Benim gibi kindar olan var mi?

blckndwht

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
892
603
323
Yaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olan:110:bu yükten kurtulmami saglayacak?

Yaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olan:110:bu yükten kurtulmami saglayacak?
Bence sana yük insan hata yapar da affet çok büyük bir şey olmadıkça

ben en cok kindar olanlarin burclarini merak ediyorum

kin tutamiyorum hamurumda yok:olamaz:

bazen o da lazim bence:KK53:
Başağım ben. Çok az kalır iflah olmaz bir kindarlığım var. Arkadaşlarım kendilerine yanlış yapanı unutabiliyorlar, affedebiliyorlar ama ben onlara yapılanları hala unutamıyorum. İflah olmaz bende ki kin.

iyi ki herkes kindar değil :halay:dünya çekilmezdi... acaba size yapılanlara fazla anlam mı yüklüyorsunuz.bu kadar olması fazla çünkü.

iyi ki herkes kindar değil :halay:dünya çekilmezdi... acaba size yapılanlara fazla anlam mı yüklüyorsunuz.bu kadar olması fazla çünkü.
Özellikle maddi manevi cok faydamın dokundugu ama bir türlü memnun edemedigim insanlar var,affedemiyorum onlari,beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum yeri geldikçede kinimi kusuyorum
Aile bireyleride var bunlarin icinde acı olan tarafida bu aslinda,ömür boyu iletişim icinde olmak zorundayim

Başağım ben. Çok az kalır iflah olmaz bir kindarlığım var. Arkadaşlarım kendilerine yanlış yapanı unutabiliyorlar, affedebiliyorlar ama ben onlara yapılanları hala unutamıyorum. İflah olmaz bende ki kin.

ben ikizler burcuyum
tam bir yel akilliyim sanirim, ucup gidiyo soylenen hersey kafamdan, kin tutmam ama masafe koyarim. hesap sormak yerine iliskimi keserim

konu sahibi de siz de basakmissiniz ne ilginc

acaba toprak grubu sabit ya ondan mi

peki rahatsiz ediyo mu bu kin sizi

Bende de var inanın. Bazı lafları davranişlari unutamıyorum. Zamaninda cok canım yandi. O kişilerle yüzleşsem kin8m gidecek belki ama oyle de olmuyor. Aslinda beyinde unutmak affetmek önemli çünkü k8mseye bir sey olmuyor. Olan bize oluyor. Unutamıyoruz işte

ben ikizler burcuyum
tam bir yel akilliyim sanirim, ucup gidiyo soylenen hersey kafamdan, kin tutmam ama masafe koyarim. hesap sormak yerine iliskimi keserim

konu sahibi de siz de basakmissiniz ne ilginc

acaba toprak grubu sabit ya ondan mi

peki rahatsiz ediyo mu bu kin sizi
Aslına bakılırsa rahatsız etmiyor. Yeri geliyor nefret ediyorum bu özelliğimden yeri geliyor deli gibi tapıyorum.
Toprak grubuyum. İstikrarlı ve kararlı bir yapım vardır hiçbir şeyde geri dönüş olmaz bende. Çok sevdiğim bir arkadaşım ikizlerdi mesela onun kararsızlıkları, dengesizlikleri, ne yaptığını bilememezlikleri çok soğuttu.

Ben akrep burcuyum ama hiç kindar değilim. Bana kötülük yapanlar için bile kötülük düşünemem sadece Allah'a havale ederim yoluma bakarim. Elbette yasatilanlar unutulmaz ama onlara takılıp kalmamayi tercih ediyorum. Hayat bunlarla uğraşamacak kadar kısa. Kıymetli vaktimi harcayamam :)
Tavsiyem öyle çok mesgaleniz olsun ki bunları düşünecek dert edecek vaktiniz olmasın.

Aslına bakılırsa rahatsız etmiyor. Yeri geliyor nefret ediyorum bu özelliğimden yeri geliyor deli gibi tapıyorum.
Toprak grubuyum. İstikrarlı ve kararlı bir yapım vardır hiçbir şeyde geri dönüş olmaz bende. Çok sevdiğim bir arkadaşım ikizlerdi mesela onun kararsızlıkları, dengesizlikleri, ne yaptığını bilememezlikleri çok soğuttu.

is arkadasim da bahsettiginiz bi ikizlerdi, kahkaha atarken birden aglamaya baslardi. kağidi zimbalayamadi diye sinirlenip agladigini gordum:deli:

kin bence de insanin kendini korumasi icin gerekli bisey, sadece çok olursa kin tutana yük olur biraz

ama kin tutmayan biri olarak magdurum resmen:KK45:

azicik da sizden bulassa keske bana da

Kimseye kin tutmam, tutmak da istemem. Fakat velakin bir şeyi unutmama, küsme, bir daha asla görüşmeme gibi huylarım var. Kinim yoktur, "herkes olduğu yerde mutlu olsun, bana da uzak olsun" der geçerim. Bundan bir rahatsızlığım yok. Kin, en çok tutana zarar verir.

aynenn asla unutamam.asla cikmaz aklimdan be bende xok.sikayetciyimdir bu huyumdan

Back
X