- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Allah kalemi kırmış bu konudaBende bunu merak ediyorum işte bu gelin-kaynana kısımları neden genellikle anlaşamıyorlar
-VAR MI ACABA?
Benim gibi genç yaşında ben kaynanamla anlaşırım kaynanam ile yaşayabilirim diyip evlenince pişman olan var mı? Benim için çok erken daha ama ileriye dönük düşünüyorum hep evlenince kendi annem ile yada kaynanamla yaşardım büyük ihtimal burada çok kaynana sorunları var o yüzden merak ediyorum bu gelinler neden kaynanaları ile yaşayamıyor,neden anlaşamıyorlar bu kadar?aklıma çook takılıyor var bir zamanlar hayatimin icine edilmisti..Şu an nişanlıyım kaynanam dünya tatlısı hep biz anne kızız der. Ama nişanlım şakasına birlikte otururuz dediğinde bile yok oğlum ayrı eviniz düzeniniz olsun dedi, ama karşı dairelerini bize kiralamayı düşündüler onu da ben istemedim nişanlımı aldım karşıma konuştum ha aynı ev ha karşı fark etmeyecek ben kendi ayaklarımızın üzerinde durmak istiyorum dedim haklı buldu ve uzaktan tuttuk evimizi. Burda can alıcı nokta 'kendi ayakları üzerinde durmak' evlenmeyi biliyorsanız ev olmayı da bileceksiniz. Geçen bi konuda arkadaşlardan biri evlenmek bi ailenin korumasından çıkıp ötekine girmek değildir demiş çok haklı. Adı üstünde evlenmek yani nasıl kurulu bir düzenin üstüne gitmeyi kabul edebiliyorsunuz
Bence o kaynanadan kaynaklanıyor kayınvalidenin aile tarzı yetiştirilme şekli kendi kv den gördükleri falan. Benim kayınvalidem ensesine vur ekmeğini al cinsten bir şey isteyelim tamam kızım tamam oğlum kayınpederim de öyle. O yüzden onlara haksızlık yapıldığı zaman ben tahammül edemiyorum. Üstelik kayınvalidem eşimin öz annesi değil ona rağmen kendi çocuklarından ayırmamış gelinlerini de kızlarından ayırmaz. Ben kayınvalidemle yaşarım mesela ama bazıları oğlumu elimden aldı diye düşünüp geline dünyayı dar ediyor. Allah düşmanımın başına vermesin...-VAR MI ACABA?
Benim gibi genç yaşında ben kaynanamla anlaşırım kaynanam ile yaşayabilirim diyip evlenince pişman olan var mı? Benim için çok erken daha ama ileriye dönük düşünüyorum hep evlenince kendi annem ile yada kaynanamla yaşardım büyük ihtimal burada çok kaynana sorunları var o yüzden merak ediyorum bu gelinler neden kaynanaları ile yaşayamıyor,neden anlaşamıyorlar bu kadar?aklıma çook takılıyor bu aralar
Ben hep derdim ki evlenmeden bunlar ne kotu gelinler Allahin cezalari.ben kocami sevicem kocamin ailesini cok sevicem.onu dogurmuslar onu buyutmusler bana yar etmusler.kaynanami asla yanliz birakmam bende yatsin kalsin.onlara canim feda olacak. Ailesini sevmeyen kocayida sevmez diyordum.ben dillere destan gelin olacagim diyordum.evlendim dillere destan gelin oldum.sirat asan eve almayan huysuz gelin oldum..ne desek bos evlen gor kotu gelin nasil olur nasil zorla kotu gelin olunur.gunde 3 tane antidepresan ilac aliyorum bunlar yuzumden.-VAR MI ACABA?
Benim gibi genç yaşında ben kaynanamla anlaşırım kaynanam ile yaşayabilirim diyip evlenince pişman olan var mı? Benim için çok erken daha ama ileriye dönük düşünüyorum hep evlenince kendi annem ile yada kaynanamla yaşardım büyük ihtimal burada çok kaynana sorunları var o yüzden merak ediyorum bu gelinler neden kaynanaları ile yaşayamıyor,neden anlaşamıyorlar bu kadar?aklıma çook takılıyor bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?