Benim gibi kindar olan var mi?

Aaa seninle doğum zamanlarımız aynıymış. Ben gezmeyi sevmemki. Mecbur ayak uyduracam. Kızımın en yakın arkadaşı olmak istiyorum.
Eşim de korkuyordu iki dişi akreple aynı evde nasıl olacak diyordu. Adam benden yıldı tabi :KK48:

gezersin gezersin yas ilerledikce insan degisiyo hem
esin sen melekmissin maybe der artık:KK45:

saka bi yana da, hangimiz tam anlastik ki zaten anne babamizla

ille ayrisiyosun ergenlik ayri bi galaksiden gelmissin gibi bi donem zaten:deli:

insallah guzel günlerimiz olsun hep birlikte sevdiklerimizle

Aşiri kindarim, kaynanami hic bi sekilde affedemiyorum ( zaten kendisi ozur de dilemiyor, hata yaptim demiyor:-) ) Ama affedipte rahatlamak isterdim. 1-2 tanidigi da sildim. Yalvarsalar bile affetmem ...

gezersin gezersin yas ilerledikce insan degisiyo hem
esin sen melekmissin maybe der artık:KK45:

saka bi yana da, hangimiz tam anlastik ki zaten anne babamizla

ille ayrisiyosun ergenlik ayri bi galaksiden gelmissin gibi bi donem zaten:deli:

insallah guzel günlerimiz olsun hep birlikte sevdiklerimizle
Amin insAllah. Rabbim evlatlarımızı vatana millete bizlere hayırlı etsin. Yay ve Akrep burçlarını da yola getirsin :KK70:
Amin!

Ben annemle aynı şehirde yaşamama rağmen görüşmüyorum..kinim azalsin diyorum, affetmek istiyorum ama olmuyor..

Sanırım bazı hataların dönüşu olmuyor..

Kindarım ve bundan asssla rahatsız değilim.
Yapılanı hiçbir zaman unutmam iyi ya da kötü.
Yalnız intikam almak için uğraşmam.
Planlar entrikalar düşünmem.
Zamanı gelirse ve elimde fırsat olursa yaparım yapacağımı. Fırsat yaratmam yani.

Ve evet, akrep burcuyum:deli:

Aşiri kindarim, kaynanami hic bi sekilde affedemiyorum ( zaten kendisi ozur de dilemiyor, hata yaptim demiyor:-) ) Ama affedipte rahatlamak isterdim. 1-2 tanidigi da sildim. Yalvarsalar bile affetmem ...

Hahaha kaynana kismi cok iyiymis:)))

Back
X