- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Bende bunu merak ediyorum işte bu gelin-kaynana kısımları neden genellikle anlaşamıyorlarOrtada bu kadar olumsuz örnek varken siz niye yaşanır diye düşünüyorsunuz hala?
Evet biraz uyumsuzluk akıyornick ve fikir uyumsuzluğu
Bende bunu merak ediyorum işte bu gelin-kaynana kısımları neden genellikle anlaşamıyorlar
Evet biraz uyumsuzluk akıyor
Ya oğlunu kocası zannedip sizin her yakınlığınızı kıskanacak evde gecelikle bile dolaşamayacaksın kocanla sessiz olmaya çalışarak beraber olacaksın, eşin sana hediye alsa kıskanacak, yaptığın işi beğenmeyecek daha neler neler şuursuz olmak lazım bunları kabul etmek için.-VAR MI ACABA?
Benim gibi genç yaşında ben kaynanamla anlaşırım kaynanam ile yaşayabilirim diyip evlenince pişman olan var mı? Benim için çok erken daha ama ileriye dönük düşünüyorum hep evlenince kendi annem ile yada kaynanamla yaşardım büyük ihtimal burada çok kaynana sorunları var o yüzden merak ediyorum bu gelinler neden kaynanaları ile yaşayamıyor,neden anlaşamıyorlar bu kadar?aklıma çook takılıyor bu aralar
Yaşamaktan kasıt aynı ev olarak değil birbirimize yakın veya aynı apartman olabilir. Ben yaşarım diye düşünüyorum ama böyle düşündüğüm kesin yaşayacağım anlamına gelmiyor tabiiki de o yüzden böyle düşünüp sonra pişman olanlar kararından vazgeçenler var mı diye merak ettim :)Neden kaynananla veya annenle yaşayasın? Evlenmenin anlamı ne senin için?
Gerçekten böyle şeyleri bile kıskanıyorlar mıYa oğlunu kocası zannedip sizin her yakınlığınızı kıskanacak evde gecelikle bile dolaşamayacaksın kocanla sessiz olmaya çalışarak beraber olacaksın, eşin sana hediye alsa kıskanacak, yaptığın işi beğenmeyecek daha neler neler şuursuz olmak lazım bunları kabul etmek için.
bu açıdan düşünmemiştim hiçher an evin içinde sevişemeyecek olmak bile tek neden olabilir
HaklısınŞu an nişanlıyım kaynanam dünya tatlısı hep biz anne kızız der. Ama nişanlım şakasına birlikte otururuz dediğinde bile yok oğlum ayrı eviniz düzeniniz olsun dedi, ama karşı dairelerini bize kiralamayı düşündüler onu da ben istemedim nişanlımı aldım karşıma konuştum ha aynı ev ha karşı fark etmeyecek ben kendi ayaklarımızın üzerinde durmak istiyorum dedim haklı buldu ve uzaktan tuttuk evimizi. Burda can alıcı nokta 'kendi ayakları üzerinde durmak' evlenmeyi biliyorsanız ev olmayı da bileceksiniz. Geçen bi konuda arkadaşlardan biri evlenmek bi ailenin korumasından çıkıp ötekine girmek değildir demiş çok haklı. Adı üstünde evlenmek yani nasıl kurulu bir düzenin üstüne gitmeyi kabul edebiliyorsunuz
bu gelinler neden kaynanaları ile yaşayamıyor,neden anlaşamıyorlar bu kadar?
Normalde yalnız yaşıyorum ailemin yanına geldim bu süreçte. Yalnız yaşamaya o kadar alışmışım ki her sabah kahvaltıya çağrıldığımda sinirleniyorum çünkü sanki onlar belirliyor yemek saatlerini. Halbuki normalde de aynı saatte kahvaltı yapan biriyim. Kendi anne babamda bile böyle hissediyorsam kayınvalidem ev içinde bana bir şey dese herhalde duramazdım.bu açıdan düşünmemiştim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?