölümsüz olsunlar. Ama bu da hakikat.

rabbim sabır versin........evet biraz takıntılı tarzım var......çok zor allah yardımcımız olsun

Canim olumun yasi yok malesef. Eskiden insanlarimiz siramiz geliyor diye beklerlerdi, simdi ise hangi cocugumun tabutunu tasicam, hangisini mezara koyucam diye bekliyorlar. Bende cok korkuyor ve uzuluyorum. Anne baba degil de daha cok kardeslerimden birisine bisey olursa(allah korusun) naparim ben nasil dayanirim diye dusunmuyo degilim. Ben kardeslerime cok duskunum. Hele bu sene okadar cok cenazeye gittimki tovbe yarabbim sanki canimi aldilar okadar aci cektim. Hepsininde yasi gencecikti, 20. 19. 22 vs. O anne babalari gorunce, o agit yakmalari felan off. Rabbim obur dunyadada sevdiklerimizle beraber yasamayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…