Benim gibi düşünüp sonra pişman olan

Bu biraz kaynanadan kaynanaya degisir benim eski nisanlimin ailesi cocuklarindan cok bana duskundu belki cebinde 3 kurus varsa onu bile bana biseyler yapmak icin harcardi ben hep ayni evde yasamanin hayalini kurardim hep beraber mutluyduk
Bir arkadasim var kayinvalidesiyle yasiyor kadin herseylerine karisiyor torunlarin karakterleri bile kadina gore sekillendi surekli oglum oglum oglum kiz coktu 4 senede..

Nişanlıyken herkes melektir. Ben nişanlıyken memleketlerinde kalmıştım bir hafta. Allahım aynı evde yaşa deseler yaşarım ne minnoş insanlar derdim, onlar da ağzımın içine bakarlardı. Evlenince bizde onlar da değişiyoruz.
Emin olun biz ana kız ilişkisinden bu mesafeli kısma evrildiysek herkes evrilir. Çok da kanmamak lazım nişandaki hallerine

Millet birak aynı evi aynı mahallede kafayı yiycem diye konu aciyo burda . Olacak şeylerin onizlemesi.
Misafirin gelse lise çocuğu gibi başında buyukle mi oturacaksin
Gorumcen kaynın olsa zırt pırt onlar gelicek sürekli bı telaş hizmet..
Bunun akrabası konu komşusu var ben aynı mahallede bezdim kaynana misafiridnden.
Çocuğun olsa uyutursun yine evinde kocanla cilvelesebilirsin ama kaynana olunca sürekli gece odana çekilip sessiz sessiz mi yapacaksın .
Sabah istedigin saatte kahvalti yapamayacaksin
Bazen hiçbir şey yapasin olmadığı gün kvalide yüzünden kalkıp iş temizlik yemek yapmak zorunda olacaksın .
Ailen gelse rahat edemeyecek bir süre sonra onlar da gelmeyecek.
Bir yere çıksan nereye çıktın ne zaman gelceksin hepsini soracak .
Kocanla özel sohbetin olamayacqk kavgada ses yüksekse hemen müdahale olacak .
Bu liste boooyle uzar gider.

Bu düşünceyle evlendim 5 ay oturdum beraber evimi düzenleyeme kadar canım çıktı

Ama bizim 3 sene olmustu o kadar zamanda kimse oynayamazki yani dediginizi biliyorum dogru kimse once gercek yuzunu gostermez haklisiniz
Bir keresinde ogluyla cok kotu kavga etmistik benim bogazimi sikmaya kalkti bende tisortunu yirtmistim annesi gelip ayirmisti bizi baskasi olsa der oglumu niye delirttin bana dondu guldu dedi bu seni niye delirtti yine yani oyle biri degildi ama olmadi..

Cunku anneler oğullarını paylasmak istemiyor. Gelınını rakip görüyor. Bir kadın asla kaynanasıyla aynı evde altlıustlu yasamamalı. Ben daha anlasan gormedım

Yaşanır yaşanıyor elbet.ancak açık sözlü dobra olmayı becerebilirsen ya da politik biri olup kafaya takmamayı yapabilirsen...1000de bir ihtimal merhametli bir kv de demeyeyim artık ona:bir anneye düşebilirsen...ne diyeyim Allah gönlüne göre versin iyi şanslar ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…