Kin tutamıyorum ben ama bence az da olsa biraz kin tutabilmek lazım. Fazlası bünyeye zarar, insanın en çok kendisini yorar bana kalırsa, karşıdakini de yıpratır. Ama mesela ben de karşımdaki kişi beni ne kadar üzerse üzsun , ne kadar kirarsa kırsın bir özür dilese her şeyi unuturum. Aaa ne kadar iyi biriymiş aslında diye düşünmeye başlarım. Bu yüzden de çok kazık yedim, hala akıllanmadım. Bence az da olsa insan biraz kindar olmalı , yapılanı unutmamalı . Bir kere affedilir, iki kere affedilir ama hep oluyorsa oturup o kişiye takılmak yerine araya mesafe koymak , amaan ne hali varsa görsün demek en iyisi.
Tabi fazlası karşı taraf için kötü oluyor kararında iyi, yıllar önce yanlislikla söylenmiş bir sözü bile unutmayan insanlar var, defalarca özür dilense bile en ufak tartışmada sen bana bunu demiştin diye öne süren insanlar bana çok yorucu geliyor, kendimi bir kez yanlış ifade ettim diye öleyim mi? Benden bir kere özür dilense yaa pardon kendimi yanlış ifade ettim denilse ben hemen unuturum, bir daha konusunu açmam. Valla ikisinin de ortasını bulmak lazım sanırım.